Region alt fødesykehus i Novosibirsk: adresse, forhold for fødende kvinner, anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Region alt fødesykehus i Novosibirsk: adresse, forhold for fødende kvinner, anmeldelser
Region alt fødesykehus i Novosibirsk: adresse, forhold for fødende kvinner, anmeldelser
Anonim

Det regionale fødesykehuset i Novosibirsk tar imot kvinner fra hele regionen for levering. Her blir det oftest født babyer som mødrene deres tålte med visse vanskeligheter. Et team av profesjonelle fødselsleger-gynekologer, anestesileger, neonatologer jobber på det regionale fødesykehuset i Novosibirsk, som kan gjøre jobben sin godt i de vanskeligste tilfellene.

Hvor er det

Bødselssykehuset til regionsykehuset i Novosibirsk ligger i Kirovsky-distriktet. Det ligger på st. Nemirovich-Danchenko, 130.

Image
Image

Medisinsk avdeling opererer daglig. For konsultasjoner kan du ta kontakt fra 8.00 til 19.00. Legevakten er åpen hele døgnet.

Description

Klinikken har tre avdelinger:

  • generic;
  • nyfødte;
  • graviditetspatologi.

Hver av dem har moderne utstyr, komfortable møbler og all nødvendig kommunikasjon. på fødesykehusetsysselsetter mer enn 15 erfarne fødselsleger og gynekologer som spesialiserer seg på komplekse forløsninger.

hvordan komme til det regionale fødesykehuset Novosibirsk
hvordan komme til det regionale fødesykehuset Novosibirsk

Åtte profesjonelle barneleger og neonatologer redder babyer på nyfødtavdelingen. Det regionale fødesykehuset i Novosibirsk har moderne operasjonsstuer med nødvendig utstyr. Avdelingen har erfarne anestesileger som kan utføre ulike typer anestesi og anestesi ved standardfødsler og keisersnitt.

Hvordan kommer jeg til det regionale fødesykehuset i Novosibirsk? Først og fremst kommer kvinner hit ved henvisning fra gynekologene sine, som overvåker pasientene der de bor.

Kvinner kommer også ofte hit med ambulanse når spesialister fra andre fødeinstitusjoner innser at fødselen ikke blir så lett som de skulle ønske, eller at babyen og moren er i fare for helseproblemer.

hvordan komme til det regionale fødesykehuset
hvordan komme til det regionale fødesykehuset

Kvinner i fødsel kan komme hit etter avtale med legen og etter avtaleinngåelse.

Fødreavdeling

Sykehuset har et moderne anlegg med avdelinger, operasjonsstuer og fellesareal. Den ønsker kvinner fra hele regionen velkommen. Etter legevakten går den gravide til svangerskapsavdelingen.

Det er flere av dem på avdelingen, og de er beregnet for 3 personer. Kvinner er utstyrt med komfortable senger, store oppblåsbare baller, trapper. Rommene er utstyrt med bad og dusj.

En gravid kvinne under fødsel kanflytte rundt på avdelingen. Ved behov bedøves hun intravenøst, muskulært eller ved hjelp av epiduralbedøvelse.

region alt fødesykehus i Novosibirsk
region alt fødesykehus i Novosibirsk

Ektemannens tilstedeværelse ved fødselen er ikke tillatt. Dette er på grunn av avdelingens karakter. Dette inkluderer kvinner med svangerskapspatologier. Den gravide blir deretter overført til fødestuen.

Leger ved det regionale fødesykehuset i Novosibirsk overvåker konstant tilstanden til den fødende kvinnen og barnet ved hjelp av moderne utstyr. Ved behov foretas akutt keisersnitt.

Etter fødsel legges babyen, hvis den er i tilfredsstillende tilstand, ut på mors mage. Da er det kun omskjæring av navlestrengen som finner sted. Fra de første minuttene av livet påføres babyen brystet. Her støttes naturlig fôring, avhengig av normal helsetilstand til babyen og moren.

Fødselsavdelingen

Etter 3-4 timer overføres kvinnen til hovedavdelingen. Med en tilfredsstillende tilstand av barnet, er han alltid med sin mor. Kammerne er designet for opphold på 3-4 kvinner.

fødselssykehuset til det regionale sykehuset i Novosibirsk anmeldelser
fødselssykehuset til det regionale sykehuset i Novosibirsk anmeldelser

Det er komfortable senger, nattbord for personlige eiendeler til pasienter og moderne kuvøser for babyer. Fasilitetene er plassert i felleskorridoren.

For en ekstra avgift kan en kvinne innkvarteres i et deluxe-rom. Den er designet for å finne 1-2 pasienter. Her har slektninger tillatt, som kan bo hos mor og baby hele dagen.

I fellessalen er det sittegruppe og TV. Pasientene mates i en utstyrt spisestue. Her er det installert kjøleskap hvor mødre kan plassere produktene sine, som er tillatt å bringe til pårørende strengt i henhold til listen.

Intensivbehandling

En intensivavdeling er utstyrt i det regionale fødesykehuset i Novosibirsk, hvor moren overføres etter et keisersnitt.

Kvinner som av en eller annen grunn er i alvorlig tilstand er også plassert her. Avdelingen har moderne utstyr, ved hjelp av dette overvåkes alle viktige kroppsfunksjoner hele døgnet.

Her jobber profesjonelle anestesileger, gjenopplivningsassistenter, gynekologer. Om nødvendig inviteres flere smale spesialister fra andre avdelinger til konsultasjon.

Barnehage

Sykehuset er utstyrt med et moderne senter for pleie av undervektige babyer og de som er født med andre helsesykdommer. Spesielle avdelinger er utstyrt her, hvor moderne inkubatorer er installert, parametrene opprettholdes automatisk i dem, som i livmoren.

Dermed øker babyen i styrke og vekt, uten å føle drastiske endringer etter fødselen. Avdelingen har moderne ventilatorer. De hjelper babyer som ble født ute av stand til å puste på egenhånd etter fødselen.

leger ved det regionale fødesykehuset Novosibirsk
leger ved det regionale fødesykehuset Novosibirsk

Senteret har et team av erfarne neonatologer som har møtt de vanskeligste tilfellene i sin praksis og gått seirende ut av dem. Her pleier de barn som ikke en gang har nådd en kilo i vekt i livmoren.

Kvinner på nyfødtavdelingen får se barna sine etter timeplanen flere ganger om dagen. De kan snakke med barna og spørre legene om helsetilstanden deres.

Barn som er født med patologier som krever kirurgisk inngrep bringes her til en tilfredsstillende tilstand og overføres til andre avdelinger eller sykehus. Til dette brukes moderne gjenopplivningsbiler for transport av nyfødte.

leder for det regionale fødesykehuset Novosibirsk
leder for det regionale fødesykehuset Novosibirsk

Når de når normal vekt, blir barna overført til mødreavdelingen, hvor rehabiliteringsprosessen fortsetter.

Bet alte tjenester

På fødesykehuset til regionsykehuset i Novosibirsk er det ifølge pasientene praktisk å bruke en tilleggskontrakt. Det inkluderer tjenester som ikke dekkes av forsikring.

En kvinne ønsker for eksempel å bli overvåket av leger fra fødesykehuset de siste månedene før fødsel. I dette tilfellet inngås en tilleggskontrakt.

Og det kan også ta hensyn til å være i egen suite, forbedret ernæring og finne pårørende etter fødsel med pasienten. Listen over tjenester kan også inkludere overvåking av barnet av neonatologer i løpet av den første måneden etter utskrivning.

positiv tilbakemelding

På Internett kan du finne mange kommentarer, spesielt på "Flamp", om det regionale fødesykehuset i Novosibirsk fra kvinner som har født her. Ofte er anmeldelsene positive. Pasienter bemerker at legeteamet har samlet seg her nokprofesjonell.

Leger hjelper pasienter med å føde en sunn baby i de vanskeligste tilfellene. I følge pasientene skapes det behagelige forhold på avdelingene. Sengene er moderne og komfortable og alltid rene.

fødeavdelingen av regionsykehuset anmeldelser
fødeavdelingen av regionsykehuset anmeldelser

Kvinner merker at medisinsk personell behandler pasienter vennlig hvis de får samme reaksjon som svar. Barnesykepleiere besøker mødre flere ganger og forteller hvordan de skal behandle babyen.

Hvis ammingen ikke blir bedre, er personalet alltid klar til å gi råd og hjelpe i denne saken. Om nødvendig er leger sympatiske med pasientenes økonomiske muligheter og velger budsjettmessige, men gode blandinger for fôring.

Mammaer snakker veldig høyt om neonatologene som jobber på nyfødtavdelingen. De legger merke til at babyene, som ligger atskilt fra moren, hele tiden er under deres tilsyn.

Når det gjelder komforten på avdelingene, er det praktisk t alt ingen som har noen klager. Kvinner er fornøyde med miljø og renslighet. Kvinner bemerker at lederen for det regionale fødesykehuset i Novosibirsk går en daglig runde på avdelingene og spør om tilstanden til alle pasientene. Dette beviser nok en gang de ansattes oppmerksomhet og ansvar.

Negative tilbakemeldinger om det regionale fødesykehuset i Novosibirsk

Det er også mange negative kommentarer på Internett. For eksempel merker kvinner i fødsel at i perioder med en stor strøm av pasienter, i stedet for prenatale kvinner, kommer de inn i den felles korridoren på sofaen og venter på deresventer i kø til det er plass i rommet.

Kvinner i fødsel merker at de må lete etter leger på egenhånd under rier og be om en undersøkelse. Og også mange fødende kvinner hevder at de presset ut et barn under fødselen. Og i moderne gynekologi brukes slike metoder praktisk t alt ikke i noe land.

Noen kvinner er misfornøyde med at de ble skrevet ut fra sykehuset uten babyer. Dette gjelder de pasientene hvis barn ble innlagt på nyfødtintensivavdelingen.

Kvinner vil gjerne være nær barnet i lengre tid. Men mest sannsynlig er det ikke nok plasser på avdelingene, og leger gir plass til nye fødende kvinner på denne måten.

Mammaer snakker også negativt om enkelte barneleger som svarer hardt og med misnøye på spørsmål om helsen til babyene deres. Hver kvinne i en slik situasjon ønsker ytterligere forståelse og velvilje fra personalet.

Anbefalt: