Babyvogn "Capella Siberia": anmeldelse, modeller, beskrivelse og eieranmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Babyvogn "Capella Siberia": anmeldelse, modeller, beskrivelse og eieranmeldelser
Babyvogn "Capella Siberia": anmeldelse, modeller, beskrivelse og eieranmeldelser
Anonim

Mange foreldre på de nordlige breddegrader i landet vårt velger budsjettvennlige barnevogner av høy kvalitet av Capella-merket. Hva, foruten en hyggelig pris, fengsler russiske kjøpere i de mest populære modellene av barnevogner "Capella Siberia"? Vi tilbyr å vurdere dem mer detaljert.

vognkapell
vognkapell

Barnevogn "Capella S-802 WF Siberia"

Denne modellen virker allerede ved første øyekast ikke bare veldig attraktiv i pris, men også egnet for de midtre breddegrader i Russland og kalde vintre. Den har en koselig kropp, et vippehåndtak og en dobbel varm kappe på bena. Alt dette kan bli verdsatt i den kalde årstiden. Vognen har et mykt trekk, den store panseret lukkes opp til en støtfanger. Settet inkluderer en varm madrass og et regntrekk festet med borrelås. Kort sagt, barnet vil trives i dårlig vær og frost.

Denne modellen har bestått et stort antall sikkerhetstester i henhold til høye europeiske og amerikanske standarder, og den oppfyller også fullt ut GOST 19245-93. Studier har vist at denne barnetransporten er meget stabil på skrånende underlag, selv medlast opp til 15 kg, har ingen farlige deler, belter og fotstøtter tåler nødvendig belastning.

Varnen har et høydejusterbart cross-over halvsirkelformet håndtak, trukket med et avtagbart mykt trekk, som er veldig praktisk for forelderen. De svingbare forhjulene kan blokkeres med foten, men pedalen stikker ofte i kaldt vær. Hetten har et stort visningsvindu og en gjennomsiktig lomme for småting. Ikke legg verdisaker i den, de vil være synlige.

Barnen er utstyrt med en romslig høy kurv, som ikke er blokkert for tilgang til selv når ryggstøtten er i ryggleie.

Varen "Capella Siberia S-802" har en relativt liten vekt (kun 9,1 kg), som oppnås på grunn av lette hjul med liten diameter.

barnevogn capella sibir
barnevogn capella sibir

Ulemper med en barnevogn

Kanskje den største ulempen for mange mødre er at barnevognen er klumpete og klønete. Til tross for at barnesetet er utstyrt i tilfelle kaldt vær, kan vi ikke si det samme om akselavstanden. Brukere bemerker at det er verdt å ta denne modellen bare hvis du planlegger å bevege deg langs jevne, "trygge" stier ryddet for snø. Hvis du skal sykle "med hindringer", velg en modell med store oppblåsbare hjul. Selv om det skal sies at det er takket være disse små hjulene at den relativt lave vekten til Chapel Siberia-vognen oppnås.

Anmeldelser av noen foreldre indikerer at barnevognen ikke bør tas av de mødrene som skal bruke det offentligetransport: det vil være upraktisk.

Bredden på akselavstanden til vognen er 61 cm, så den passer ikke inn i noen heis. For eksempel er bredden på døråpningen ved inngangen til heisen til mange sovjetiske skyskrapere omtrent 59 cm. I tillegg vil det være vanskelig for eierne av denne modellen å gå på de fleste standardtrapper. Vil ikke tillate bredden mellom aksene. Derfor må du bære denne vognen.

Mange mødre klager over at etuiet ikke er helt vannavstøtende. Den er avtakbar, men kan bare rengjøres for hånd.

Barnevogn "Capella S-803 WF Siberia"

Ved å lage en barnevogn av denne modellen prøvde produsenten å ta hensyn til de største ulempene ved tidligere "utgaver".

Store oppblåsbare hjul - det er det som først og fremst skiller seg fra forrige generasjon av barnevognen "Capella S-803 WF Siberia". Anmeldelser av barnevognen beviser at den har blitt mer fremkommelig, men også tyngre og mer voluminøs. Før du kjøper, er det verdt å vurdere et sted å lagre et nytt kjøretøy. Vognen brettes som en bok og er ganske stabil når den er montert. Akselavstanden er bare 56 cm bred, noe som gjør at den passer inn i åpningene til selv trange heiser.

Denne modellen er et flott vinter alternativ. Komforten til barnet i den om vinteren oppnås på grunn av den store hetten, et varmt deksel for bena, en komfortabel fotstøtte i to nivåer.

Takket være stroppen, støtfangeren og dens tunge vekt er vognen trygg og stabil for babyen.

Fra forgjengeren har vognen tatt over en komfortabel voluminøs høy kurv som forblir tilgjengelig selv når babyen sover.

Barnevogn capella s 803 wf siberia anmeldelser
Barnevogn capella s 803 wf siberia anmeldelser

Ulemper med denne modellen

En av ulempene, noen mødre vurderer mangelen på en helt horisontal posisjon av ryggen. Vognen er designet strengt for en alder av 6 måneder. I tillegg merker noen foreldre at setet er sm alt: barnet kan føle seg trangt i varme vinterklær.

Fliphåndtaket på denne modellen spiller ofte og fester seg. I tillegg, på grunn av den store forskjellen i diameteren på for- og bakhjulene, er det ganske upraktisk å bære et barn vendt mot moren. Det viser seg at du bare betaler for mye for en flip-penn. Her er en annen ulempe som barnevognen "Capella S-803 WF Siberia" har

Kundeanmeldelser viser en annen nyanse: vognen er upraktisk å bruke om sommeren. Den har ingen ventiler i det hele tatt, bortsett fra et nettingvindu som bare åpnes når panseret er helt åpent og derfor ikke spiller noen reell rolle.

Eksperter sjekket om vognen går i trapper. Tester har vist at ikke alle trinn alternativer er underlagt det.

Capella S-901 Siberia

En annen av vintermodellene fra den koreanske produsenten er den trehjulede barnevognen "Capella S-901 Siberia". Denne modellen er veldig behagelig for barnet: den har et bredt, isolert og vindtett sete som kan forvandles til å sove. Det er også en uttrekkbar fotstøtte.

Håndtaket på denne modellen er ikke kastet, selv om det er justerbart i høyden. Her ser vi den samme store og lett tilgjengelige kurven. På panseret ervisningsvindu, og deksler kan tas av. Vognen "Capella Siberia S-901" kan enkelt slås sammen og brettes ut.

capella siberia anmeldelser
capella siberia anmeldelser

Ulemper

Trehjulsbase, å dømme etter brukeranmeldelser, reduserer stabiliteten til strukturen kraftig: ikke heng en pose på håndtaket. Vognen har skadeutsatte steder hvor barnet kan klype fingrene.

Varen "Capella 901 Siberia" kan heller ikke "gå" opp trappene, og tatt i betraktning dens greie vekt (13 kg), er det veldig vanskelig å dra den med et barn til gulvet uten hjelp av fremmede. Det samme gjelder for reiser med offentlig transport.

barnevogn capella siberia anmeldelser
barnevogn capella siberia anmeldelser

En annen ulempe med modellen, ifølge både brukere og eksperter, er dens lave kryss. På «velstående» veier er vognen svært manøvrerbar, men når man skal overkomme hindringer kan det oppstå vanskeligheter.

S-709 Chapel

Varen "Capella S-709" er også ganske komfortabel for babyen, han vil være komfortabel og koselig på turer i vintersesongen. Denne modellen har også beskyttelsesskjermer og en stor hette.

Varen "Capella Siberia S-709" besto sikkerhetstesten: den er stabil og vil ikke falle, selv om babyen ønsker å være aktiv. Den har ingen klempunkter, men har en polstret støtfanger og polstrede sikkerhetsbelter.

Håndtaket kan justeres i høyden og vippes. Det er et avtagbart deksel med et stort visningsvindu. akselavstand til barnevognenganske smal. Dens 55 cm lar deg passere inn i hvilken som helst heis. Etter vurderinger fra brukere og eksperter er barnevognen ganske enkel å kjøre på "trygge" veier, men det vil være vanskelig å bevege seg langs urensede gater. For slike veier er barnevognen "Capella 901 Siberia" med store oppblåsbare hjul bedre egnet.

Barnevogn capella s 803 wf siberia anmeldelser
Barnevogn capella s 803 wf siberia anmeldelser

Klager

Mange brukere merker at de ofte må justere madrassen, ettersom den glir ned. Dette er fordi setematerialet er glatt.

I motsetning til tidligere modeller er ikke kurven i S-709 så praktisk: når ryggen er i ryggleie, er tilgangen til den nesten blokkert.

Varen brettes som en bok, men dimensjonene minker ikke mye av dette. Den kan ikke kalles kompakt når den er brettet. I tillegg vil den store vekten ikke tillate deg å enkelt bevege deg på offentlig transport eller dra en barnevogn opp til gulvet. Og dette til tross for at denne modellen mest sannsynlig ikke vil være i stand til å "gå" opp trappene. Akselavstandslengden tillater ikke.

S-102 Chapel

La oss avslutte anmeldelsen av barnevogner "Capella Siberia" med en billig og populær modell S-102. Dette er et ganske lettkjørt og barnevennlig kjøretøy.

Ryggen og fotbrettet på vognen kan bringes i horisontal posisjon - du får en seng til barnet. Samtidig lar panseret deg dekke barnet opp til støtfangeren. Det komfortable og myke setet er ikke veldig stort: et barn i vinterklær passer kanskje ikke i transporten.

Denne stokkvognenveldig kompakt og har bærehåndtak. På grunn av sin lette vekt kan den dras opp trappene med et barn. En smal akselavstand lar deg gå inn i en hvilken som helst heis. De åtte tvilling-EVA-hjulene gjør en utmerket jobb med å absorbere små humper i veien, men på dårlig vei er det kun modeller med oppblåsbare hjul som er komfortable å bruke.

barnevogn Capella 901 Sibir
barnevogn Capella 901 Sibir

Krav mot modellen

Stabiliteten til vognen er gjennomsnittlig: det er bedre å ikke la barnet være uten tilsyn - det kan velte. I tillegg, i denne modellen er ikke alle mekanismer trygge for barnet: det er steder hvor du kan klype fingeren.

Håndtaket på vognen er ikke justerbart i høyden, noe som kan medføre ulemper for høye foreldre. Det er ikke noe visningsvindu på panseret, og kurven er veldig liten og blir utilgjengelig hvis du tar ryggen i liggende stilling. Det er også verdt å merke seg at du må bringe setet til liggende stilling med tre hender: vri spakene med to, og trykk bakover med den tredje.

Kjøpere merker at etter en stunds bruk begynner modellen å gå til siden. Dette er et viktig minus som barnevognen "Capella Siberia" har. Vurderingene er imidlertid fortsatt ganske positive: transporten rettferdiggjør kostnadene.

Konklusjoner

Barnevogner av dette merket er ikke forgjeves elsket av foreldrene til Russland: for det meste er de komfortable og trygge for barnet, beskytter ham mot kulde og vind om vinteren, gjennomtenkt for foreldrenes behov bor i midtsonen av landet vårt. I tillegg kommer barnevognene "Capella Siberia"har en ganske lav kostnad, som heller ikke kan annet enn å påvirke valget til de fleste russiske familier.

Anbefalt: