Bybardesykehus, Kaluga: adresse, bilder og anmeldelser om leger

Innholdsfortegnelse:

Bybardesykehus, Kaluga: adresse, bilder og anmeldelser om leger
Bybardesykehus, Kaluga: adresse, bilder og anmeldelser om leger
Anonim

Fødsel av et barn er en ansvarlig prosess i alle betydninger av ordet. Og fremtidige mødre begynner å forberede seg på det på forhånd: de overvåker helsen nøye, velger et fødesykehus og forhandler med en lege.

Hvor bra fødesykehuset Kaluga by er, vil du lære av anmeldelser av kvinner som har vært der.

Mamma med en baby
Mamma med en baby

Litt av historien

La oss stoppe opp og se tilbake, noen ganger er det godt å huske fortiden. Spesielt når det gjelder flere generasjoner. Det skal handle om fødesykehuset Kaluga. Urbefolkningen i byen har født barna sine der i over 85 år. Flere generasjoner er født på dette sykehuset.

Det ble grunnlagt i 1933. Så dukket det opp en fire-etasjers bygning på den nåværende Maxim Gorky Street. Bare ikke vær redd for antikken, i løpet av årene har bygningen blitt renovert, så bygningen er ikke en ruin fra forrige århundre.

I dag, i det enorme Kaluga fødesykehus, på bildet nedenfor kan dufor å vurdere omfanget, er det flere grener. Mange leger har lang erfaring, du kan alltid kontakte lederen med spørsmål. Hun heter Alexandra Yakovlevna Oganesyan, og noen av problemene som har oppstått kan løses med henne selv i en telefonsamtale.

Fødesykehus (Maxim Gorky street)
Fødesykehus (Maxim Gorky street)

Om leger

Enhver vordende mor er bekymret for spørsmålet om hvilken lege de skal velge. Jeg ønsker en tålmodig og snill holdning til meg selv og babyen ved fødsel, og når legen oppfører seg feil blir det skummelt. Og hans meritter og arbeidserfaring er ikke lenger viktig, selve det faktum å skrike til en fødende kvinne frastøter en slik spesialist.

Hva kan du si om legene ved byens fødesykehus i Kaluga?

  • Først av alt, opplevelsen til hver av dem fengsler. Minst 19 års erfaring, og noen har mer enn 25 år.
  • Anmeldelsene du kan finne er de mest smigrende. Kvinner i fødsel som har gått gjennom hendene på lokale leger er fornøyde.
  • Den mest tallrike takket være jordmor i høyeste kategori - Aulova Elena Mikhailovna. Kvinner berømmer henne for hennes følsomme holdning, profesjonalitet. Elena Mikhailovna mistet ikke godheten sin, til tross for 20 års arbeidserfaring. Som regel blir folk med slik erfaring faglig tøffe, men slik er det ikke for jordmor Aulova.
  • Veldig gode anmeldelser om fødselslegen-gynekologen i den høyeste kategorien på dette fødesykehuset - Tatyana Anatolyevna Garbul. Hun har 23 års erfaring.

Det totale antallet leger i Kaluga fødesykehus er 48 personer. Blant dem er fødselsleger-gynekologer, neonatologer og resuscitatorer. Andre leverarbeid, noe som fremgår av tilstedeværelsen av stor erfaring. Tallene på 35, 40 og 42 års erfaring taler for seg selv.

Hovedbygning
Hovedbygning

Spektrum av tjenester

På fødeavdelingen blir det ikke bare født babyer. Det finnes også tjenester for vordende mødre.

La oss starte med undersøkelser. Trenger du en ultralyd? Kontakt Maxim Gorky Street. Trenger du generelle kliniske, hematologiske og immunologiske studier? De vil definitivt hjelpe deg her.

Det er en gynekologisk avdeling hvor kvinner skal få nødvendig behandling på dette området. Og ikke bare behandling utføres i den lokale gynekologien. Her får damer tilbud om plastisk kirurgi av kjønnsorganene, og de som ikke ønsker å bli mødre kan gjøre tubal ligering, fjerne livmoren (av medisinske årsaker). De som trenger å redde visse organer trenger ikke bekymre seg: slike operasjoner utføres i gynekologi.

Det er også en avdeling med et skremmende navn "Patologi av gravide". I seg selv er det ikke dårlig, holdningen til legene er ganske god. Men det faktum at det har oppstått komplikasjoner gjør at vordende mødre bekymrer seg for babyen sin. Det er ingen grunn til å bekymre seg for mye, spesialistene på avdelingen hjelper til med å løse problemer og til og med redde graviditeten i tilfelle de fleste patologier.

Fødselsavdelingen er det mest gledelige stedet på Kaluga fødesykehus. Nye mennesker blir født her, og leger og yngre medisinsk personell hjelper kvinner i fødsel med å føde en baby. Denne avdelingen gir ikke bare medisinsk støtte til fødselenprosess, men også nøye observasjon av unge mødre etter den.

Spedbarn tas vare på på nyfødtavdelingen. Leger observerer barn, undersøker dem og behandler dem om nødvendig. Her kan en problematisk, prematur baby komme ut, siden utstyret tillater dette.

lege med baby
lege med baby

Location

Adressen til Kaluga fødesykehus er så enkel at den kan huskes: Maxim Gorky street, hus 67.

Image
Image

Nå kommer det sjelden noen til fødesykehuset med offentlig transport, de fleste familier har bil. Om nødvendig kan du ta taxi. Men pårørende til en fødende kvinne som ønsker å besøke henne, trenger å vite alternativene for å reise med byruter:

  • buss nr. 3 og nr. 27 kjører til fødesykehuset;
  • kan nås med trolleybuss nr. 3 og nr. 13;
  • du kommer raskere dit med minibuss nummer 83.

Vær forsiktig, holdeplassen heter «Sykehus nr. 4». Etter å ha gått av ved nødvendig holdeplass, må du gå litt mer

Meninger om kvinner i fødsel

Anmeldelsene om Kaluga fødesykehus er varierte: noen likte oppholdet her, og noen er veldig rasende. Men det er nødvendig å hylle de fødende kvinnene, de snakker sant om institusjonen.

La oss analysere de positive og negative anmeldelsene om fødesykehuset.

kvinne med blomster
kvinne med blomster

Fordeler med et fødehjem

Institusjonen føder ikke bare førstefødte. Mange kvinner kommer tilbake hit for den andre og tredje babyen. Så Kaluga fødesykehus er ikke slikdårlig, det ville vært annerledes – gravide ville se etter en annen institusjon.

Her er hva fødende kvinner som gikk gjennom hendene på lokale fødselsleger og gynekologer sier:

  • Alle merker seg den forsiktige og følsomme holdningen til legene. Leger støtter og oppmuntrer kvinner under prosessen, og noen klarer til og med å spøke og få dem til å smile gjennom smerten.
  • Noen leger nekter materiell takknemlighet.
  • De fleste kvinner legger merke til god ernæring. De lager godt mat her, fødestua har eget kjøkken.
  • Besøk fra pårørende er tillatt. Hvis fødselen er bet alt, så kan i det minste hele familien være tilstede, ingen vil sparke deg ut.
Pårørende til den fødende kvinnen
Pårørende til den fødende kvinnen
  • De redder babyer i alvorlig tilstand, de hjelper veldig godt under vanskelige fødsler. Og det er ikke avhengig av gratis levering eller betaling for prosessen. Leger jobber samvittighetsfullt.
  • Nesten alle unge mødre roser barneleger. Babyer får den nødvendige undersøkelsen, en veldig ærbødig og følsom holdning til nyfødte. Og legene vil formidle alt og fortelle mødrene om et slikt behov oppstår.

Negative anmeldelser

Kaluga fødesykehus og dets ansatte har betydelige mangler. Og unge mødre som fødte her legger ikke skjul på de harde fakta:

  • Det hele starter med resepsjonen. Av en eller annen grunn er vakthavende leger og sykepleiere lite vennlige mot fødende kvinner. De kan være frekke mot den vordende moren, skjelle ut ledsagerne og oppføre seg veldig feil.
  • Det andre øyeblikket er det yngstemedisinsk personell. Sykepleiere lyser ikke med spesiell takt, til tross for deres omfattende erfaring. Holdningen til unge mødre er ekkel fra deres side. De foreslår ikke elementære ting, med henvisning til å være opptatt eller manglende kompetanse i enkelte saker.
  • Leveforholdene gledet ikke mange fødende kvinner. Noen av dem bemerker den forferdelige tilstanden til lokalene uten reparasjon. Andre sier at det er for mange mennesker i avdelingen: det er aldri færre enn seks kvinner. Atter andre klager på åpne vinduer som lukkes med store vanskeligheter. Og kvinner som fødte mot betaling snakker om gjennomsnittlig service og beskjedne avdelinger.
  • Dusjkabinettet er i en forferdelig tilstand. Dører lukkes ikke og varmt vann renner med store vanskeligheter.
dusjkabinett
dusjkabinett
  • Toalettet er upraktisk plassert, og ingen kommer til å følge fødende kvinner til det.
  • Du kan ikke bruke nattkjolene og kappene dine. Alt utstedes på fødesykehuset, men materialet skinner ikke av kvalitet.
  • Og det verste er spedbarnsdødeligheten. Det finnes selvfølgelig på alle fødeinstitusjoner, men det er ikke spesielt utlyst. Her skriver mødre som har mistet babyene sine åpenlyst at dette skjedde på helsepersonells skyld.

Konklusjon

Om det er verdt å velge byens fødesykehus i Kaluga, bestemmer hver vordende mor på egen hånd. Det er ikke nok å lese anmeldelsene og bare stole på dem i avgjørelsen din. Det er lurt å få førstehåndsinformasjon, nemlig fra venner, slektninger eller bekjente som har født en baby her. Dette vil hjelpe deg å få rettbeslutning og trekke konklusjoner om institusjonen.

Anbefalt: