Morsomme konkurranser den andre dagen av bryllupet i naturen

Morsomme konkurranser den andre dagen av bryllupet i naturen
Morsomme konkurranser den andre dagen av bryllupet i naturen
Anonim

Nesten alltid den andre dagen av feiringen av ekteskapet deres tilbringer de nygifte i naturen. Og ikke rart, fordi alle, inkludert gjester, ønsker å ta en pause fra pompøsiteten fra forrige dag og bare slappe av i en avslappet atmosfære. Dette betyr imidlertid ikke at det ikke er nødvendig å forberede seg til den andre dagen. Vi må, og hvordan! Det er nødvendig å bestemme hvor festen skal finne sted, antall gjester og lage en meny. Og for at ingen skal kjede seg, må du finne på morsomme konkurranser for den andre dagen av bryllupet i naturen. Noen av dem krever forberedelse på forhånd, og du kan spørre dine nære venner og kjærester om dette. Og hvis mulig, kom med nye bryllupskonkurranser for å vise frem originalitet og overraske gjestene dine.

nye bryllupskonkurranser
nye bryllupskonkurranser

Så:

1. Den aller første konkurransen, hvis vilkår kan forhandles med de inviterte dagen før, er å velge det beste kostymet for et gitt emne. For eksempel, allerede i bryllupsinvitasjonene, advar gjestene om at temaet for den andre dagen vil være "Candy Kids" eller "Tilbake til det flotte 90-tallet." Be dem derfor se passende ut. Denne konkurransen vil bli vunnet av gjesten som på dinse, det vil vise seg å være det beste temakostymet.

konkurranser på den andre dagen av bryllupet i naturen
konkurranser på den andre dagen av bryllupet i naturen

2. Test gjestene dine for å se om de er like klare for familielivet som deg. Ta de store dukkene forberedt på forhånd og inviter fem deltakere til å legge en bleie på dem, svøpe dem og lulle dem i søvn. Den som fullfører oppgaven raskere vil vinne en premie.

3. Konkurranser for den andre bryllupsdagen kan også assosieres med lett alkohol. Mange vil ha bakrus etter gårsdagens stormfulle ferie, og derfor vil de neppe kunne avslå tilbudet ditt. Det vil bestå i å drikke et glass øl gjennom et gjennomhullet rør så raskt som mulig. Det er veldig vanskelig å gjøre dette, og derfor gis moroa fra det han så til alle rundt.

4. Konkurranser på den andre dagen av bryllupet i naturen kan arrangeres ikke bare for de inviterte, men også for de nygifte. Så, etter å ha spredt mynter på bakken og gi en mann og kone en kost, kan du bestemme hvem som skal være hovedinntekten i familien. Den med flest mynter i lommen vinner.

5. For at alle gjester skal kunne delta, kan dere holde generelle konkurranser den andre dagen av bryllupet i naturen. Det kan for eksempel være en oppgave for den mest originale toast til en ung familie eller for den mest nødvendige gaven laget av improviserte materialer tilgjengelig.

6. Underholdning vil også virke morsomt når alle gjestene blir i en sirkel, og verten på dette tidspunktet gir ut kommandoer: "alle holder hendene" eller "alle holder naboens øre". Den viktigste moroa begynner når verten kommer til de nedre delene av kroppen.

7. Såsiden det er mye ledig plass i naturen, kan dere leke «bark» eller «kosakkrøvere» sammen. Du kan også dele opp i lag og spille en vinnerkamp med fotball eller volleyball.

konkurranser for den andre dagen av bryllupet
konkurranser for den andre dagen av bryllupet

Og for å gjøre konkurranser på den andre dagen av bryllupet i naturen attraktive selv for de mest beskjedne gjestene, forbered en liten premie til hver vinner, dette vil helt sikkert vekke alles begeistring og ønske om å vinne.

Anbefalt: