Hills kattemat: anmeldelser
Hills kattemat: anmeldelser
Anonim

Kjæledyr er ikke det siste stedet i livene våre. Etter å ha fått et kjæledyr hjemme, begynner folk å behandle det som et familiemedlem. Men dessverre er livet til et kjæledyr ikke så langt som dets eiere vil ha det til. Men på mange måter er levetiden til en lodden venn avhengig av riktig pleie, som inkluderer valg av god og sunn mat.

Foreløpig er utvalget av mat til katter veldig stort. Skrankene til spesialforretninger er rett og slett fulle av forskjellige pakker med alle slags retter beregnet for mating av kjæledyr. Hill's kattemat er en av de vanligste ferdigmatene. De fleste anmeldelser om den er positive, siden den kun består av naturprodukter av høy kvalitet og er veldig populær blant kjæledyr.

Hills-feedtyper

Hills kjæledyrfôr produseres i USA og Nederland. Denne maten tilhører premiumklassen, da den kun inneholder naturlige ingredienser. Hovedingrediensen er mel fra fjærfe, fisk eller lam. Andre ingredienser inkluderer meieriprodukter, frokostblandinger, soyabønner, fisk eller animalsk fett, tørre knuste rødbetereller gulrøtter, vitaminer og mineraler, aminosyrer. Det vil si alt som er nødvendig for å sikre et sunt og tilfredsstillende liv for en katt.

Hill's har flere hovedlinjer i sitt arsenal:

  1. Science Plan er en diett designet for sunne katter. Matvarer fra denne serien er valgt ut i samsvar med dyrets rase, dets livsstil og smakspreferanser.
  2. Resept diett – diettfôr utviklet for katter med en bestemt sykdom.
Hills Science Plan
Hills Science Plan

Hver linje inkluderer Hill's tørr kattemat, hermetikk og poser. Tørrmat er komprimerte tørkede kuler. Hermetikk ser ut som en paté og selges i aluminiumsbokser. Poser kommer i form av fuktige biter av kjøttmat i gelé eller saus i porsjonspakninger. De to siste navnene har en spesielt attraktiv aroma og smak for katter. Men erfaringene til katteeiere tilsier at det er bedre å mate dyret med tørrfôr løpende, og tilsette våtfôr som en godbit.

Mange kjæledyreiere synes det er best å gi et sunt kjæledyr en medisinert diett. Men dette er feil, siden sammensetningen av den terapeutiske katteretten kan skade dyrets helse.

Glad katt
Glad katt

Backer for sunne katter

For sunne kjæledyr, Hill's spesielle kattemat for daglig fôring Science Plan, som inkluderer to typer tørr og flytende fôr - Naturens beste og ideelle balanse. denganske ny og forbedret serie. De er absolutt hypoallergene, siden de ikke inneholder kanel, noe som kan forårsake en uønsket reaksjon på kjæledyrets kropp.

Hovedkomponentene i disse fôrene er kylling- eller lammekjøtt og brun ris. Produsenten hevder at de absolutt ikke inneholder kunstige mattilsetningsstoffer og fargestoffer, soya og hvetemel. Ideal Balance er kornfri, noe som er veldig gunstig for kattens fordøyelse, da korn ikke er typisk fôr for kattefamilien.

Hill's kattefôr inkluderer spesielt formulert og balansert ernæring for ulike preferanser: for kattunger, voksne og seniorkatter, for luftige og glatte-hårede, for gravide og diegivende, for sterile og aktive katter og katter.

Maine Coon med en bolle
Maine Coon med en bolle

Bakker for katter med helseproblemer

Resept diett er utviklet for å behandle en rekke plager hos katter, med variasjoner for å behandle den underliggende lidelsen.

Det er best å overlate valget av fôr til et problemdyr til en veterinær, som må foreta en undersøkelse og stille en korrekt diagnose. For for hver sykdom er det utviklet en annen sammensetning av Hill's Diet. Kattemat kan være en kur eller et forebyggende tiltak for sykdommer som nyre- og leversvikt, fordøyelsesproblemer og sykdommer i genitourinary system.

På hver pakke med mat kan du finne en bokstavbetegnelse som tilsvarer en visskjæledyrproblem:

  • Hill's s/d og c/d er for katter med blæreproblemer.
  • Hill's l/d er egnet for kjæledyr med leversykdom.
  • Hill's k/d og u/d gjør livet enklere for dyr med nyresykdom, nyresvikt.
  • Betegnelsene r/d, m/d og w/d hjelper overvektige katter med å miste uønsket vekt og opprettholde normal kroppsvekt.
  • Tarmproblemer behandles effektivt med mat merket i/d.
  • a/d er et skånsomt og gjenopprettende fôr for postoperative katter.
  • Hill's z/d hjelper mot matallergier.
Hills Prescription Diet Line
Hills Prescription Diet Line

Dermed kan du ved å velge riktig kosthold for et sykt eller utsatt dyr for en bestemt sykdom lindre hans velvære og forhindre utviklingen av sykdommen.

Beregning av fôringsdose

For at Hill's kattemat skal være til nytte for ditt luftige kjæledyr, må du følge fôringsnormene som er angitt på hver pakke. Først må du veie dyret og beregne tilstanden til kroppsvekten ved å sondere ribbeina og magen. Ut fra graden av palpasjon av ribbeina kan man bedømme om kjæledyret er undervektig, normal eller overvektig.

I tillegg må du veie katten regelmessig for å justere matdosen.

Hills Benefits

Hva er fordelene med Hill's Cat Food? Anmeldelser av erfarne katteeiere vil hjelpe deg med å enkelt identifisere dem:

  1. Produsenten haret ganske bredt utvalg som vil hjelpe eieren til individuelt å velge en diett for kjæledyret sitt, med tanke på rasen, helsestatus og smakspreferanser.
  2. Et bredt utvalg av terapeutisk mat som hjelper til med å forebygge eller behandle nesten alle kattesykdommer.
  3. Matvarer består av en nøye beregnet balanse av naturlige produkter, vitaminer og sporstoffer.
  4. Veldesignet emballasje lar deg bli kjent med produktets sammensetning i detalj og bestemme formålet.
  5. Feed har en relativt lav pris.
Sunn katt og mat
Sunn katt og mat

Ulempene ved Hills

I tillegg til fordelene er det flere ulemper, betydelige og ikke så:

  1. Nesten hver diett inneholder vegetabilsk protein (unntatt Ideal Balance), som absorberes dårlig av kattens kropp.
  2. Betydende karbohydratinnhold i matvarer.
  3. Hermetikk er dårligere i kvalitet enn tørrmat.

Dermed, etter å ha studert vurderingene fra katteeiere og tatt i betraktning antall fordeler og ulemper ved Hill's-linjer, kan vi konkludere med at disse fôrene er ganske etterspurte og av høy kvalitet. Med det riktige systemet for å mate dyret, vil de bare gi fordeler for helsen hans.

Anbefalt: