Hva skal du ha på deg i bryllup? Tips om skjønnhet og stil

Innholdsfortegnelse:

Hva skal du ha på deg i bryllup? Tips om skjønnhet og stil
Hva skal du ha på deg i bryllup? Tips om skjønnhet og stil
Anonim

Svært ofte kommer en invitasjon uventet. Og kvinner har det aller første spørsmålet om hva de skal ha på seg til et bryllup. Det hender at valg av antrekk blir et reelt problem. Hovedregelen er at gjester i bryllupet ikke skal overskygge de nygifte selv. Av denne grunn bør ikke jenteantrekk være hvite. En svart kjole er også uønsket, ikke sørgende, tross alt. Jeans er også forbudt, så vel som alle uformelle klær (med mindre formatet på feiringen selv sørger for dette).

hva du skal ha på deg til et bryllup
hva du skal ha på deg til et bryllup

Hva bør nygifte ha på seg i bryllup?

Groomen i bryllupet vises vanligvis i en formell dress eller frakk. Den klassiske fargen er svart. Men oftere og oftere, spesielt ved sommerbryllup, foretrekkes lyse farger: beige, grå og til og med hvit. Bruden presenteres tradisjonelt for oss i en hvit kjole med slør. Det er også ganske akseptabelt å erstatte hvitt med rosa, beige, lyseblått, gull eller sølv. Det anbefales å kjøpe sko med lave hæler, da bruden må bruke mye tid på føttene.

Gjesteklær

Spesielt verdt å ta hensyn til valg av antrekkvitner. Drakten til vitnet skal matche stilen til brudgommens klær, men ha en annen farge. Svart er uønsket. Dessuten skal brudepikens kjole se bra ut ved siden av brudens antrekk, men ikke i noe tilfelle overskygge den og ikke ha samme farge.

Foreldrene til de unge tenker også på hva de skal ha på seg til bryllupet. Tross alt vil gjestenes oppmerksomhet bli naglet til dem, og samtidig vil de ha mye trøbbel under seremonien. Det er bedre for dem å velge klær som ikke bare er vakre, men også komfortable og praktiske.

hva man skal ha på seg til et bryllup for en mann
hva man skal ha på seg til et bryllup for en mann

Den enkleste måten å løse problemet med kjole på er for menn. Faktisk er det kvinner som prøver å finne ut hva de skal ha på seg til et bryllup. Det er nok for en mann å plukke opp en dress av hvilken som helst farge, og i hans fravær, strenge bukser og en elegant genser. For et sommerbryllup passer lyse skjorter og de samme strenge buksene. Absolutt ingen jeans.

Utvalget av klær for resten av gjestene er veldig bredt. Hvis bryllupet er tema, må du ta hensyn til meningen og ønskene til anledningens helter. I alle andre tilfeller bestemmer alle hva de skal ha på seg til bryllupet, avhengig av deres favorittklesstiler og sesongen feiringen skal finne sted.

Bryllupsklær for forskjellige årstider

Om våren er det bedre å bruke klær laget av lyse stoffer i lyse farger (men ikke hvitt for kvinner). Kjoler må ha en anstendig lengde og sørg for å ha strømper under dem.

hva du skal ha på deg til et sommerbryllup
hva du skal ha på deg til et sommerbryllup

Den enkleste måten å bestemme hva du skal ha på deg til et bryllup om sommeren. Her kan du bruke mer åpne (men med måte) kjoler. Ja, farger er tilgjengeligeplukke opp lysere. For eksempel gul, lysegrønn, oransje eller rosa. Pastellfarger vil også alltid være passende. For menn er en kortermet skjorte og ingen slips tillatt.

Om høsten er det mørke farger som råder i antrekk, tyngre stoffer velges. Strømpebukser og strømper er påkrevd.

Om vinteren må du i tillegg til en høstfarget kjole hente yttertøy. Det kan være en klassisk lang eller litt forkortet frakk, pelsfrakk. Menn kan komme til feiringen både i dress og i ensemble: bukser + varm genser.

Når du bestemmer deg for hva du skal ha på deg til et bryllup, må du først og fremst bli styrt av din indre følelse: om du vil være komfortabel i antrekket, om du føler deg attraktiv i det. God ferie!

Anbefalt: