Hvordan lage lærarmbånd

Hvordan lage lærarmbånd
Hvordan lage lærarmbånd
Anonim

Skinnarmbånd er motetilbehør som aldri mister sin relevans. De bæres på armen, på håndleddet, de er det perfekte siste elementet i ethvert bilde. Selve navnet kommer fra det latinske "brachile", som betyr "hånd" i oversettelse.

Skinnarmbånd
Skinnarmbånd

I utgangspunktet var armbånd et element i en herredress, men senere begynte de å komplementere utseendet til kvinner.

Oftest brukes dette tilbehøret utelukkende til dekorative formål. Skinnarmbånd er en fantastisk gave som symboliserer vennskap og hengivenhet. Det er en tro på at den som en slik gave gis, kan ønske seg. Hvis vennskap er oppriktig og ekte, vil det absolutt gå i oppfyllelse. Armbåndet er laget ved å veve skinnbånd av forskjellige former, lengder, farger. Dessuten er det mange veve alternativer, og hver av dem danner sitt eget unike bilde.

Noen ganger brukes dekorasjon som en påminnelse om en betydelig begivenhet. Et anheng, en nøkkelring er festet til den, der et fotografi eller en personlig melding er skjult. Mange velger skinnarmbånd for å understreke deres individualitet,uovertruffen sans for stil.

Et slikt tilbehør kan enten kjøpes i butikken eller lages selvstendig. I det første tilfellet vil fashionistas se et bredt utvalg av forskjellige modeller som er forskjellige i farge, pris, kvalitet og mange andre egenskaper.

Skinnarmbåndet
Skinnarmbåndet

Det andre alternativet har flere fordeler. For det første vil et håndlaget armbånd være unikt, eksklusivt, det andre vil sannsynligvis ikke finnes andre steder. For det andre kan du lage smykker i samsvar med dine personlige preferanser, karakter, synspunkter. For det tredje vil arbeidet med produktet bringe mange positive følelser.

Så, la oss lage et armbånd. Skinn er et flott materiale for dette. Preferanse bør gis til myk hud. Farge kan være absolutt hva som helst, alt avhenger av fantasi og personlig smak. I tillegg må du ta saks, lim (øyeblikket er ideelt), nagler og et nøste med tråd.

Trinn 1. Klipp først ut ovalen. Lengden skal gi en omkrets av håndleddet, og med en liten margin.

Trinn 2. Deretter må du lage en sommerfugl av den resulterende ovalen. For å gjøre dette er det nok å binde en tråd godt i midten.

håndleddsarmbånd i skinn
håndleddsarmbånd i skinn

Trinn 3. Klipp ut et lite rektangel og gjem trådene under det. Rektangelet festes med lim.

Trinn 4. Sy naglene til armbåndet. Du bør velge de som er kombinert med hudfarge.

Ved hjelp av slike enkle manipulasjoner kan du lage lærarmbånd. Selvfølgelig er de ikke egnet for kveldsklær.passform, men med klær i landlig stil vil de se bra ut. Ikke verst, et slikt tilbehør vil være i harmoni med en vanlig kjole. Det viktigste er å velge riktig fargekombinasjon. Det er viktig å merke seg at dette smykket tilhører sommertilbehør, så dets tilstedeværelse i garderoben i den kalde årstiden er upassende.

Generelt er det mange alternativer for hvordan du kan lage lærarmbånd på hånden. Ikke vær redd for å fantasere, da vil alt ordne seg!

Anbefalt: