Brilleinnfatninger for menn er en viktig del av bildet

Brilleinnfatninger for menn er en viktig del av bildet
Brilleinnfatninger for menn er en viktig del av bildet
Anonim

Et av elementene i bildet av en moderne stilig og vellykket mann er briller. De beskytter ikke bare øynene mot sollys og korrigerer synshemminger, men gir også en ide om eierens sosiale status og karakter, og er dermed et slags visittkort. Men for at det eksterne bildet skal matche essensen, må du nøye velge innfatningene for herrebriller.

brilleinnfatninger for menn
brilleinnfatninger for menn

Selvfølgelig kan du ikke gå til den første optikkbutikken du ser og kjøpe den dyreste varen. Brilleinnfatninger for menn bør passe til ansiktstypen og eliminere, i stedet for å understreke, mulige utseendefeil. Ikke alle representanter for den sterke halvdelen av menneskeheten er i stand til å vurdere om en bestemt modell passer dem eller ikke. Du kan gå for å velge innfatninger til herrebriller i selskap med din elskede kvinne eller en god venn, men i dette tilfellet må du kanskje avstemme halvparten av hele utvalget i butikken. Salgskonsulenter kan også gi gode råd, men det er ingen garanti for at de ikke bare tilbyrdyre modeller. Derfor er det best å bruke tjenestene til en stylist.

brilleinnfatninger for menn
brilleinnfatninger for menn

Glassrammer for menn, som kvinner, skal være komfortable og lette nok. Linser, spesielt glass med store dioptrier, øker vekten på tilbehøret betydelig. Som et resultat kan briller legge press på enkelte deler av ansiktet: neseryggen, auriklene, kinnene under øynene. I tillegg kan de hele tiden gli helt til nesetippen. Hvis dette skjer, kan optikere bøye bak-øret-buene litt, men denne teknikken er bare mulig med metallprodukter.

Brilleinnfatninger for menn laget av metall er de mest allsidige, de passer for både forretningsdresser og fritidsklær, lett å kombinere med annet tilbehør. De er ikke like iøynefallende for andre som plastmodeller. Alle metallinnfatninger er belagt med et spesielt belegg som gir glassene farge, glans og et vakkert utseende. Den beskytter også huden mot metallkontakt. Men ved langvarig bruk av briller kan belegget, med mindre det er laget av gull, på steder med kontakt med ansiktet gradvis slites av. På huden på disse stedene kan irritasjon, peeling og kløe oppstå, siden metallet er et av de sterkeste allergenene. For å unngå dette må du ha flere par briller med slike innfatninger, samt modeller laget av plast.

brilleinnfatninger for menn
brilleinnfatninger for menn

Herremote for et slikt tilbehør er ganske konservativt, men likevel endrer det seg. Og de største endringene gjennomgår brilleinnfatninger i plast for menn. Mange produsenter gjør dem merkbare, lyse og massive, slik at et slikt tilbehør bare blir et stilig og fasjonabelt element av utseende. Plast er et lett materiale, så rammer laget av det veier litt.

brilleinnfatning for menn
brilleinnfatning for menn

Det finnes også rammeløse modeller av briller, der linsene er festet til stengene med skruer. De ser enkle, vektløse og «gjennomsiktige» ut, samtidig som de er veldig stilige. Men ifølge moderne optometrister kan innfatningsløse briller skade øynene. I tillegg brytes solstrålene på en spesiell måte, passerer gjennom linsene, og konsentreres i kantene deres. Som et resultat av dette varmes de opp, noe som kan forårsake hudforbrenninger.

Anbefalt: