Noen tips om hvordan du kan bli en superelsker

Innholdsfortegnelse:

Noen tips om hvordan du kan bli en superelsker
Noen tips om hvordan du kan bli en superelsker
Anonim

I det 21. århundre, når samfunnet eksisterer under forhold med moralsk frihet, er det ganske typisk og naturlig å ha en elskerinne for en mann. Noen representanter for det svakere kjønn er ganske fornøyd med statusen som "konkubin", siden de mottar fra menn ikke bare komplimenter, men også luksuriøse gaver. En viss del av samfunnet har en negativ holdning til holdte kvinner, fordi de, på jakt etter andres ektefeller, ødelegger familier. Det moralske aspektet ved denne saken vil imidlertid ikke bli vurdert. De fleste kvinner vil være interessert i å vite hvordan de kan bli en superelsker for mannen sin, slik at han ikke engang tenker på noen intriger "på siden." Anbefalingene nedenfor vil hjelpe deg med dette.

Det er imidlertid ingen spesielle regler for hvordan man blir en superelsker. Hver mann bestemmer selv hvilke egenskaper en ideell kvinne skal ha. På en eller annen måte kan generelle råd om hvordan du blir en superelsker fortsatt være isolert.

Hvordan bli en superelsker
Hvordan bli en superelsker

Så hva er disse anbefalingene?

  1. Hvis du ikke har det minsteideer om hvordan du kan bli en superelsker, vet at den første regelen er å kunne forutse de seksuelle lystene til en mann. I senga vil han selv "signalere" hvordan han skal glede ham, så resten er som de sier et spørsmål om teknikk.
  2. Hvordan bli en super manns elskerinne
    Hvordan bli en super manns elskerinne
  3. En kvinnes figur skal samsvare så mye som mulig med parameterne 90 x 60 x 90, og altfor tynne damer "tiltrekker" ikke menn.
  4. Hvis du ønsker å bli en ideell elsker, så etter intimitet med en partner, sørg for å gi ham et kompliment som: "Du var uimotståelig og ga meg stor glede."
  5. I sengen bør en kvinne være oppfinnsom og aktiv. Dette vil garantert glede menn.
  6. De som ikke vet hvordan de skal bli en ektemanns superelskerinne bør forstå at for et stort antall av det sterkere kjønn er ikke bare prosessen med intimitet viktig, men også "opptakten" til den, dvs., kjærtegn, som går foran seksuell omgang. En kvinne bør være i stand til å realisere de mest uvanlige seksuelle lystene til elskeren sin.
  7. Hvordan bli en super elskerinne tips
    Hvordan bli en super elskerinne tips
  8. En dame som er i status som "elskerinne" må ha et visst nivå av intelligens. Menn er rett og slett ikke interessert i kvinner som det ikke er noe å snakke om, selv om de er perfekte i sengen. Representanter for det sterkere kjønn trenger noen ganger en person som ganske enkelt kan «snakke ut».
  9. Hvordan bli en superelsker? Tips er: menn liker vakkert og erotiskundertøy, og du må "flaunt" i det foran en partner regelmessig. Det kan være et korsett, et strømpebånd eller blondeundertøy.
  10. En kvinne som hevder statusen som en "medhustru", må også passe på at ansiktet og kroppen hennes alltid er velstelt. I dag, for å opprettholde skjønnheten, finnes det et stort utvalg av kremer, masker, oljer.
  11. En elskerinne skal være i stand til å skape et intimt miljø der en mann kan slappe av så mye som mulig. Som tilbehør til dette er aromatiske oljer, stearinlys, dempet lys best egnet.

Ikke bli opprørt fordi du ikke oppfyller noen kriterier. Hvis en mann ikke er likegyldig for deg, spiller det ingen rolle for ham om du blir en ideell elsker eller ikke. Hovedsaken er at du er der!

Anbefalt: