Hjemmemagi: hvordan endre øyenfarge hjemme

Hjemmemagi: hvordan endre øyenfarge hjemme
Hjemmemagi: hvordan endre øyenfarge hjemme
Anonim

Du finner ikke mye informasjon om hvordan du endrer øyenfarge hjemme, men det er mulig likevel. Det er bare tre måter å gjøre dette på, på grunn av oppgavens kompleksitet.

hvordan endre øyenfarge hjemme
hvordan endre øyenfarge hjemme

Siden fargen på øynene først og fremst avhenger av den menneskelige genotypen (av medfødte trekk), er det nødvendig å ta denne saken veldig forsiktig for ikke å ødelegge synet og ikke skade netthinnen. Den andre tingen som bestemmer fargen på øynene er deres indre struktur, som vi bare vil påvirke.

Den første måten å endre øyenfarge hjemme: linser

hvordan endre øyenfarge uten kontaktlinser
hvordan endre øyenfarge uten kontaktlinser

Den enkleste og sikreste måten er å bruke linser. Du kan kjøpe dem enten på et apotek eller ved å bestille i spesialbutikker på Internett. Dette alternativet er bra fordi du ikke påvirker selve strukturen til synsorganet, og linsene som endrer fargen på øynene bryter bare deres naturlige farge. I tillegg har du alltid valget mellom hvilken (standard eller ikke-standard) farge du vil endre din naturlige nyanse. Og selvfølgelig kan du alltid ta dem av uten noenkonsekvenser for deg selv.

Den andre måten å endre øyenfarge hjemme: dråper

Nå er det spesielle dråper som, selv om de ikke kan gjøre den grønne fargen på øynene til grå, men de kan gjøre nyansen lysere eller lysere. For eksempel, hvis du har sumpgrønne øyne, kan bruk av et slikt middel gjøre dem lysere og renere, om enn for en kort stund. Dermed vil øynene dine få en lys smaragdfarge, som ser så fortryllende ut med hvilken som helst hudfarge. Men hvis denne metoden for hvordan du endrer øyenfarge uten linser ikke passer deg, er det noe annet.

Råd: før du bruker midlet ovenfor, bør du alltid konsultere spesialister for å unngå komplikasjoner med synet. Ikke i noe tilfelle bør du kjøpe slike stoffer på Internett. Gjør dette kun på apotek og kun etter råd fra lege.

Den tredje måten å endre øyenfarge hjemme: auto-trening

linser som endrer øyefarge
linser som endrer øyefarge

Det har lenge vært bevist at vi ved hjelp av bevisstheten vår er i stand til å påvirke ikke bare fargen på øynene, men også vår generelle fysiske tilstand som helhet. Dette skyldes det faktum at hjernen vår, som kontrollerer den hormonelle bakgrunnen til kroppen som helhet, er i stand til å endre visse kjemiske reaksjoner i kroppen og følgelig i øynene, som med en godt designet teknikk vil tillate oss å diametr alt endre fargen på øynene selv til det motsatte eller helt unaturlig. For å gjøre dette er det nok å gjennomføre en daglig halvtimes meditasjon (helstforan speilet), visualiserer selve prosessen med å endre fargen på synsorganene til den som er mer interessant for deg.

Prosessen inkluderer ikke bare en umiddelbar endring av farger, men en gradvis overgang fra tone til tone (opp til nødvendig). Ved å gjøre slike manipulasjoner med øynene risikerer du ingenting, men som statistikk viser, kan du få en funksjon som en ufrivillig endring i øyenfarge avhengig av din generelle følelsesmessige tilstand, som ser ekstremt attraktiv ut.

Anbefalt: