Hundemat "Royal Canin" medisinsk: beskrivelse, sammensetning, bilder og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Hundemat "Royal Canin" medisinsk: beskrivelse, sammensetning, bilder og anmeldelser
Hundemat "Royal Canin" medisinsk: beskrivelse, sammensetning, bilder og anmeldelser
Anonim

Er du kjent med Royal Canin medisinert hundemat? Men nøkkelen til et kjæledyrs helse er et riktig valgt kosthold. Når du velger tørr eller våt mat, er det viktig å lese sammensetningen nøye. Stol heller ikke på de matvarene som finnes på disken i en butikk og de som annonseres konstant.

Som regel er dette fôr i økonomiklasse, som inneholder få nyttige stoffer. I tillegg kan slik ernæring gjøre mer skade enn nytte. Preference bør gis til premium-, superpremium- eller holistiske serier.

Royal Canin medisinert hundemat-oversikt

Utvilsomt, for å velge et godt alternativ, må du søke hjelp fra veterinærer. Bare de kan hjelpe deg med å ta det riktige valget. Imidlertid er det også linjer som er spesielt designet for å bekjempe ulike sykdommer. Disse inkluderer Royal Canin medisinert hundemat.

royal canin for hundermedisinsk tørrfôr
royal canin for hundermedisinsk tørrfôr

Tørre og våte formuleringer er produsert av Mars. Produksjonen er lokalisert i Frankrike og Polen, samt i Russland. Sammensetningen av fôret tilhører premiumklassen. Men det er forskjellig for forskjellige herskere.

Diett Urinary S/O

Urinveissykdommer er noe mange hunder lider av. For raskt å reise kjæledyret på beina, er det nødvendig å strengt overvåke hva han spiser og hvor mye han drikker. Og Royal Canin tørr medisinsk fôr og hermetikkfôr for hunder vil hjelpe på dette.

Denne dietten hjelper til med å løse opp struvittsteiner og danner umettet urin. Maten er flott for sykdomsforebygging. I denne linjen kan du finne både tørr og våt mat. I tillegg er det fôr "Royal Canin" for hunder av små raser og store. Denne varianten lar deg velge mat til alle kjæledyr.

hundemat royal canin medisinsk
hundemat royal canin medisinsk

Maten inneholder ris, maismel, vegetabilske og animalske proteiner, gluten og dehydrert kjøtt. Energiverdi per 100 gram - 387 kcal. Fôret er kontraindisert for hunder som lider av nyre- og hjertesykdommer, samt drektige og diegivende hunder.

Diett Gastrointestinal

Mange kjæledyr opplever problemer på grunn av feil funksjon av fordøyelseskanalen. Du kan takle denne sykdommen ved hjelp av en spesialisert linje med fôr "Royal Canin" for små hunder, store og til og med diegivende.

Gastrointestinal dietten er svært fordøyelig, sikrer sikker funksjon av fordøyelsessystemet. Fôret er annerledeshøy energiverdi, men det reduserer samtidig belastningen på tarmen. Tørrmat kan bløtlegges i vann uten å nøle.

Maten inneholder: ris, dehydrert fjærfekjøtt, animalsk og vegetabilsk fett. Energiverdi per 100 gram - 407,4 kcal. Fôret er kontraindisert for hunder som trenger en diett med lavt kaloriinnhold, samt de som lider av leversykdommer.

royal canin fôr til store hunder
royal canin fôr til store hunder

Diett He alth Management

Hunder som er kastrert eller kastrert er spesielt utsatt for urinveisinfeksjoner. Også slike kjæledyr er utsatt for rask vektøkning. Du kan forhindre dette ved hjelp av en spesiell linje med fôr "Royal Canin" for store hunder og for små raser.

Denne dietten bidrar til å holde kjæledyr på en sunn vekt. Maten gjør at hunder føler seg mette lenger. Linjalen forhindrer utseendet av tannstein, takket være den spesielle formen på kibble. Mat er en utmerket forebygging av nyrestein.

Mat inkluderer mais, betemasse, hvetemel, bygg, protein (svinekjøtt), dehydrert kjøtt og så videre. Energiverdi per 100 gram - 330 kcal.

diettmetthet

Overvekt kan forekomme hos hunder av alle raser og alder. Selvfølgelig er det viktig å håndtere dette problemet før det dukker opp. Det er nødvendig å begrense kjæledyret i ernæring, observere strengt tidspunktet for spising, ikke glem aktive turer og ikke gi etter for klagende utseende.

Men hvis hunden står stillehar gått opp mye i vekt, er det nødvendig for å hjelpe henne med å gå ned i vekt. Dette må gjøres riktig. Du kan ikke bare redusere det daglige fôrinntaket drastisk. For å hjelpe hunden din med å gå ned i vekt uten å skade helsen, kan du bytte til en spesialdiett fra Royal Canin.

Denne matlinjen lar deg redusere vekten uten å påvirke muskelmassen. Det opprettholder også sunne ledd og bein. På den måten bidrar maten til å kontrollere hyppigheten av tigging av mat hos hunder.

Royal Canin fôr for små hunderaser
Royal Canin fôr for små hunderaser

Mat inneholder plantefiber, animalsk protein, tapioka, gluten og dehydrert fjærfekjøtt. Det er bare 269 kcal per 100 gram mat.

Fôr er kontraindisert for drektige og diegivende hunder. Ikke bytt til dette fôret for de hundene som trenger en høykaloridiett av medisinske årsaker.

diettdermatologi

Noen hunder kan lide av allergiske reaksjoner og individuelle intoleranser. På grunn av feil ernæring kan kjæledyret begynne å miste hår, få sår og utvikle en svak appetitt.

For å redde hunden fra lidelse, må du velge et hypoallergenisk fôr. Den terapeutiske ernæringen til denne Royal Canin-serien er en unik kilde til proteiner. Fôret har en betennelsesdempende effekt på huden til hunden. Kostholdet har en svært lav prosentandel av allergiske stoffer.

Royal Canin fôr for små hunder
Royal Canin fôr for små hunder

Inneholder maisstivelse, kokosolje, vegetabilsk fiber, gratisaminosyrer og så videre. Det er 388 kcal per 100 gram produkt. Fôret er kontraindisert hos hunder med en historie med pankreatitt og hyperlipidemi.

Vital Support Diet

Det er viktig å holde alle funksjonene til hundens kropp i en sunn tilstand. Vital Support-serien med mat bidrar til å redusere belastningen på leveren og nyrene. Royal Canins spesielle næringsstoffer bidrar til å opprettholde leddmobilitet gjennom hele hundens liv.

Inneholder ris, mais, animalsk fett, soya, mineraler og så videre. Energiverdi per 100 gram - 391 kcal. Sammensetningen er kontraindisert hos gravide og ammende kjæledyr.

Royal Canin våt og tørr hundemat: fordeler og ulemper

Den viktigste positive siden ved denne komposisjonen: et bredt spekter. Selv i behandlingslinjen kan du finne fôr til hunder uansett alder, rase og vekt. Ikke glem at fôret inneholder mye vitaminer og mineraler. Tilgjengelighet er også et stort pluss. Du kan finne mat i selv den minste dyrebutikken.

medisinert hundemat hermetisk royal canin
medisinert hundemat hermetisk royal canin

Fôrets hovedminus er en stor andel vegetabilske proteiner. De absorberes av hunden mye dårligere enn animalske proteiner. Sammensetningen indikerer heller ikke hvilke kornsorter som ble tatt til fôr. Det finnes ingen eksakte data om konserveringsmidler. Og dessuten, for fôr med en slik sammensetning, er prisen for høy. Royal Canin kan ikke sammenlignes med andre premiummerker.

Royal Canin matanmeldelser

Liker oalle merker av fôr, kan du finne mange anmeldelser om Royal Canin. Og ikke alle vil være positive. Mange mennesker reagerer positivt på Royal Canin tørr terapeutisk hundemat. Dyreeiere legger merke til at mat har høy energiverdi. Etter å ha byttet til denne matlinjen, begynner hunder å tigge sjeldnere om mat, men forblir samtidig mette lenger.

Ikke gå ubemerket hen og virkningen av sammensetningen på helsen til kjæledyr. Eierne skriver at Royal Canin medisinert hundemat bidrar til å unngå urinveissykdommer, samt å bli frisk etter sykdommer.

Royal Canin tørr hundemat
Royal Canin tørr hundemat

Men komposisjonen har også negative anmeldelser. Eiere kommenterer ofte at maten ikke er egnet for kjæledyrene deres. Royal Canin kan i noen tilfeller forårsake en allergisk reaksjon.

Når det gjelder veterinærer, merker mange her at den nøyaktige prosentandelen av vegetabilske proteiner, animalsk fett og andre tilsetningsstoffer ikke er angitt i sammensetningen. På grunn av dette er det vanskelig å fastslå nøyaktig hvor nyttig maten er. I løpet av en rekke eksperimenter og tester har det imidlertid blitt funnet at Royal Canin har betydelig dårligere kvalitet enn mange billigere premiummat.

Utvilsomt faller valget av mat på skuldrene til enhver hundeeier. Men ikke gi preferanse til maten som kan skade kjæledyrets helse. Royal Canin medisinert hundemat har selvfølgelig også sine ulemper. Men det endrer ikke det faktum at det er mye bedre enn Chappie, Pedigri og andre kjente matvarer.

Anbefalt: