Gi ham ferie. Mannens bursdagsmanus

Gi ham ferie. Mannens bursdagsmanus
Gi ham ferie. Mannens bursdagsmanus
Anonim

For hver kone er datoen som er viktigere enn hennes egen bursdag, mannens bursdag. Scenarioet for denne ferien kan være annerledes. Noen har vært gift i tjue år, noen har nettopp kommet tilbake fra bryllupsreisen… I denne artikkelen finner du en rekke scenarier for en manns bursdag: fra sjelfull familie til sensuell erotisk.

ektemannens bursdagsplaner
ektemannens bursdagsplaner

Alternativ 1. Retrostil

Hvis du møttes i studietiden, ville det vært veldig origin alt å arrangere en fest for din elskede mann fra ungdommen din. For eksempel i stil med 80-tallet. For å gjøre dette må du forberede temaklær: bukser, briller, flerfargede parykker og så videre, musikk fra 80-tallet (Yura Shatunova, Alena Apina, etc.). Det vil være flott om du finner en discoball. Det er enkelt å lage selv: bare dekk den gamle jordkloden med biter av speil eller folie.

Forbered konkurranser. Det anbefales å huske spillene som ble arrangert på den tiden. Husker ikke, ikke noe problem. Du kan arrangere et musikalsk maraton – gjettmelodier av sanger i discostil med flere toner. Hvis plassen tillater det, kan du spille strikk eller hoppe.

Bordet skal også pyntes i nostalgisk stil. En bolle med salat, gelékjøtt, pickles. På 80-tallet var det ingen chic og luksus i USSR, så det burde heller ikke være på ferien. Men du vil skape en uforglemmelig atmosfære av ungdommen din. Slike scenarier for mannens bursdag er ideelle for de som fortsatt er en fyr og kongen av dansegulvet i sjelen.

mannens bursdagsmanus
mannens bursdagsmanus

Alternativ 2. Familie

Denne høytiden passer for de som verdsetter hjem- og familietradisjoner. Inviter din nærmeste familie og venner. Dekk bordet, tilbered bursdagsguttens favorittretter. Møt mannen din med ballonger i hendene og les dikt med gratulasjoner med mannens bursdag. Scenariet for en slik hendelse kan variere. Bare tenk på hva bursdagsgutten definitivt burde like.

Alkoholholdige og høylytte spill egner seg ikke for en oppriktig familiekveld. Her er et par konkurranser du kan arrangere på festen din:

1. Forkortelser. Gjestene får utdelt kort med vanlige forkortelser som Airborne Forces, Ministry of Internal Affairs, Housing and Public Utilities, LLC og så videre. Alle bør komme med en gratulasjon eller kompliment til anledningens helt. For eksempel er Airborne Forces - Vova en snill transportør. Oppgaven må tilnærmes med humor.

2. Bursdagsgaver. Arranger en auksjon med gaver, men ikke fra gjester, men fra mannen din. Det kan være et håndtrykk, et kyss, en autograf og så videre. Du kan motta premien dinhver svarer på et spørsmål om bursdagsgutten. Spørsmålene trenger ikke være vanskelige. Passer for eksempel slik: "Hva er favorittfargen hans, favorittmaten?"

Velg sjelfulle spill, spesielt for de som har kjent hverandre lenge.

manus til manns bursdag
manus til manns bursdag

Alternativ 3. Intim

Send barna til bestemor og slå av telefonen. Denne kvelden bør ingenting distrahere deg. Slike ektemanns bursdagsscenarier vil garantert glede livspartneren din.

Ta på delikat undertøy, tilbered jordbær og krem, demp lysene og tenn duftlys.

Tenk på hva han lenge har drømt om? Ser du deg som en streng lærer eller prøver noen leker i senga? I dag er tiden inne for å oppfylle alle hans ønsker. Tro meg, han vil være hundre prosent glad for en slik gave. Og du vil mest sannsynlig like denne kvelden også.

Vi håper du liker ektemannens bursdagsmanus. Ikke glem å arrangere små gleder for dine kjære, det er alltid hyggelig.

Anbefalt: