Scenario for løsepenger for bruden i et privat hus - det er ingen flere interessante ideer

Innholdsfortegnelse:

Scenario for løsepenger for bruden i et privat hus - det er ingen flere interessante ideer
Scenario for løsepenger for bruden i et privat hus - det er ingen flere interessante ideer
Anonim

Bryllup er alltid en gledelig og plagsom begivenhet. Ifølge tradisjonen må brudgommen nødvendigvis løse ut bruden. Men primitive og kjedelige ritualer er ikke lenger interessante for noen. Denne artikkelen beskriver et uvanlig scenario for en brudepris i et privat hus og en original idé for denne begivenheten. Og også hva som må gjøres før arrangementet.

manus for løsepenger for bruden i et privat hus
manus for løsepenger for bruden i et privat hus

Hvordan forberede deg

Først må du bestemme budsjettet ditt, hele festivalen avhenger av det. Vurder deretter stedet for innløsning - et hus, et badehus, et lysthus eller en veranda. Sett forsiktig ting i orden i huset, på gården. Hvis du har en hund, må du bestemme hvor du skal flytte den en stund.

Scenario for løsepenger for bruden i et privat hus

Et lysthus eller veranda dekorert med blomster, heliumballonger, bånd. Bruden står i sentrum, og alle gjestene rundt henne. Brudgommen hopper inn i gården på en hvit hest. Han går ned fra den foran lysthuset, legger seg på kne og leser poesi. Etter det gir han bruden en bukett, og symbolske gaver til hennes kjærester og slektninger. Spiller romantisk musikkog ungdom danser vals eller annen saktedans. Så kommer alle gjestene til bordet, som står ved siden av lysthuset. Brudens mor skjenker champagne til alle.

brudeprismanus 2013
brudeprismanus 2013

Scenarioet med løsepenger for bruden i et privat hus kan være mye mer interessant. Prøv å invitere artister fra DC, kle dem opp i sigøynerkostymer, gi tamburiner og gitarer (alt dette leies fra DC). Bruden er i huset, brudgommen kommer inn i gården, og sigøynerne hilser ham med sang og dans. En av artistene sier:

- Vel, hei, forlovede, ikke spar meg for et halvt dusin! Jeg skal trylle frem en gullvogn til deg!

Brudgommen gir 50 rubler eller dollar til en sigøyner. Artisten på dette tidspunktet sier og lukker øynene:

- Jeg tryller, jeg tryller, jeg gir rikdom til en ung familie!

Deretter ber sigøyneren brudgommen om å bevise sin kjærlighet til den unge bruden:

- Hvis du elsker bruden din, bevis det: rop ut "Masha, jeg elsker deg!!!"

Brudgommen roper høyt de gitte ordene. Sigøyneren ber deg gjøre følgende:

- Du lyktes med denne oppgaven, men fortell meg nå, hva er Mashas drømmer, ønsker, hvilke tegn på oppmerksomhet gir du?

Brudgommen svarer på gjestens spørsmål. Her må bruden på forhånd skrive sine drømmer og ønsker og tilfeldig fortelle brudgommen om dem på tampen av bryllupet. Sigøyneren, som gir den unge mannen til sin elskede, sier:

- Og brudgommen er flink! Kjekk, ung, kjekk. Vel, gå til bruden din! Vi ønsker deg mange vakre barn, helse, rikdom, lykke til, og må din kone aldri gråte!!!

original brudeprismanus
original brudeprismanus

Tradisjon

Scenariet med løsepenger for bruden i et privat hus kan gjøres i tradisjonell stil, men ideene ovenfor vil være mer interessante og originale. Hvis det ikke er nok penger, kan du erstatte artistene med brudepiker og kle dem opp i sigøynerkostymer.

Hvorfor er det bedre å velge uvanlige ideer, et alternativ som et origin alt brudeprisscenario? Ritualene ser ganske kjedelige ut, der brudens kjæreste stiller spørsmål til brudgommen og tar penger fra ham. Dette har allerede skjedd med alle. Det er mange andre ideer, hvis implementering vil bli husket av alle gjester. Hvis eksemplene fra denne artikkelen ikke passer deg, kan du spørre venner og bekjente. Brudeprisscenarioet for 2013 skal være lyst, uvanlig og minneverdig!

Anbefalt: