Bryllupsdress for menn: hvordan velge?

Bryllupsdress for menn: hvordan velge?
Bryllupsdress for menn: hvordan velge?
Anonim

I uroen før ferien står valget av brudens kjole vanligvis i sentrum. Men også bryllupsdressen for menn spiller en stor rolle i det kommende arrangementet. Borte er dagene da en ung mann kjøpte ett antrekk for alle anledninger: til eksamen, bryllup og jubileum på en gang. Moderne menn er godt klar over viktigheten av deres utseende, spesielt på en så viktig dag som dagen for deres eget ekteskap. Derfor blir problemet med å velge kostyme i økende grad behandlet av representanter for det sterkere kjønn, og ikke av deres mødre, søstre og kjære.

bryllupsdress for menn
bryllupsdress for menn

La oss gi noen tips for å hjelpe deg med å bestemme hvordan en bryllupsdress for menn skal være. Den må matche brudens kjole. Som ordtaket sier: "Du kan ikke sele en hest og en dirrende doe til en vogn." Så kostymene til bruden og brudgommen, forskjellige i stil, vil se uharmoniske ut, og på bryllupsdagen bør bare harmoni herske rundt. Derfor vår førstetips: kjøp brudeklær etter at bruden har valgt kjole. Deretter bryllup dresser, foto- og videoopptak av unge mennesker, vil den generelle stilen på feiringen være i en organisk kombinasjon med hverandre.

bryllup dress bilde
bryllup dress bilde

Andre råd for et godt valg: se deg i speilet. Før du velger en bryllupsdress for menn, evaluer fordelene og ulempene med figuren din. Velg en dressmodell etter hva du så i speilet. For tettsittende figurer er det bedre å foretrekke semi-tilpassede jakker. For slanke og høye menn er løse dobbeltspente jakker egnet. Også, hvis bryllupsstilen din tillater det, ikke nøye deg med standard todelt dresser. Vær oppmerksom på vester, dresser med frakker eller smoking, for en høytidelig begivenhet, som er et bryllup, vil de være veldig relevante. Ikke vær redd for å bruke vester eller mønstrede dresser, så lenge den ikke er for fargerik, vil denne dressen gi stil til utseendet ditt.

herre bryllup dress priser
herre bryllup dress priser

Det tredje rådet gjelder kjøpsstedet. Alle vet at en dress skreddersydd av en god håndverker passer best. Hvis det er en slik mulighet, sørg for å bruke den. I tillegg til at dressen spesifikt vil fremheve dine fordeler og skjule feilene dine, kan du velge farge og kvalitet på stoffet, tilbehøret og fôret selv. Husk at i bryllupet bør brudgommen være en modell av eleganse. Hvis det er umulig å sy en dress, bør du ikke skynde deg til den første passende størrelsen i butikken. For bryllupsdresser for mennprisene kan selvfølgelig variere betydelig, men kvaliteten på det ferdige antrekket vil også variere. Og derfor, prøv det på, evaluer glattheten til sømmene, fôrstoffet. For billige dresser er dette ofte syntetisk, og for dyre modeller silke. Husk også at jakken og buksen kan lages av forskjellige stoffer, det viktigste er at de kombineres med hverandre.

Og det siste tipset: kjøp alltid en bryllupsdress for menn før andre detaljer i ensemblet. Allerede under farge, stil og tekstur, velg en skjorte, sko, belte og slips. Ellers er det en stor sjanse til å gå glipp av og introdusere helt unødvendig disharmoni i utseendet til brudgommen. Velg en dress med glede, ikke vær nervøs og ta deg god tid, da vil den se bra ut og ikke forårsake ulemper å ha på seg.

Anbefalt: