"Phospasim" for hunder - trygg beskyttelse mot stress

Innholdsfortegnelse:

"Phospasim" for hunder - trygg beskyttelse mot stress
"Phospasim" for hunder - trygg beskyttelse mot stress
Anonim

Kjæledyr er ikke mindre følsomme for stress enn mennesker. Dette gjelder spesielt for hunder, fordi deres intelligens er veldig høy og de er knyttet til eieren. Endringer i den vanlige livsstilen eller midlertidig separasjon fra eieren for mange av dem blir en reell test. I disse situasjonene blir stoffet "Fospasim" for hunder en uunnværlig assistent, fordi det hjelper dyret til å tilpasse seg og lindre psyko-emosjonelt stress.

Indikasjoner for bruk og effekt av legemidlet

Mange medisiner for behandling av depresjon og psykiske lidelser hos kjæledyr er potente stoffer med mange ubehagelige effekter. Et utmerket alternativ til disse medisinene kan være et slikt urtemiddel som stoffet "Fospasim". Bruken av denne medisinen for hunder er ikke vanedannende og forårsaker ikke bivirkninger. Takket være den naturlige sammensetningen fungerer den skånsomt, men effektivt.

fospasim for hunder
fospasim for hunder

"Phospasim" har følgende effekt på kroppen:

  • reduserer nervøsitet;
  • normaliserer atferden til dyret under påvirkning av irriterende faktorer;
  • forbedrer hjernens analytiske evne;
  • reduserer angst;
  • eliminerer aggresjon.

Medikamentet anbefales for behandling av angstlidelser og frykt av ulike årsaker. Det bidrar til lettere å tåle eierens midlertidige fravær eller tilpasse seg nye levekår. I medisin brukes det før kirurgi for å midlertidig redusere aktiviteten til vagusnerven.

Composition

"Phospasim" for hunder er tilgjengelig som oppløsning til injeksjon og dråper til oral bruk. Den andre doseringsformen er oftere etterspurt blant kjæledyrseiere, siden det er praktisk å dosere det selv og bruke det hjemme. De aktive ingrediensene i legemidlet er følgende komponenter i homøopatiske fortynninger:

  • fosforgul;
  • pharmacy aconite;
  • black henbane;
  • passiflora rød-hvit;
  • musk;
  • ignatia bitter;
  • platinum.

I tillegg inneholder Fospasim natriumklorid og sterilt vann (i oppløsning for injeksjon) eller spesielt tilberedt vann og etanol (i dråper). Når det gjelder effektivitet, er begge formene for stoffet likeverdige, men hjemme er det mye mer praktisk å ta dråper.

fospasim for hunder slipper anmeldelser
fospasim for hunder slipper anmeldelser

Phospasim for dogs: instruksjoner, toleranseanmeldelser

Dosering avhenger av dyrets vekt og høyde. "Fospasim" for hunder av store raser brukes 30-40 dråper per mottak,for mellomstore raser - 20-30 dråper. Små kjæledyr trenger 10-15 dråper per påføring. Hvis vi snakker om en injeksjonsløsning, må den administreres med en hastighet på 0,1 ml per 1 kg kroppsvekt. En enkelt dose av legemidlet bør ikke overstige 4 ml.

Medikamentet anbefales å tas 1 eller 2 ganger daglig, avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene. Gjennomsnittlig behandlingsforløp er 1-2 uker. Det anbefales å gi dyret stoffet på samme tid på dagen slik at dens stabile konsentrasjon opprettholdes i blodet.

medikament fospasim søknad for hunder
medikament fospasim søknad for hunder

Etter å ha analysert vurderinger av hundeeiere som fikk foreskrevet Fospasim, kan vi konkludere med at medisinen tolereres godt og ikke har noen bivirkninger når anbef alte doser overholdes. Hvor raskt stoffet virker avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden, men generelt sett merker eierne av alle hunder at frykt og aggresjon forsvinner etter maksim alt 10-14 dager.

Narkotikafordeler

Det finnes mange midler for å behandle depresjon og normalisere oppførselen til kjæledyr. Fospasim for hunder har følgende karakteristiske trekk:

  • består kun av naturlige ingredienser;
  • forårsaker ikke bivirkninger;
  • risikoen for å utvikle allergiske reaksjoner med dette legemidlet er minimal;
  • utarmer ikke nervesystemet, men regulerer bare aktiviteten til fysiologiske nivåer;
  • forårsaker ikke døsighet eller abstinenssymptomer.

Som alle andre homøopatiske midler, utløser Phospasim mekanismernaturlig regulering av kjemiske prosesser i kroppen. Virkningen forsterkes, det vil si at effekten av å ta den akkumuleres og varer i lang tid selv etter avsluttet behandlingsforløp.

Anmeldelser fra hundeeiere og veterinærer

Dyreeiere som fikk foreskrevet stoffet "Fospasim" la merke til at frykten og angsten til kjæledyret etter en stund ble erstattet av ro. Samtidig forble reaksjonen på ytre stimuli (støy, sterkt lys, vind) normal. Dette indikerer at stoffet ikke hemmer kognitive prosesser i hjernen, men bare jevnt regulerer aktiviteten til nervesystemet.

fospasim for hunder instruksjoner anmeldelser
fospasim for hunder instruksjoner anmeldelser

Blant leger fikk midlet også godkjent. Selv tilhengere av klassisk terapi, og ikke homeopati, bemerket at med enkle former for atferdsforstyrrelser, gir bruken av "Fospasim" positive resultater. Selvfølgelig, med neglisjert nevrose og depresjon, kan ikke denne medisinen være den eneste behandlingen, men den kan være en del av kompleks terapi. "Fospasim" for hunder (dråper), hvis vurderinger for det meste er positive, har fått tillit fra veterinærer og oppdrettere, ettersom den har bevist sin effektivitet og sikkerhet.

Anbefalt: