Skål for multikoker Redmond. Multikokerskål: hvilken skal du velge?

Innholdsfortegnelse:

Skål for multikoker Redmond. Multikokerskål: hvilken skal du velge?
Skål for multikoker Redmond. Multikokerskål: hvilken skal du velge?
Anonim

I dag er mange vertinner de lykkelige eierne av en mirakelgryte - Redmond multikokeren, som ikke bare kan lage mat, men også steke, stuve og bake. Det vil hjelpe deg å tilberede et bredt utvalg av retter uten mye stress.

Hovedtilbehøret til enhver multikoker er selvfølgelig en bolle. Den kan være laget av stål, og har også et non-stick teflon eller keramisk belegg. Nesten alle multikokerskåler produsert under Redmond-merket passer for mange modeller. Derfor, for hver "assistent" kan du enkelt plukke opp 2 eller 3 av deres typer. Hva er forskjellen mellom dem? La oss finne det ut.

redmond multikokerskål
redmond multikokerskål

Teflon non-stick bolle: funksjoner, fordeler

Teflonbelagte boller er de mest populære blant forbrukere på grunn av deres høye non-stick-egenskaper, som gjør det mulig å bruke et minimum av fett ved tilberedning av mat, samtidig som de opprettholder deres naturlige smak og helsefordeler. I tillegg kan de tilberede retter, spesielt bake og steke, med dannelse av en gylden skorpe. Grunnlaget for fremstilling av slike gryter er en høykvalitets aluminiumslegering, som er behandlet med teflonbelagt.

Dou Pont doble eller trippel teflonbelagte boller av høy kvalitet er spesielt populære. Modeller av denne typen er tilgjengelig i lys brun med graveringer i form av et ornament og Redmond-logoen. Multikokerskålen har en bunn med en spesiell struktur som øker beholderens varmeledningsevne og beskytter den mot deformasjon.

multikokerskål redmond
multikokerskål redmond

Slike beholdere erstattes ofte av de som følger med multikokere. Så, for eksempel, mister Redmond 4503 multikokerskålen, etter kundeanmeldelser, raskt non-stick-egenskapene. I bytte kjøpes en kompatibel modell med belegg fra DuPont. Disse bollene kan også brukes til noen multikokere fra andre merker. Vask enkelt både under springen og i oppvaskmaskinen med et hvilket som helst vaskemiddel.

Ulemper med teflonboller

Hvis non-stick-belegget skades ved høye temperaturer, kan det frigjøres stoffer som er skadelige for menneskers helse. Derfor bør du kun bruke spesialdesignede skjeer, øser og spatler og aldri bruke metallskeer.

Keramisk multikokerskål Redmond: fordeler

Keramisk belegg er preget av høyere motstand mot mekanisk skade enn teflon. I tillegg er det helt trygt og miljøvennlig. Veggene til slike boller er tykkere, noe som sikrer bedre sirkulasjon og varmeoppbevaring. Som et resultat blir produktene stuet, bakt og stektjevnt. Keramisk belagte boller er flotte for baking. Alle slags bakervarer, muffins, kjeks osv. fåes like godt i. Det keramiske belegget fra det koreanske selskapet Anato brukes til å behandle Redmond-skåler.

redmond keramikkskål
redmond keramikkskål

De er kompatible med flere andre merker av multikokere. I tillegg kan boller laget uten håndtak trygt brukes til matlaging i ovnen, da de er preget av høy varmebestandighet. Enkel å rengjøre.

Noen keramikkbelagte modeller, som Redmond M90 multikokerskål, er utstyrt med plasthåndtak, noe som gjør det enklere og tryggere å ta dem ut.

multikokerskål redmond m90
multikokerskål redmond m90

Ulemper med keramiske skåler

Til tross for alle de ovennevnte fordelene med keramikkbelagte boller, er deres betydelige ulemper rask slitasje og tap av non-stick egenskaper. En annen ulempe er følsomheten for et alkalisk miljø, som er grunnen til at de ikke anbefales å vaskes i oppvaskmaskin.

Steel Redmond multikokerskål

Skåler er også laget av høykvalitetsstål, som praktisk t alt ikke er redd for mekaniske skader. Takket være innovative teknologier forårsaker de ikke allergiske reaksjoner og gir ikke en metallisk smak til kokte retter. Stålskålen til Redmond multikoker brukes hovedsakelig som en ekstra for tilberedning av forretter. Dens største fordel er at for blandingmatlaging er det tillatt å bruke metallgjenstander. Dessuten, når du tilbereder retter som krever pisking eller gnidning, som for eksempel moste supper, kan du jobbe med en blender direkte i bollen. I dette tilfellet er det absolutt ingen grunn til bekymring for at den indre overflaten kan bli skadet.

multikokerskål redmond 4503
multikokerskål redmond 4503

Steel Redmond multikokerskål kan også fungere som en frittstående kjele (hvis du kjøper et lokk), en bolle for steking i ovnen eller pisking av visse matvarer.

Ulemper med stålskåler

Ulempen med skåler laget av stål er muligheten for oksidasjon ved bruk av sure produkter. I følge noen anmeldelser kan også bunnen begynne å ruste over tid (etter omtrent seks måneder eller litt mer).

Hvilken kopp å velge?

Basert på egenskapene ovenfor, kan vi konkludere med at en vanlig ulempe med alle boller for multikokere er feil: før eller siden riper de, ruster, mister non-stick-egenskapene. Men du kan forlenge levetiden til magiske potter betydelig. Kjøp på en gang 2 eller 3 boller av forskjellige typer (hvis midler tillater det), som vil bli brukt til det tiltenkte formålet. For eksempel, for matlaging av supper og frityrsteking, bruk en stålbeholder, for baking og steking - med et keramisk belegg, for steking med en liten mengde olje - med teflon. Med denne tilnærmingen vil enhver Redmond multikokerskål tjene deg i ganske lang tid. I tillegg vil smaken av kokte retter være mye bedre.

Anbefalt: