Hvordan kle seg til et bryllup om sommeren for feiringsgjestene?

Hvordan kle seg til et bryllup om sommeren for feiringsgjestene?
Hvordan kle seg til et bryllup om sommeren for feiringsgjestene?
Anonim

Det antas at den beste tiden å gifte seg på er høsten. I prinsippet er det vanskelig å være uenig i en slik påstand. Overgangssesonger er generelt gode for feiringer - det er ingen for sterke overganger i værforhold, og feiringer som tar hele dagen vil ikke bli ødelagt av ekstrem varme eller sterk frost. Men dette betyr ikke i det hele tatt at det ikke er verdt å spille et bryllup om sommeren. Det er bare at både bruden og brudgommen og gjestene til arrangementet må nærme seg spørsmålet om å velge en dress litt annerledes enn om høsten, for ikke bare å "overleve" denne dagen, men også for å nyte den, inkludert komfortable klær.

hvordan kle seg til et sommerbryllup
hvordan kle seg til et sommerbryllup

Hvordan kle seg til et sommerbryllup for arrangementsgjester? Først av alt er det verdt å avklare formatet på feiringen - vil den bli holdt i tradisjonell klassisk stil, vil den være uformell, tematisk eller en slags ekstraordinær. Basert på dette bør du velge klær som det vil være praktisk å vises i på en bryllupsfeiring.

hvordan kle seg til et sommerbryllup
hvordan kle seg til et sommerbryllup

Alle vet hvordan de skal kle seg til et bryllup i klassisk stil. Tradisjonelt, denne høytideninnebærer et kostymeutsalg for menn og en kvelds- eller cocktailkjole for kvinner. Hvordan velge disse garderobeelementene for en sommerfeiring? For menn bør dresser laget av mørkt eller tett stoff forlates, med mindre du selvfølgelig ønsker å kvitte deg med jakken under feiringen, brette opp skjorteermene og så se etter kasserte klesplagg i hallen hvor bryllup vil finne sted. Derfor, når du velger hvordan du skal kle deg til et sommerbryllup, bør du vurdere dresser laget av lett silke, lin og andre sommerstoff alternativer. En annen måte å gjøre herreantrekket lettere på er å erstatte jakken med en vest som matcher dressbuksene. Så du kan opprettholde alvorlighetsgraden og høytideligheten til gjestens utseende. Men å erstatte en klassisk skjorte med en kortermet skjorte er ikke verdt det. Kortermet på skjorter over hele verden, bortsett fra vårt land, regnes som dårlig oppførsel. Det er bedre å velge en skjorte laget av tynn cambric eller chiffon, men la den være langermet.

For kvinner er det mange flere alternativer for hvordan de skal kle seg til et bryllup om sommeren. Men selv her er det noen særegenheter ved å velge kjole eller dress. Antrekket skal selvfølgelig være vakkert og elegant. Som i tilfellet med en herredress, er det bedre hvis kjolen er laget av lette, pustende stoffer. Det er imidlertid å foretrekke å unngå hvite eller for lette monokromatiske kjoler - de vil ligne brudens antrekk. I tillegg, når du velger et antrekk, ikke gå for langt med dybden på halsen, åpenheten til skuldrene og ryggen, kuttene og lengden på falden. Varmt vær vil være en svak unnskyldning for dårlig smak. Et godt alternativ for hvordan du skal kle deg til et sommerbryllup vil være en buksekjeledresser laget av chiffon og silke, sundresses i ulike farger fra vakre stoffer som sateng, gasbind, tyll. Flytende silhuetter og lett stoff holder deg stilig, sommerlig og pustende hele dagen.

hvordan kle seg til et bryllup
hvordan kle seg til et bryllup

Og, selvfølgelig, generelle anbefalinger om hvordan du skal kle deg til et bryllup om sommeren: prøv å gjøre klærne komfortable, hvis mulig, ikke for lett tilsmusset, slik at det ikke er merkbare svettemerker på dem. Det er bedre å velge en enklere dress, men laget av høykvalitets stoff som ikke vil hemme bevegelser, gni eller presse. Husk at om sommeren kan varme forårsake hevelser på kroppen, noe som ubehagelige, trange klær bare vil fremheve og forverre.

Anbefalt: