Eplejuicer: hva er kriteriene for å velge den

Eplejuicer: hva er kriteriene for å velge den
Eplejuicer: hva er kriteriene for å velge den
Anonim

Naturlig frukt-, bær- og grønnsaksjuice metter kroppen vår med nyttige stoffer og vitaminer. Det er ingenting bedre enn en forfriskende eplejuice på en varm sommerdag. I dag, i ethvert kjøpesenter og den tilsvarende avdelingen i supermarkedet, presenteres juice i det bredeste utvalget. Man trenger bare å hente en pakke med en drink og bli kjent med sammensetningen, så snart det oppstår tvil om dens "naturlighet". Smaker, konserveringsmidler og ulike fargestoffer - alt dette brukes aktivt av juiceprodusenter. De fleste bedrifter sparer på råvarer, noe som ikke har den beste effekten på kvaliteten på det ferdige produktet.

Eplejuicer
Eplejuicer

Hvis du ikke vil risikere helsen din, så vel som helsen til husholdningen din, kan du lage juice med egne hender. En eplepresser vil hjelpe deg med dette. Det fremskynder produksjonsprosessen av drikken betydelig, gjør den mer komfortabel. Alt som kreves av deg er å kutte eplene, legge dem i en spesiell beholder og trykke på knappen. Men hvordan velge riktig juicer? La oss prøve å finne ut av det sammen.

Først må du bestemme deghvilken type maskin som passer for deg. Avhengig av råvarene som brukes, er juicere vanligvis delt inn i universelle modeller og enheter designet for behandling av sitrusfrukter. Med andre ord, enheter av den andre typen kan bare brukes til å få juice fra mandariner, appelsiner, grapefrukt og sitroner. Hvis du er interessert i en eplejuicer, så vær oppmerksom på sentrifugalmodeller. De er designet for å trekke ut juice fra harde frukter (grønnsaker og frukt). Kostnadene deres kan variere mye. Før du legger eplene i en spesiell beholder, er det nødvendig å fjerne skallet fra dem, samt fjerne frøene. Det enkleste og mest økonomiske alternativet er en hjemmelaget eplejuicer. Men det vil ta mye tid å lage det. Hvis hvert minutt teller, er det bedre å gå til butikken for denne fantastiske enheten.

Hjemmelaget eplejuicer
Hjemmelaget eplejuicer

Når du velger en juicer, bør følgende parametere vurderes:

  • Den beste juiceren
    Den beste juiceren

    Kapasitetsvolum. Vanligvis varierer det fra 250 ml til 1 liter.

  • Kraft. På salg er det modeller på 20-80 watt. Eplejuiceren med høy kapasitet behandler råvarer mye raskere.
  • Tilstedeværelsen av et system som regulerer mengden masse. Den lar deg velge riktig konsistens på juice.
  • Diverse dyser. De gjør det mulig å bruke epler av ulik størrelse. Den beste juiceren har alle disse funksjonene.

Før du drar til nærmeste supermarked eller elektronikkbutikk,bestemme hvor mye eplejuice som skal produseres og hvor ofte apparatet skal brukes.

På salg finner du modeller av russisk og utenlandsk produksjon. Hva er den beste juiceren for epler? Selvfølgelig er enheter av utenlandsk montering overlegne i mange henseender til innenlandske kolleger. For eksempel er de enkle å rengjøre og stille i drift. Russiske juicere er rimeligere. I tillegg er de rett og slett uunnværlige for høsting for vinteren og bearbeiding av råvarer i store mengder.

Anbefalt: