Landbruksarbeidernes dag i Russland: dato
Landbruksarbeidernes dag i Russland: dato
Anonim

Det harde arbeidet til landsbyarbeidere, deres ferie og historien om dens forekomst vil bli kort beskrevet i denne artikkelen. Hvilken dato er dagen for landbruksarbeideren, og hvordan feires den av landarbeidere fra forskjellige yrker - de som jobber utrettelig fra daggry til natt på de romslige russiske landene? Alt dette finner du her.

Bondens dag
Bondens dag

Historien og betydningen av ferien

Landbruk er den eldste menneskelige aktiviteten. Alt begynte en gang med arbeid på bakken, med plantingen av de første kornene.

Opprinnelsen til økonomien har vært aktivt formet siden steinalderen, fra den tiden da oldtidens urmenneske begynte å utvikle og dyrke jorden med de enkleste redskaper og tamme dyr. Siden den gang, gjennom århundrene, har redskapene blitt forbedret og vilkårene for jordbrukssystemet har endret seg

Med rett er landarbeiderens dag en viktig og betydningsfull høytid for arbeiderne i bygda og hele bygda. land. Russland er et jordbruksland og er en av de største produsentene og eksportørene av landlige produkter. Tilgrener av landbruksindustrien inkluderer en lang rekke typer produksjon: dyrking av ulike kornavlinger, grønnsaksdyrking og husdyrhold. I dag har Russland blitt ledende innen produksjon og import av landbruksprodukter. Det skal bemerkes at kjøtt og meieriprodukter inntar en spesielt viktig plass her.

Ferie - dagen til landbruksarbeideren
Ferie - dagen til landbruksarbeideren

The Emergence of a Holiday

For å øke betydningen av hver av landarbeiderne og industriarbeiderne, for å utdanne den yngre generasjonen til kjærlighet og hengivenhet til hjemlandet, ble det i 1999 vedtatt en resolusjon for å feire landbruksarbeidernes dag og industriarbeidere som behandler produktene deres.

Høytiden - Landbruksarbeiderens dag, ved dekret fra Russlands president, trådte offisielt i kraft 31. mai 1991. Tidspunktet for feiringen faller på slutten av høsten dyrket på naturens rike gaver og det grenseløse russiske landet.

Dag for landbruksarbeideren i Russland
Dag for landbruksarbeideren i Russland

Landbruksarbeidernes dag i Russland: dato, som betyr

Om våren på de russiske åkrene jobbes det med å så korn, om høsten - fruktene av stor arbeidskraft som er investert, høstes. I disse periodene gir landsbyarbeidere hele sin sjel, omsorg og styrke til sin viktigste og kjære virksomhet.

Hvert år i Russland i oktober, den andre søndagen, feires en storslått høytid dedikert til de snille og hardtarbeidende innbyggerne i landet. Denne høytiden er dagen for landbruksarbeideren og arbeiderne i foredlingsindustrienRF. I 2016 faller denne betydningsfulle dagen på 11. oktober.

På denne fantastiske høytiden blir alle arbeidere og videregående arbeidere hedret, fantastiske varme takknemlige ord blir utt alt ikke bare til folk som legger all sin kraft i arbeid i landsbyer og landsbyer, men også til industriarbeidere. Denne høytiden er dedikert til alle de menneskene, uten hvis arbeidskraft det ikke ville vært nok grunnleggende mat for byens innbyggere.

Hvilken dato er gårdsarbeiderens dag
Hvilken dato er gårdsarbeiderens dag

Hvordan er høytiden - Bondedagen feires?

Hvert av distriktene feirer denne høytiden på sin egen måte, etter sine etablerte tradisjoner. Arrangementet arrangeres av lokale myndigheter. Det arrangeres messer, utstillinger og salg som representerer de mest varierte landbruks-, avlings-, husdyr- og andre produkter. Ferien holdes i henhold til interessante scenarier. Generelt er dette en skikkelig folkefest med konserter, konkurranser og premier. Artister velkommen.

Ledere holder en tale der de gratulerer og uttrykker takknemlighet for det utrolig vanskelige arbeidet. Produksjonslederne blir nødvendigvis hedret ved å presentere takkebrev og takknemlighetsbrev, gaver og pengepremier.

Om landsbyen og dens arbeidere

I dag er det et utmerket arbeidsmarked i bygda, som er viktig og betydningsfullt for hele landet. Oppdrett i landsbyen er i ferd med å bli hovedsektoren i den enorme russiske økonomien. Med rett kan landet være stolt av prestasjonene i denne retningen. Det er nesten ½ av alle jordiskesvarte jordreserver. Det finnes ikke noe lignende i noe annet land. Dette er veldig viktig for å oppnå utmerket avling, og følgelig stor fortjeneste. Regjeringen har den siste tiden bevilget ganske mye midler til utvikling av landbruket, og dette gir gode resultater.

Med rett, arbeidere fortjener stor oppmerksomhet og må definitivt feire landbruksarbeiderens dag. De møter mange problemer og vanskeligheter.

bondedagen
bondedagen

Naturens luner bringer ofte overraskelser til arbeiderne i landsbyen, men de kommer alltid tilstrekkelig ut av de skapte håpløse situasjonene og sparer fruktene av arbeidet sitt. Dermed bringer de varme og ro til hjertene til et stort antall mennesker som bor i landet. Det er umulig å forestille seg hvor mye innsats, helse og innsats folk i landsbyen legger ned for å gi et så stort befolkningen i landet med den nødvendige maten for å opprettholde og forbedre livet.

Anbefalt: