Biomill hypoallergen kattemat

Innholdsfortegnelse:

Biomill hypoallergen kattemat
Biomill hypoallergen kattemat
Anonim

Biomill-mat regnes som en super premium-mat. Den inneholder kun hypoallergene ingredienser av høyeste kvalitet, som er nøye testet.

biomill kattemat
biomill kattemat

Om Biomill

Kjøttet i fôret er så godt at det også passer for mennesker. Den er kontrollert av offisielle reguleringsorganer og har sertifikater for et miljøvennlig produkt. Biomill kattefôr sikrer et langt og sunt liv for kjæledyret ditt, siden det er fritt for uraffinert mel, antibiotika, plantevernmidler, ugressmidler og andre kjemiske og smakstilsetningsstoffer, kunstige farger, konserveringsmidler, smaksstoffer, frokostblandinger inneholder ikke genmodifiserte organismer.

Funksjoner

Fôr til voksne katter, kattunger og drektige katter på grunn av vitamin A, E, C og sink har en generell styrkende effekt. Det forbedrer også fordøyelsen. Takket være omega-3, omega-6 og biotinhudhelsen opprettholdes, og pelsen blir myk og skinnende. I tillegg reduseres den ubehagelige lukten av avføring.

biomill kattemat
biomill kattemat

For katter med sensitiv fordøyelse og allergier finnes det spesialfôr. Produsenter har tatt hensyn til noen av funksjonene til slike kjæledyr. For eksempel, det faktum at de er mindre aktive og bruker mindre energi vasker seg ofte, noe som medfører dannelse av hårballer i fordøyelseskanalen. Fôret inneholder spesielle vegetabilske fibre som forhindrer dannelsen av ullkuler og letter deres passasje. Granulat har en spesiell form som bidrar til å styrke tannkjøttet og eliminere plakk. Fôrformelen for katter med sensitiv fordøyelse og allergier er fokusert på å støtte det genitourinære systemet. Sammensetningen er balansert, noe som forhindrer at det oppstår overvektsproblemer.

Anbefalinger

Biomill kattemat mates best tørt eller fuktet med vann. Det er viktig å sørge for at kjæledyret har konstant tilgang til rent drikkevann. Når du mater en katt med dette fôret, anbefales det ikke å gi hjemmelaget mat. Ikke overskrid porsjonene som er angitt i tabellen på pakken. Det er best å dele opp den daglige matmengden i flere deler og legge den i en bolle, og dermed fordele maten jevnt og forhindre at kjæledyret blir sultent. Hvis du gjør endringer i kostholdet, er det best å gjøre dem sakte. Mange eksperter anbefaler Biomill (mat) for katter.

Anmeldelser og komposisjon

biomill kattemat anmeldelser
biomill kattemat anmeldelser

Mange eiere har lett etter virkelig god mat til kjæledyret deres i årevis. Noen har allerede tatt sitt valg, og har valgt Biomill, et miljøvennlig produkt fra Sveits. Det er en av få matvarer som inneholder en høy prosentandel kvalitetskjøtt som til og med egner seg for konsum.

I motsetning til mange andre produkter har ikke "Biomill" en ubehagelig lukt og skadelige urenheter. Mange selskaper går til trikset, legger "narkotiske" stoffer til sammensetningen av produktet, planter kjæledyret på mat og vekker ønsket om det. Slike produkter er ikke bare til fordel for kjæledyret, men dessuten forårsaker de betydelig helseskade. Biomill tørr kattemat inneholder ikke disse skadelige ingrediensene.

Eierne noterer seg et så betydelig pluss som fraværet av fargestoffer, smaksstoffer og smaksforsterkere i sammensetningen til Biomill. Kattemat er ikke bare næringsrikt, men også sunt. Det forårsaker ikke allergier, absorberes raskt, forhindrer opptreden av sykdommer og forbedrer stoffskiftet.

Biomill kattemat er dyrt, men definitivt verdt pengene. Hvis du virkelig bryr deg om helsen og tilstanden til kjæledyret ditt, er dette produktet det du trenger. Av de mange matene på markedet i dag, er Biomill kattemat en av de beste.

Anbefalt: