Vaskegeler: kundeanmeldelser, vurderinger og bilder

Innholdsfortegnelse:

Vaskegeler: kundeanmeldelser, vurderinger og bilder
Vaskegeler: kundeanmeldelser, vurderinger og bilder
Anonim

Vaskeri for de fleste husmødre er en integrert del av husarbeid. Hver kvinne drømmer om å lukte friskt og skinnende rent undertøy. Tidligere ble det kun brukt pulver eller såpe til dette. I dag har en enorm mengde av et bredt utvalg av vaskemidler, inkludert vaskegeler, dukket opp i butikkhyllene.

farge vaskegel vurderinger
farge vaskegel vurderinger

Hovedfunksjoner

Klaskegeléer er veldig populære i dag fordi de løser seg godt opp uten å etterlate striper på klærne. I tillegg er de giftfrie og trygge for helsen, egnet for vask av dunjakker og delikat lin. Slike produkter fjerner kvalitativt flekker, renser problemområder for forurensning og forhindrer utseendet av pellets. Geler kan brukes til å vaske ømfintlige stoffer og barneklær, siden de virker skånsomt og skånsomt.

vaskegel
vaskegel

Hovedfunksjoner

Laundry gel er et flytende produkt som er designet for å eliminereforurensning av ulik kompleksitet. Den inneholder en minimumsmengde overflateaktive stoffer, og det er ingen fosfater. Sammensetningen av et slikt produkt inkluderer spesielle stoffer som bevarer friskheten og hvitheten til ting. De vaskes ikke ut etter vask og beskytter fibrene i stoffet, og forhindrer ytterligere kontaminering.

De vannmyknende ingrediensene i gelen beholder formen, fargen og utseendet til plaggene, noe som gjør den ideell for vask av silke, blonder, ull og andre delikate stoffer. I tillegg er det ofte inkludert skumdempende midler, dufter og spesielle tilsetningsstoffer i vaskemiddelproduktet for å forhindre kalk og plakk i vaskemaskinen.

Det finnes flere typer slike fond:

  • universal;
  • for hvitt lin;
  • for farge;
  • for svart.

Hver av typene er egnet for en bestemt farge på produkter (med unntak av universalgeler), siden de inneholder et fargestoff i sammensetningen.

Generelle egenskaper:

  • middel - konsentrert gel;
  • vask - manuell eller automatisk;
  • stoff - hvit, farget, svart;
  • emballasje - plastflaske;
  • volum - 1-3 l.

Lokket brukes som måleskje. Det anbefales ikke å overskride doseringen angitt av produsenten, siden overflødig produkt kan samle seg inne i vaskemaskinen og dermed forkorte levetiden.

La oss vurdere vurderingen av de mest populære vaskegelene, brukeranmeldelser om dem.

Kao Attack Bio EX

anmeldelser av vaskegelé
anmeldelser av vaskegelé

Svært effektiv konsentrert universalgel designet for vask av hvite, fargede og mørke klær laget av bomull, syntetisk og lin. Formelen for midler er utviklet ved bruk av de mest moderne teknologiene. Produktet rengjør tekstiler perfekt selv i kaldt vann (30-40 °C).

Enzymene i produktet bekjemper effektivt ulike forurensninger uten å skade eller deformere stoffstrukturen. På grunn av den deodoriserende og antibakterielle effekten nøytraliserer produktet kvalitativt ubehagelig lukt og fjerner spor av fett. Kao Attack Bio EX løses raskt opp og skyller godt ut, og etterlater ingen hvite striper eller fine partikler på stoffet som kan forårsake hudirritasjon.

Gel for vask brukeranmeldelser fikk mest god. Det bemerkes at produktet beholder lysstyrken til fargen, ikke forårsaker allergier, fjerner flekker godt.

Synergetisk babyvask

vaskegel for barn anmeldelser
vaskegel for barn anmeldelser

Vaskegelé for barn, anmeldelser som vi vil vurdere i artikkelen, er et biologisk nedbrytbart konsentrert produkt for barneundertøy. Takket være en spesialutviklet formel fjerner produktet effektivt protein, oljeholdige, stivelsesholdige flekker og andre forurensninger (potetmos, juice, gress, etc.) Aktive stoffer med antibakterielle egenskaper trenger dypt inn i fibrene i stoffet, nøytraliserer ubehagelig lukt og ødelegge skadelige bakterier.

Laundry gel-anmeldelser har følgende. Vertinnen bemerket at produktet vaskes helt ut ved skylling, noe som reduserer risikoen for utseende på den delikatebarns hudirritasjoner. Siden sammensetningen inkluderer vegetabilske hypoallergene komponenter og naturlige oljer, er dette produktet egnet for bruk fra de første dagene av livet til spedbarn. Etter vask forblir en behagelig duft.

Eared Nanny for babyklær

Dette er en hypoallergen høykvalitets vaskegelé for vask av klær, inkludert klær for nyfødte, laget av forskjellige typer stoffer (bomull, lin, syntetiske stoffer osv.).

Produktet fjerner perfekt ved temperaturer fra 30 ºС all form for smuss og flekker, inkludert produkter (bær, juice, frukt, blod, etc.). På grunn av tilstedeværelsen av aktive fargebevarende komponenter, beholder tekstiler sin lyshet og fargemetning selv etter flere vask, noe som gjør at produktet kan brukes til alle klær.

Anmeldelser vaskegel mottatt stort sett positive. Brukere er fornøyd med følgende egenskaper:

  • produkt vasker godt, fjerner flekker;
  • gel ødelegger skadelige bakterier, desinfiserer;
  • takket være den svært praktiske målehetten, er gelen lett å dispensere, noe som er veldig økonomisk;
  • sammensetningen inneholder ikke klor og kunstige farger, så stoffet forårsaker ikke allergier.

Takket være alle disse egenskapene er anmeldelser av vaskegelé veldig gode.

Gel "Weasel". Svart restaureringseffekt

gode vaskegelanmeldelser
gode vaskegelanmeldelser

En god vaskegelé som du finner anmeldelser av nedenfor i artikkelen. Den er ideell for mørke og svarte gjenstander fra forskjellige typer stoffer. Takket være den unike 3D-formelen,upåklagelig fargemetning og lysstyrke, fargestoffer vaskes ikke ut av fibrene under vask. De aktive ingrediensene i produktet jevner forsiktig ut teksturen til stoffet, noe som gjør det glatt og behagelig å ta på. Gelen løses opp i vann veldig raskt, skylles lett ut og etterlater ikke lyse flekker på ting? skilsmisser og razziaer. Det universelle produktet er designet for maskin- og håndvask i vann med forskjellig hardhet.

Gel for vasking "Weasel"-anmeldelser har følgende:

  • stoff beholder farge;
  • gelen vaskes lett ut og etterlater ingen rester på stoffet;
  • etter vask blir ting møre og myke, faller ikke, krymper eller strekker seg ikke;
  • mye for pengene.

Ariel. Mountain Spring

vaskegel weasel anmeldelser
vaskegel weasel anmeldelser

Konsentrert tykk gel - et svært effektivt produkt for vask av farget og hvitt tøy laget av syntetisk og bomull. Den innovative originale formelen ved en temperatur på 30 til 90 ° C fjerner effektivt smuss og flekker av enhver kompleksitet (kaffe, fett, ketchup, etc.). Enzymene som er inkludert i sammensetningen gir skånsom og forsiktig omsorg for ting, beholder lysstyrken og fargemetningen.

Inkluderer målebeger med ribbekant og spesiell spredeflate for dosering og forbehandling av vanskelige flekker.

Produkt fritt for fosfater.

I følge anmeldelser er vaskegelen for farget og hvitt tøy et rimelig, økonomisk og svært effektivt produkt som takler vanskelige flekker godt selv utenforhåndsblødning.

Anbefalt: