Røde dager i kalenderen. Hvordan slapper vi av i 2014

Innholdsfortegnelse:

Røde dager i kalenderen. Hvordan slapper vi av i 2014
Røde dager i kalenderen. Hvordan slapper vi av i 2014
Anonim

Artikkelen «Kalenderens røde dager» forteller deg om fridagene i 2014, som vil bli gitt i forbindelse med høytiden, slik at du på forhånd vet hva som venter deg de neste 12 månedene. Informasjonen nedenfor er offisiell og vil ikke bli endret.

Røde dager i kalenderen
Røde dager i kalenderen

Røde dager i kalenderen fra januar til mars 2014

januar

I nyttårsferien må russen gå en hel uke. Myndighetene bestemte at fra første til åttende må folk slappe av og besøke "nyttårsferien" for å få styrke før det nye arbeidsåret. Husk at 30. og 31. desember av gjeldende 2013 ble erklært fungerende, noe som ikke hadde skjedd før. Det vil si at selve fridagen - en helligdag - for russerne begynner den første dagen i januar. Denne uken faller også på den ortodokse høytiden - jul, feiret 7. januar.

februar

2 3. februar 2014 faller på en søndag, og derfor er det ingen grunn til å vente på en langhelg. I tillegg til den mest festlige dagen, vil russenhvile neste dag, den 24.

mars

I den første vårmåneden 2014 vil russen ha fri den 10., som gis til ære for kvinneferien - 8. mars. Tre dager er erklært helligdager på en gang – fra 8. mars til og med 10. mars.

Røde dager i kalenderen fra april til juni 2014

april

Det er ingen helligdager denne måneden. 1. april – «Dag

Røde kalenderdager i november
Røde kalenderdager i november

fool : alle kan spille tull med kollegene sine og gjøre narr av sine kjære.

mai

Første del av helgen er ventet fra 1. mai til og med 4. mai. Dette er tiden for våren og arbeidernes dag. Etter det må du jobbe i fire dager og reise på ferie igjen – fra 9. mai til og med 11. mai. Denne gangen vil landet feire Seiersdagen i den store patriotiske krigen 1941-1945. Tot alt vil den tredje vårmåneden gi russerne så mange som sju dager fri.

juni

Helligdagene denne måneden begynner den 12., som faller på Russland-dagen, og varer i fire dager. Det vil si at russerne må på jobb 16. juni.

Røde dager i kalenderen 2014
Røde dager i kalenderen 2014

Røde kalenderdager fra juni til desember

Etter juniferien begynner en pause, og neste ferie blir først 4. november. Husk at denne datoen regnes som dagen for nasjonal enhet. De røde dagene i kalenderen i november er fra 1. til 4.

CV

Hvis vi tar i betraktning at det i 2014 er 365 dager, så vil nesten en tredjedel av denne perioden russernehvile, nemlig 118 dager. Dette tallet inkluderer selvfølgelig standard helger - lørdager og søndager. 247 dager i 2014 vil være virkedager, og 6 vil bli forkortet (førferie). Deres tilstedeværelse eller fravær reguleres av arbeidsgivere i hvilken som helst rekkefølge. Som regel er det snakk om å redusere arbeidsdagen med én time. Så la oss oppsummere det.

Røde dager i kalenderen 2014

Måned

Ferie

Slapp av

januar 1 til 8 8 dager
februar 23, 24

1 dag (23 er søndag)

mars Fra 8 til 10 1 dag (9, 10 – lørdag og søndag)
mai 1 til 4 og 9 til 11 4 dager og 3 dager
juni Fra 12 til 15 4 dager
november Fra 1 til 4 4 dager

Bruk disse dagene produktivt og bruk tid med familie og venner, hvile og få styrke før jobb, for det er ikke forgjeves at den russiske regjeringen gir oss muligheten til å gå en tur og feire verdig viktige datoer og begivenheter for landet vårt.

Anbefalt: