Dog Chow-fôr for hunder: analyse av sammensetningen, vurderinger av veterinærer

Innholdsfortegnelse:

Dog Chow-fôr for hunder: analyse av sammensetningen, vurderinger av veterinærer
Dog Chow-fôr for hunder: analyse av sammensetningen, vurderinger av veterinærer
Anonim

Hundeeiere bryr seg om helsen og aktiviteten til kjæledyrene sine. Dette krever riktig pleie, inkludert kompetent valg av ernæring. Dog Chow fra Nestle, som har vært på dyrematmarkedet i over 50 år, regnes som populær hundemat. Merkets produkter tilhører premiumkategorien og er designet for hunder av forskjellige raser, aldre og aktiviteter, og dekker fullt ut deres behov for vitaminer, næringsstoffer og mineraler. Før du kjøper Dog Chow hundemat, bør du rådføre deg med veterinærer og finne ut om sammensetningen og funksjonene til det valgte produktet.

Form og komposisjon

hundemat hundemat
hundemat hundemat

Dog Chow - tørrfôr selges i pakker som veier 0,8 kg, 2,5 kg og 14 kg. Når du velger, er det tilrådelig å gjøre deg kjent med komposisjonene deres og sørge for at de oppfyller behovene til kjæledyret ditt. Maten er basert på kornprodukter, noe som ikke er veldig bra. Andreplassen er okkupert av animalske proteiner.

Dog Chow hundefôr inneholder lam, kalkun og kylling. Du kan finne bearbeidede grønnsaker og fisk. Opprettholde muskeltonusog skjelettsystemets tilstand, forbedret hjerneaktivitet og en utmerket type pels er utstyrt med omega-3 og omega-6 fettsyrer. Vegetabilske fibre av sikori og rødbeter stabiliserer fordøyelseskanalen. Mengden næringsstoffer varierer avhengig av hundenes behov og formålet med fôret: Sammensetningen kan inneholde 23-28% protein, 8-14% fett, 2,5-3% fiber. Et vitamin-mineralkompleks og antioksidanter er også tilsatt.

Fordeler og ulemper

Kjæledyreiere rapporterer om følgende fordeler i sine Dog Chow-anmeldelser:

  1. Rimelig pris.
  2. Vidt distribuert og tilgjengelig i enhver dyrebutikk.
  3. Stort utvalg for ulike kategorier hunder.
  4. Forebygging av tannsteinsutvikling med granulat av ulik størrelse og hardhet.

Feed har imidlertid sine ulemper:

  1. Mangel på kjøtt- og grønnsakskomponenter.
  2. Overflod av frokostblandinger.
  3. Mangel på fullstendig informasjon om biproduktene inkludert.
  4. Lav næringsverdi.

Daglig verdi

hundemat tørrfôr
hundemat tørrfôr

Informasjon om riktig dosering står alltid på pakningen til Dog Chow-fôr. Det anses imidlertid som veiledende. Fôring er basert på hundens individuelle egenskaper - rase, aktivitetsnivå, alder, helse. Porsjonene justeres etter behov; årsakene til dette kan være mobilitet, vekten til kjæledyret, eller anbefalingene fra veterinæren. Hunner under amming ogI de siste månedene av svangerskapet er det ønskelig å øke porsjonene av fôr med en og en halv til to ganger. Å mate tørrfôr krever at hunden har konstant tilgang til rent og friskt vann. Dette er viktig!

Dog Chow food line

hundemat
hundemat

Utvalget til det studerte merket er representert av flere dietter som tilfredsstiller behovene til kjæledyr på forskjellige stadier av livet. Produsenten tilbyr produkter for valper, aktive voksne dyr, kjæledyr med sensitive fordøyelses- og helseproblemer, drektige og ammende hunner.

Linjal for valper

Dog Chow-valper har et høyt nivå av næringsstoffer og biologisk aktive stoffer som fullt ut tilfredsstiller behovene til en voksende kropp fra 2 måneder til 1 års alder. Vitaminer D, E og C er tilsatt for å utvikle bein og tenner og støtte valpens immunsystem.

Utvalget for valper er representert av fire fôr:

  • kylling og rissmak;
  • med smak av lam og ris;
  • kalkun for stor rase;
  • med kylling for små raser.

Line for voksne hunder

anmeldelser av hundefôr
anmeldelser av hundefôr

Fôrformel for voksne er utformet i henhold til livsstil og aldersrelaterte endringer hos hunder. Essensielle ernærings- og energinivåer holder hundene i god fysisk form, mens de spesialstrukturerte kibbiene bidrar til å forhindre munnsykdommer.

The Dog Chow matlinje for voksne hunder er representert med flere alternativer:

  1. Foralle raser.
  2. For små raser.
  3. For store raser.
  4. For hunder over 5 år.
  5. For aktive dyr som deltar i sport.
  6. For kjæledyr med helseproblemer, høy sensitivitet og allergiske reaksjoner.

Adult Large Breed er designet spesielt for hunder over 25 kg med norm alt aktivitetsnivå. Formuleringen er designet for å støtte den optimale vekten til dyret og forhindre risikoen for fedme. Formulert med glukosaminkilder for å støtte leddbånd og ledd for å forhindre betennelse.

Dog Chow Adult Small Breed Small Breed er høy i fett for å dekke energibehovet til små raser. Helsen til tenner og bein støttes av mineraler, pelsens skjønnhet støttes av omega-3 og omega-6 fettsyrer.

Fôr basert på lammekjøtt er svært fordøyelig, slik at dyret ikke lider av overspising og tyngde. Disse diettene er ideelle for hunder med høy hud- og fordøyelsesfølsomhet og lavt aktivitetsnivå. Linjen er representert av flere matvarer med lammesmak.

Anmeldelser

hundefôr anmeldelser for hundemat
hundefôr anmeldelser for hundemat

Dog Chow-merkeprodukter har vært på markedet lenge og finnes i nesten alle dyrebutikker. Den brede distribusjonen av linjen, et rikt utvalg og høy kvalitet blir verdsatt ikke bare av oppdrettere og eiere, men også av veterinærer. I anmeldelser omLeger anbefaler ikke å bruke Dog Chow hundemat som hoveddietten, selv om de bemerker at de er bedre enn budsjettanaloger.

Den største ulempen, ifølge eksperter, er det lave innholdet av kjøttkomponenter som er nødvendig for dyret som rovdyr. Samtidig spesifiserer ikke produsenten hvilke spesifikke biprodukter som er inkludert i sammensetningen. I lys av dette er veterinærer og ernæringsfysiologer i tvil om balansen i Dog Chow-fôr. Men de har også styrker - for eksempel et velvalgt kompleks av vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Hundeeiere legger merke til at merkevarens mat er et utmerket kompromiss mellom kvalitet og pris. De er ikke konkurrenter til førsteklasses produkter, men til en beskjeden pris er de et godt kosthold for ditt elskede kjæledyr. På grunn av mangel på animalsk protein, tyr mange eiere til ekstra fôr for å fylle på dyrets behov for proteiner. Maten utgjør ingen helsefare for hunden, men brukere anbefaler likevel ikke å bruke den som hoveddiett.

Anbefalt: