De mest fasjonable hunderasene: vurdering, funksjoner og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

De mest fasjonable hunderasene: vurdering, funksjoner og anmeldelser
De mest fasjonable hunderasene: vurdering, funksjoner og anmeldelser
Anonim

Hunder er populære kjæledyr som holdes for en rekke formål. Avhengig av rasen kan dyret være en hund, jakt, service eller dekorativt. Hunder er forskjellige ikke bare i utseende, men også i vaner, karakter og etterspørsel. Samtidig kan den mest fasjonable hunderasen variere avhengig av land og tid. Men hvis vi vurderer vurderingen, blir de mest populære rundt om i verden tatt i betraktning.

Fasjonable små hunderaser
Fasjonable små hunderaser

Evalueringsparametere

Hver person foretrekker en bestemt rase, og noen ganger blir et favorittdyr, som er helt uten rase, en familiefavoritt. Men når du setter sammen en liste over de mest fasjonable rasene, blir preferansene til oppdrettere rundt om i verden analysert. Men selv i ett bestemt land endres ofte topplinjene, folks preferanser, ønsker og innholdsmuligheter endres.

Etterspørselen etter hund avhenger også avklimaet i regionen, befolkningens mentalitet, viktige samfunnsoppgaver. Det er imidlertid alltid favoritter du kan lage en vurdering av hunderaser fra som er anerkjent av oppdrettere over hele verden.

Populære hunder

Ved sammenstillingen av vurderingen stolte eksperter på etterspørsel, popularitet og tok hensyn til størrelsen på dyret. Innenfor hver størrelsesgruppe ble det identifisert raser som oftest ble kjøpt av profesjonelle oppdrettere og hobbyister.

De mest fasjonable hunderasene

Listen over de mest populære kjæledyrene bør starte med dvergreser. Slike dyr overstiger ikke 35 cm ved manken, og vekten kan ikke være mer enn 5 kg. Det er takket være deres parametere at slike dyr har fått stor popularitet blant oppdrettere over hele verden.

Etter anmeldelsene å dømme, er det ikke tyngende å ta vare på dem. Det er ikke forbudt å ta dem med på turer og frakte dem i offentlig transport uten ekstrautstyr. For byleiligheter er dvergkjæledyr det beste alternativet.

Anmeldelser av dyreelskere viser at disse rasene ofte ligner et kosedyr. De er luftige, lekne og vakre. Å ta vare på dem innebærer imidlertid rasjonell fôring, regelmessige turer og undersøkelser hos veterinæren. Bare i dette tilfellet vil kjæledyret kunne leve et langt liv.

Mest ettertraktede dvergreser

Yorks er ganske populære i mange land. Eierne er betatt av deres attraktive utseende. Silkeaktig ull ligner i sammensetning til menneskehår, så kjæledyr får ofte forskjellige hårklipp og frisyrer. Ifølge eiere, hunderleken, veldig knyttet til eieren, men krever en oppmerksom og omsorgsfull holdning. Det er spesielt viktig å følge anbefalingene fra legen ved fôring og å stelle pelsen regelmessig.

Fasjonable dverghunderaser
Fasjonable dverghunderaser

Pomeranian er ikke dårligere i popularitet. Dens største fordel er utseendet. Hunden ligner på et lite ekorn og har en ganske pen snute. Rasen er egnet for å holde i en liten leilighet. En tykk pels krever imidlertid regelmessig stell. Et kjæledyr kan bli kaldt under turer om vinteren, så det anbefales å kjøpe spesielle klær til ham.

Pekingesere kan ofte sees i bygårder. Hunden er ikke lunefull i stell, men krever oppmerksomhet fra eieren. Når du går, bør det tas hensyn til at kjæledyret fryktløst kan angripe større dyr og lide av dette. Pekingeseren kjenner ofte ingen frykt, han elsker utendørs spill og alle slags leker. Det bør imidlertid bemerkes at hunder er uvennlige mot barns skøyerstreker, så de er ikke egnet for familier med små barn.

Interessant nok er fasjonable hunderaser i Israel, til tross for innbyggernes hengivenhet for dyr, nesten de samme som i Europa. Blant dem er Pekingeser og andre små kjæledyr i første rekke. Men kamp mot raser med en åpenbart aggressiv karakter er forbudt der.

Populære små hunderaser

Trendy små hunderaser er Dachshund, Pug og Jack Russell Terrier. Ved manken overstiger de ikke 40 cm, og vekten er i området fra 5 til 10 kg. Dyr egner seg også til å holdes i urbane områder.leiligheter, er de enkle å transportere i offentlig transport. Men på grunn av sin store størrelse er kjæledyr mer motstandsdyktige mot strømfeil og mindre følsomme for temperaturendringer.

Mops er veldig mobile. Anmeldelser av oppdrettere indikerer at hunder stadig krever spill og elsker å gå veldig mye. Det skal bemerkes at dyret er veldig nysgjerrig. Under turen må du overvåke ham for å unngå uønskede kontakter. Rasen er flott for familier med små barn.

soba rasevurdering
soba rasevurdering

Dachs forblir på grunn av sin kroppsstruktur alltid en moteriktig hund. Anmeldelser av oppdrettere bekrefter den fantastiske hengivenheten til eieren. Men mens du går, må du være forsiktig. Hunden har et veldig modig sinn, den kan skynde seg til et stort dyr og beskytter et medlem av familien.

De mest fasjonable hunderaser - dachshund
De mest fasjonable hunderaser - dachshund

Jack Russell Terrier er en utrolig bunt med energi. Rasen passer for de samme energiske eierne. For idrettsutøvere, turgåere og bare aktive mennesker vil en slik hund bli den beste vennen. Det er også viktig at hun ifølge anmeldelser kommer godt overens med barn og tilgir dem for små spøk.

Mellomstore raser

Trendy mellomstore hunderaser er Shar Pei, Chow Chow og engelsk bulldog.

Shar pei er lederen blant dyr med en medgjørlig karakter og kjærlighet til barn. Rasen er perfekt for barnefamilier. Det eneste problemet er størrelsen på dyret. Det er imidlertid ganske egnet for å holde i en leilighet. Shar Pei-gjenkjenninggi den sine berømte folder. Det skal bemerkes at hunden er utsatt for overspising, så det er nødvendig å justere kostholdet og ikke gi etter for provokasjoner.

Shar Pei er en fasjonabel hunderase
Shar Pei er en fasjonabel hunderase

Chow Chow er kjent for sin lilla tunge. På en gang var hunden på toppen av popularitet, men selv nå er den en fasjonabel rase blant oppdrettere. På grunn av den tykke pelsen er det vanskelig å holde den i en leilighet. Det ville være bedre om en egen innhegning tildeles hunden, som er isolert om vinteren. Kjæledyret kommer godt overens med barn, men krever regelmessig turgåing.

Fasjonabel hunderase - den engelske bulldoggen, ser ganske truende ut, men er en ganske vennlig skapning. Anmeldelser av oppdrettere indikerer at hunden egner seg godt til trening. Kjæledyret er veldig smart, vil bli en god følgesvenn for barnet og en hengiven venn for hele familien.

Store kjæledyr

Store trendy hunderaser inkluderer Husky, Newfoundland og schæferhund. Slike dyr anbefales ikke å holdes i leiligheter. En voliere i et privat hus passer bedre for dem.

Schäferhunden er populær over hele verden. Den egner seg godt til trening, så den brukes ofte til offisielle formål. Bra for hjemmesikkerhet.

Husky erobret mange med sine berømte blå øyne. Rasen tilhører den nordlige og er drivende. Hunden er veldig energisk, så hun trenger en eier som vil vie mye tid til henne og gå tur.

De mest fasjonable hunderasene
De mest fasjonable hunderasene

Med tanke på de mest fasjonable hunderasene, kan du ikke ignorere Newfoundland. De er veldig store, men vennlige. De kommer godt overens med barn. Tykk ull lar deg holde den ute, men det er bedre å bygge en isolert voliere.

Anbefalt: