Sokker: hvordan ha på seg og hva man skal kombinere

Innholdsfortegnelse:

Sokker: hvordan ha på seg og hva man skal kombinere
Sokker: hvordan ha på seg og hva man skal kombinere
Anonim

Nylig har en interessant detalj kommet inn i kvinnemoten, som komplementerer nesten alle utseende. Samtalen vil handle om leggings. Faktisk har de eksistert lenge. Imidlertid vil moderne fashionistas neppe like utseendet deres. Den nåværende detaljen i damegarderoben er et overraskende komfortabelt og allsidig tilbehør. Den vil absolutt appellere til enhver moderne jente.

Sokker: hvordan ha på seg?

Beinvarmere hvordan bæres
Beinvarmere hvordan bæres

La oss starte med at denne tingen ser bra ut på slanke kvinnebein. Damer med praktfulle former, det er bedre å nekte en slik detalj i garderoben. Ellers vil leggings visuelt utvide de allerede fulle bena. Det er verdt å ta hensyn ikke bare til harmoni, men også til formen. Gamasjer trekker alltid oppmerksomheten mot bena. Derfor, hvis sistnevnte har noen feil, vil denne garderobedetaljen gjøre dem enda mer merkbare.

La oss si at du bukket under for motetrenden og kjøpte leggings. Hvordan bære dem riktig? Det er ingen spesifikke krav. I dette tilfellet, duDu kan bruke dette tilbehøret som du vil. For eksempel ser leggings bra ut i en litt deflatert tilstand. Mange folder vil ikke se rotete ut, men det vil gi bildet litt vågalisme.

Hva du skal ha med leggings om høsten
Hva du skal ha med leggings om høsten

Ikke bruk dette tilbehøret for høyt. Ideelt sett bør gamasjer dekke hælene på skoene. Hvis du er eier av høy vekst og lange ben, få langstrakte modeller.

Korriger feil

Så du har bestemt deg for å kjøpe leggings. Hvordan bære dette originale tilbehøret i samsvar med egenskapene til figuren? Lange leggings i en monofonisk farge av et rolig utvalg vil perfekt skjule knærne dine. Og vertikale striper vil gi bena harmoni og visuelt forlenge dem.

Ikke alle jenter liker tynnhet. Mange av dem streber etter å visuelt korrigere bena. Volumetriske leggings vil perfekt hjelpe med dette. Hvordan bære dem riktig? Det er ingen spesielle bestemmelser. Men hvis du bare har vanlige leggings i garderoben, er det bare å skyve dem litt ned for å lage bretter.

Hva kan benvarmere brukes sammen med?

Hva kan du bruke leggings med
Hva kan du bruke leggings med

Dette tilbehøret er universelt. Den ser flott ut sammen med jeans og leggings, samt skjørt og shorts. Leggings er relevante for de jentene som foretrekker å bruke knebukser. Ved kaldt vær vil de ikke la føttene fryse. Leggings kan brukes selv med lette flygende kjoler. De vil ikke se ut som en ekstra detalj. Som passende sko kan du velge sandaler med hæler, sko(åpen nese er tillatt) eller modeller med flate såler og kiler. Som du kan se, er utvalget ganske stort. Bildet kan suppleres med massive smykker og store dekorative elementer i klær.

Hva skal jeg ha leggings med om høsten? For eksempel med bukser eller skinny jeans. Ikke bare lave støvler, men også høye støvler er perfekte som sko. Det siste alternativet refererer til den militære stilen, som er veldig populær blant damer i alle aldre. Gamasjer trenger ikke brukes over sko. Om ønskelig kan de fylles innvendig. Da vil dette tilbehøret beskytte bena dine mot kulde enda bedre. Varme strikkede leggings er perfekte med semskede støvletter eller joggesko.

Anbefalt: