Hvilken formel er best for en nyfødt: utvalgskriterier og vurdering
Hvilken formel er best for en nyfødt: utvalgskriterier og vurdering
Anonim

For å forstå hvilken blanding som er best for en nyfødt, er det første du må gjøre å finne ut hvilke kriterier unge mødre generelt bør stole på når de velger den. Det er flere grunnregler som lar deg velge en sunn blanding av høy kvalitet til smulene:

hvilken formel er best for en nyfødt
hvilken formel er best for en nyfødt
  • komposisjon designet for alderskategorien til babyen din;
  • barnet skal ikke være allergisk mot selve blandingen eller noen av komponentene som er inkludert i sammensetningen, så det er best å starte med hypoallergene blandinger;
  • det skal heller ikke være individuell intoleranse for noen av komponentene i blandingen;
  • viktig å gå opp i vekt gradvis, ikke for sakte, men ikke for fort;
  • Barn som lider av anemi må kjøpe blandinger med høyt jerninnhold (hvis det norm alt er ca. 5 g jern per 1 liter sammensetning, er det bedre for anemi når denne verdien er i området fra 5 til 12 g/l);
  • som til hvilkenblandingen er bedre for en nyfødt med kolikk, da er fermentert melk definitivt i første omgang - de hjelper til med å normalisere tarmmikrofloraen og forhindrer mange ubehagelige symptomer;
  • styrke immunitet vil hjelpe blandinger som inkluderer probiotiske bakterier;
  • Babyer som spytter opp for ofte anbefales å bruke anti-refluksformler.

For de som kommer til butikken og er borte i gjetninger om hvilken formel som er best for en nyfødt, har forskere gjort litt undersøkelser og samlet en hel vurdering av melkeblandinger.

10. plass: Bellakt (Hviterussland)

Koster "Bellakt" i området 140-160 rubler. Energiverdien til blandingen er 507 kcal / 100 g. Bellakt inneholder prebiotika FOS og GOS, 78 mcg jod og 39 mg taurin.

9.: Hipp (EU)

På spørsmål om hvilken formel som er best for en nyfødt, svarer mange barneleger at det er Hipp. Hvorfor det? Den er nesten 2 ganger dyrere enn Bellakt, men inkluderer delvis demineralisert myse, 39 mg taurin og laktose. Det er sant at produsenten tilsetter potetstivelse til Hipp-sammensetningen, noe som er uønsket i kostholdet til små barn.

beste formelen for nyfødte
beste formelen for nyfødte

8. plass: Agusha (Russland)

Energiverdien til Agushi er hele 520 kcal per 100 g. Sammensetningen inneholder viktige nukleotider og taurin. Blant manglene kan kalles tilstedeværelsen av palmeolje og en utilstrekkelig mengde jod (bare 10mcg).

7. plass: "Kid" (Russland)

Høykvalitets husholdningssammensetning med en energiverdi på 510 kcal per 100 g inkluderer 89 mcg jod, demineralisert myse, 41 mg taurin og laktose.

6. plass: Nan (Nederland)

Hvis du tenker på hvilken melkerstatning som er best, vil "Nan", uten tvil, være et av de beste alternativene. Energiverdien til blandingen når 519 kcal / 100 g. Blant komponentene i "Nan" er det taurin (nesten 40 mg), 93 mcg jod, demineralisert myse og fiskeolje.

5. plass: Nutrilon Premium (Nederland)

476 kcal per 100 g produkt – en av de eldste og mest kjente morsmelkerstatningene på markedet har en slik energiverdi. I tillegg inkluderer den alle viktige næringsstoffer og mineraler, FOS- og GOS-prebiotika, 89 mcg jod, 39 mg taurin, demineralisert myse og nukleotider. Prisen på blandingen er fra 350 til 380 rubler.

4.: "Nanny" (New Zealand)

En av de dyreste (850-1200 rubler), men de beste formlene på markedet. Dens energiverdi per 100 g når 500 kcal. Når det gjelder settet med nyttige elementer, er dette tilstedeværelsen av laktose, prebiotika, vegetabilske oljer og innkapslet marine fiskefett. "Nanny" har imidlertid også sine ulemper: den inneholder bare 66 mikrogram jod og 32 mg taurin.

hvilken melkeblanding er best
hvilken melkeblanding er best

3. plass: Nestojen (Sveits)

For 200–250 rubler kan dukjøp en kvalitetsblanding på 449 kcal per 100 g, som inkluderer fordøyelsesfremmende prebiotika HOS og FOS, demineralisert myse, laktose og 36 mg taurin.

2nd: Similak (Danmark)

Energiverdien til blandingen "Similak" når 514 kcal. Blant hovedfordelene bør det bemerkes at den ikke inneholder palmeolje, men den inneholder så mye som 100 mikrogram jod, 34 mg taurin, nukleotider, laktose og GOS-prebiotika.

1. plass: Malyutka (Russland)

Vel, den beste blandingen for nyfødte, ifølge eksperter - "Baby". For bare 150-170 rubler. foreldre kan kjøpe formel som inneholder demineralisert myse, laktose, 39 mg taurin, 90 mcg jod, omega-6 og omega-3 PUFA, nukleotider.

Velg, prøv og del opplevelsen din!

Anbefalt: