Familiefavoritt - engelsk spaniel

Innholdsfortegnelse:

Familiefavoritt - engelsk spaniel
Familiefavoritt - engelsk spaniel
Anonim

Drømmer du om et vennlig, lekent kjæledyr som vil være knyttet til deg og elske deg av hele sitt hjerte? Den engelske spanielen er perfekt! Disse blide og blide hundene lader alle rundt med entusiasme og energi! Ikke skynd deg å ta med et nytt kjæledyr hjem umiddelbart. Først bør du gjøre deg kjent med noen av egenskapene som er iboende i denne rasen, finessene og nyansene i å ta vare på dem. Bruk noen minutter på å lese denne artikkelen, så får du en idé om hvordan du kan holde og ta vare på hunder av denne rasen.

engelsk spaniel
engelsk spaniel

Funksjoner

Den engelske cocker spaniel skiller seg fra andre raser i sin utrettelige energi som må frigjøres. Det er tilrådelig å arrangere denne "utgangen" i frisk luft, for eksempel i en park eller nærmeste skogsplantasje. Slike forhold for internering ligger i det opprinnelige formålet med denne hunderasen. Den engelske spanielen ble opprinnelig brukt som en jakthund, hvis formål var å skremme ville fugler og noen andre dyr.

For i dagdag da jaktdataene til spanielen ikke ble forvirret, de har fortsatt utmerket syn og duft, du bør ikke betrakte dem bare som et "leketøy".

Cockers utmerker seg ved at de perfekt fanger stemningen til en person. Engelsk spaniel er en ekstremt vennlig og omgjengelig hund, men fremmede er vanligvis mistroiske. Naturlig lekenhet og munter disposisjon gjør representanter for denne rasen til favoritter til oppdrettere. Prisen for dem, avhengig av fargen og også av stamtavlen, kan variere.

Hvis en engelsk spaniel kommer inn i et hus med en stor familie, vil han sikkert velge en eier for seg selv, selv om han vil være vennlig mot andre. Det bør bemerkes at Cockeren må læres opp til å være uavhengig, ellers blir disse hundene for avhengige av eieren.

Smarte og hjelpsomme, engelske spaniels er ganske trenbare. De kommer godt overens med barn, men bare til barnet bestemmer seg for å skade ham. Cockers utmerker seg ved at de lett kommer overens med andre kjæledyr, for eksempel med katter. Du kan ofte se en hund og en katt leke eller slappe av sammen.

spaniel engelsk
spaniel engelsk

Care

Pelsen til den engelske cocker spanielen er ikke veldig lang, så under turen legger den ikke på seg grader og annet rusk som krever lang børsting. Men med jevne mellomrom bør en slik hund kjemmes og bades. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot ørene, hvor sopp kan starte, samt flått.

Mat

Spesialdiettdatahunder er ikke nødvendig. Imidlertid bør man ta hensyn til den overdrevne glupskheten til cockers, som kan føre til fedme. En slik hund vil stadig tigge om et tilskudd, men for sitt eget beste bør du ikke overskride ernæringsgodtgjørelsen.

Engelsk Cocker Spaniel
Engelsk Cocker Spaniel

Nå som du har sett hvilken lettstelt, munter og sjarmerende engelsk spaniel, vil du snart ønske å skaffe deg denne blide og vennlige hunden som vil gjøre livet ditt lysere og morsommere!

Anbefalt: