Loppehalsbånd for katter: anmeldelser, produsenter, typer og funksjoner for bruk
Loppehalsbånd for katter: anmeldelser, produsenter, typer og funksjoner for bruk
Anonim

En katt er et dyr som går for seg selv. Og ofte ender turer med frihetselskende kjæledyr veldig trist - de blir et lett bytte for blodsugende parasitter: lopper og flått. Å beskytte fluffyen din mot disse insektene er oppgaven til hver eier som bryr seg om kjæledyret sitt. I dag tilbyr veterinærapoteker mange utmerkede produkter for forebygging og kontroll av parasitter, for eksempel loppehalsbånd til katter. Anmeldelser om dette tilbehøret taler for seg selv – de fungerer!

Hva er et godt loppehalsbånd og er det noen ulemper?

De åpenbare fordelene med dette verktøyet inkluderer hygiene. Bruken innebærer verken komplekse vannprosedyrer med dyret, eller lang ventetid på at det antiparasittiske middelet skal tørke. Et annet pluss med krager er sikkerhet. Aktive ingrediensergjelder kun på huden til katten og ikke gå inn i blodet. Og det tredje positive punktet i bruken av et slikt behandlings- og forebyggende tilbehør kan kalles dets enkelhet og bekvemmelighet.

loppehalsbånd for katter anmeldelser
loppehalsbånd for katter anmeldelser

Hvis vi snakker om manglene, så kan de finnes i et produkt som loppehalsbånd til katter. Anmeldelser av eiere av luftige kjæledyr som brukte denne metoden for skadedyrkontroll, merker muligheten for allergiske reaksjoner. For å unngå konsekvenser, i de første timene etter å ha på seg kragen, er det nødvendig å nøye overvåke dyrets tilstand og, i tilfelle negative endringer, fjerne tilbehøret fra det. En annen katt kan rett og slett ikke like utseendet til en fremmed detalj på halsen hennes, og hun vil prøve sitt beste for å bli kvitt den. Slikt ubehag er vanligvis forbigående, og etter noen timer vil kjæledyret mest sannsynlig helt glemme sin eksistens.

Sorter av anti-loppehalsbånd

Loppebeskyttelsesprodukter i form av halsbånd er forskjellige i handling og sammensetning.

  • Den dyreste og sjelden brukte er ultralydhalsbånd. Blodsugende individer dør på grunn av virkningen av ultralydbølger av et spesielt spektrum på dem. Et slikt halsbånd er helt trygt for et dyr.
  • En annen type er den strålende kragen. Den spesielle sammensetningen av plastblandingen avviser lopper, og i tilfelle av en allerede eksisterende lesjon, lar den ikke insekter formere seg.
  • Nakkestropper impregnert med urter: ekstrakter og ekstrakter av geranium,celandine, eukalyptus, malurt, sedertre og grankongler. Dette alternativet gjelder både for voksne katter og katter, og for kattunger. Slike halsbånd brukes som et forebyggende tiltak og til hjemmekatter som ikke vises på gaten.
loppehalsbånd for katter celandine anmeldelser
loppehalsbånd for katter celandine anmeldelser

Insektmiddel – loppehalsbånd for katter, som stort sett er positive anmeldelser av. Gummiproduktet er impregnert med et bestemt kjemikalie, som, som sprer seg innenfor en radius på 50 cm, ødelegger blodsugerne. Dette alternativet anses som optim alt for behandling av allerede infiserte dyr.

"Dana Ultra" - pålitelig beskyttelse

Flått, typisk for Russland, er ofte resistent mot importerte antiparasittiske legemidler. Europeiske legemidler er utviklet med et øye på sammensetningen av parasitter som lever i Europa, uten å ta hensyn til egenskapene til den russiske parasittiske floraen. Eiere av kjæledyr som bor i Russland anbefales å bruke for sine kjæledyr moderne rettsmidler for parasitter av innenlandsk produksjon - antiparasittiske halsbånd "Dana Ultra". De er designet med tanke på artssammensetningen til parasitter som lever i vårt land og er derfor svært effektive. De aktive ingrediensene ødelegger ikke bare voksne parasitter, men også eggene deres.

"Celandine" - en budsjettkrage for forebygging

Et av de innenlandske og veldig effektive insektdrepende halsbåndene er antiparasittisk krage "Celandine". skadeligektoparasitter påvirkes av dens komponent - diazinon (10%), som, som frigjøres fra den polymere stroppen, sprer seg over overflaten av huden og pelsen til dyret. Den kan brukes både som forebyggende og som behandling for pelskledde kjæledyr eldre enn to måneder.

loppehalsbånd for katter beaphar anmeldelser
loppehalsbånd for katter beaphar anmeldelser

Den beskyttende effekten av "Celandine" varer, avhengig av modell, i en annen tid: fra 1 til 4 måneder. Lengden på tilbehøret som produseres for katter er 35-45 cm. For mer komfortabel bruk bør det være en avstand lik tykkelsen på en finger mellom dyrets hals og halsbånd. Du kan justere diameteren på produktet ved hjelp av en spesiell feste.

Loppehalsbånd for katter "Celandine" anmeldelser fra brukere blir helt annerledes. Noen er helt fornøyd med det, andre bemerker slike mangler som en dårlig festet lås og en kort varighet av det aktive stoffet (på grunn av det lave innholdet). Eiere av katter og katter har en tendens til å tro at halsbåndet til dette merket er mer egnet for å forebygge kjæledyrinfeksjon.

Beaphar: naturlig, effektiv, rimelig

For de som foretrekker alt naturlig, bør du være oppmerksom på Beafar loppehalsbånd for katter. Kundeanmeldelser beviser sikkerheten ved å bruke dette anti-loppeproduktet. Og dette faktum finner sin berettigelse - en av hovedkomponentene i kragen er margosaekstrakt - et planteinsektmiddel, hvis bruk ikke vil forårsakeabsolutt ingen skade selv for de minste pelsene i en alder av 1,5 måneder. Når det gjelder effektivitet, er produktet ikke verre enn kjemiske analoger, og budsjettprisen, som ikke når engang 100 rubler, gjør denne kragen tilgjengelig for publikum.

loppehalsbånd for katter anmeldelser barer
loppehalsbånd for katter anmeldelser barer

Loppehalsbånd for katter Beaphar-anmeldelser er stort sett bra. Jeg bruker Beaphar halsbånd til kattunger mye, vurderer dem som det ideelle alternativet - de er helt trygge, enkle å bruke og du kan kjøpe dem til en hyggelig pris.

Loppehalsbånd "Bars" - beskytter av sofapoteter

Disse tamloppehalsbåndene for katter er av tilstrekkelig høy kvalitet til en overkommelig pris. Anmeldelser "Bars" mottar ikke mindre flatterende enn sine importerte kolleger. Men det er også de der det bemerkes at det ikke er effektivt nok til å kontrollere lopper hos individer som ofte er på gaten.

loppehalsbånd til katter prisanmeldelser
loppehalsbånd til katter prisanmeldelser

De viktigste aktive ingrediensene i dette veterinærpreparatet er fipronil og en insektvekstregulator, mens de er like effektive til å takle både voksne blodsugende individer og de som er i larvestadiet. "Bars"-halsbåndet, ved konstant slitasje, gir dyret beskyttelse i opptil 5 måneder.

"Barrier" for lopper: en krage som fungerer

Det særegne med dette halsbåndet er at det kun kan brukes til tilstrekkelig modne katter og katter som har fylt 1 år. Gift, som er impregnert med veterinærstroppen er veldig effektiv, så loppehalsbåndet til katter "Barrier" får gode anmeldelser fra forbrukere. Eiere av katter og katter sier at

de så effekten av det bokstavelig t alt en time etter bruk. Blant minusene til kragen til denne produsenten er det en ganske sterk og lite behagelig lukt.

befar loppehalsbånd for katter anmeldelser
befar loppehalsbånd for katter anmeldelser

Hvordan velge et halsbånd for kattunger?

Velg loppehalsbånd for katter brukeranmeldelser vil hjelpe ganske enkelt. For voksne er alle modeller som presenteres i veterinærapoteker egnet. Men hva om blodsugende parasitter angrep en liten kattunge? I denne situasjonen, sørg for å lese instruksjonene for kragen nøye, siden ikke alle er egnet for bruk i en tidlig alder. Ideelt sett, hvis pakken inneholder merket "for kattunger" - har slike modeller for det første en mindre diameter, og for det andre inneholder en aktiv ingrediens med lavere konsentrasjon.

loppehalsbånd for katter barriere anmeldelser
loppehalsbånd for katter barriere anmeldelser

Hvis du tar på en loppehalsbånd på babyen, bør du nøye overvåke oppførselen hans. Kattunger er mest aktive i en tidlig alder, og det er ikke vanskelig for dem å trekke av et fremmedlegeme fra nakken og gnage det. Og dette kan være fylt med alvorlig forgiftning.

Prispolicy: høy kvalitet betyr dyrt?

Hva er den optimale prisen for et produkt som et loppehalsbånd til katter? Tilbakemeldinger fra mange kjøpere indikerer at lave kostnader ikke alltid erbetyr dårlig kvalitet. Tvert imot, for mindre enn 100 rubler kan du kjøpe en utmerket krage som vil gjøre jobben sin perfekt. Og dyre modeller, hvis kostnad kan nå 3000-4000 rubler, kan også skuffe i deres effektivitet. Derfor er det best å velge et parasitthalsbånd til kjæledyret ditt utelukkende basert på budsjettet ditt.

Anbefalt: