Djimon hundemat - sunn mat, glad kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Djimon hundemat - sunn mat, glad kjæledyr
Djimon hundemat - sunn mat, glad kjæledyr
Anonim

Våre små brødre… Hva kan du gjøre for å sikre at de er glade, sunne og gleder oss med sine milde, snille øyne. En av komponentene i hundeglede er "Djimon". Hundemat er nøkkelen til en produktiv dag for pelsene våre.

Hva er det?

Djimon hundemat er et italiensk fullfôr designet for firbeinte hunder av forskjellige raser, aldre og livsstiler. Sammensetningen inkluderer utelukkende naturlige produkter som dyrkes på deres egne gårder i Italia. Hver ingrediens, så vel som dyret, er strengt overvåket. De er ikke fete med veksthormoner og antibiotika.

Italienere produserer tørr og våt mat, som er komplett, takket være at den firbeinte vennen forblir mett i lang tid. De kan mate et kjæledyr hele livet. Samtidig vil han føle seg bra, vokse ordentlig, og også utvikle seg. Dette fôret vil ikke "treffe" nyrene, leveren og vil ikke bidra til å forkorte kjæledyrets liv, slik som skjer med andre, billigere og lavere kvalitetfôrings alternativer. En slik godbit vil falle i smak til enhver hund, de kan mates hver dag uten å bekymre seg for helsen.

hundemat Dzhimon
hundemat Dzhimon

Dette deilige måltidet er laget med ferskt kjøtt, naturlig korn, proteiner, karbohydrater, vitaminer, mineraler, og er fritt for syntetiske konserveringsmidler og genmodifiserte organismer.

Options

"Djimon" har mange typer. Hver er designet spesielt for kjæledyrets personlighet, som avhenger av alder, vekt, livsstil og til og med hva slags pels den har. La oss se på flere typer feed.

1) Med kylling, ris. Et komplett daglig kosthold er egnet for voksne dyr av små raser. Dette er et utmerket fôr for et kjæledyr i alderen 1-8 år, som veier 2-10 kilo, med normal fysisk aktivitet. I sammensetningen er hovedingrediensene kylling og ris, og i tillegg: oljer, fett, fisk, biprodukter, frokostblandinger, mineraler, vitamin A, E, D3. Produsenten anbefaler å gi matbitene tørre eller dynket i vann.

Djimon hundemat anmeldelser
Djimon hundemat anmeldelser

2) Djimon balansert hundemat med laks og ris. Den er også designet for firbeinte små raser som er mellom 1 og 8 år og veier mellom 2 og 10 kg. Hovedingrediensen er laks, dens biprodukter, ris og frokostblandinger. Anbefalingene er de samme som ovenfor.

3) Mat for valper i alderen seks til tolv måneder med kylling og ris. Det anbefales også for gravide og ammende kvinner.tispe periode. Maten er beriket med vitaminer, mineraler, den absorberes veldig godt av kroppen til et ungt dyr, takket være at valpen vokser og utvikler seg godt. For denne kategorien hunder finnes det også mat med tunfisk og ris.

Djimon hundemat
Djimon hundemat

4) Hundemat "Jimon" med lam og ris for voksne kjæledyr av mellomstore raser. Designet for 1-8 år gamle hunder som veier 12-30 kg.

5) Tørrmat med lavt kaloriinnhold med kalkun. Den er utviklet spesielt for små hjelpere som er overvektige eller utsatt for det.

Fuktig mat er hermetiske kjøttstykker, grønnsaker og frokostblandinger hermetisert i bokser eller vakuumposer for enkeltmating; også tilgjengelig som paté (for valper, små raser og eldre kjæledyr med lite eller ingen tenner).

Nesten all maten til dette selskapet inneholder kylling, tunfisk, ørret og ris, bare i hver versjon er de i forskjellige mengder. Dette skyldes det faktum at en viss daglig mengde produkter er nødvendig for forskjellige aldre og vekter av kjæledyr.

"Djimon": mat for hunder. Anmeldelser

Mange foretrekker dette produktet. Hvorfor? Djimon er et hundemat som er helt naturlig. Tilbakemeldinger fra ulike kjøpere bekrefter dette. I mer enn 50 år har våre egne italienske gårder dyrket korn, dyr og produsert mat av høy kvalitet basert på dem. Samtidig kontrollerer de strengt produksjonsprosessen av hvert stykke, emballasjen i pakker. Maten inneholder ikke kunstige konserveringsmidler, GMO,fargestoffer og gluten. Italiensk mat vil glede alle kjæledyr.

Jimon
Jimon

Dessverre er ikke hundemat "Dzhimon" mulig å finne over alt, og prisene på det er ganske høye. Det er mulighet for å bestille på nett. Det tilbys mange rabatter. Men i butikken vil det koste flere ganger mer.

Anbefalt: