Veterinærklinikk, Tambov. Hvordan velge den beste?

Innholdsfortegnelse:

Veterinærklinikk, Tambov. Hvordan velge den beste?
Veterinærklinikk, Tambov. Hvordan velge den beste?
Anonim

Det er spesialiserte veterinærklinikker i Tambov for å gi veterinærhjelp til kjæledyr. Kjæledyr kan trenge medisinsk behandling når som helst på dagen, så noen klinikker jobber døgnet rundt. Om nødvendig kan du også bestille et besøk hos en veterinær.

tambov veterinærklinikk
tambov veterinærklinikk

Selv helt friske dyr krever regelmessige vaksinasjoner, spesielt i de første månedene og leveårene. Oppmerksomme og kjærlige eiere vil ikke stole på flaks, men vil overlate livet til kjæledyret deres til en profesjonell lege. Utvalget av veterinærtjenester i Tambov er svært bredt, medisinsk behandling gis ved bruk av spesialisert moderne utstyr og effektive medisiner, i komplekse og nødstilfeller utføres kirurgiske operasjoner, som er ledsaget av nødvendige pre- og postoperative tjenester og omsorg.

Veta Veterinary Diagnostic Center

Veta veterinærdiagnosesenter har vært i drift i Tambov i mer enn 10 år. Hovedbygningen på st. Moskovskaya, 1a og to grener (sør på Sovetskaya st., 39 og nord på Chicherina st., 58) fra kl. 9.00 til 21.00 mottar sine raggete og fjærkledde pasienter.

For å holde dyrene friske tilbyr veterinærklinikker i Tambov alle betingelser for diagnostisering av sykdommer og de mest nøyaktige biokjemiske studiene ved bruk av moderne utstyr. Ulike spesialister - fra terapeuter og kirurger til tannleger og onkologer - vil raskt og effektivt gi hjelp til syke kjæledyr. Senteret har siste laboratorium, operasjonsblokk og behandlingsrom. I tilfelle en dyresykdom er uforenlig med livet, tilbyr Tambov veterinærklinikk eutanasi og kremasjonstjenester.

Aibolit Tambov veterinærklinikk
Aibolit Tambov veterinærklinikk

Vetasenteret har også en dyrebutikk, et veterinærapotek og en stellesalong. Veta-spesialister vil gi eiere og deres kjæledyr langsiktig kommunikasjon og glede ved helse.

24-timers veterinærklinikk i Tambov

På adressen til st. Astrakhanskaya, 37a, det er en døgnåpen klinikk "Aibolit", som har det bredeste utvalget av tjenester for kjæledyr.

døgnet rundt veterinærklinikken tambov
døgnet rundt veterinærklinikken tambov

Følgende tjenester tilbys for diagnostisering og behandling av sykdommer:

  • biokjemisk undersøkelse av blod og urin fra et dyr;
  • Ultralyd av indre organer;
  • kirurgi, traumatologi, tannlegetjenester;
  • kreftscreening ogbehandling;
  • immunisering og vaksinering av dyr;
  • utvalg av diettfôr for et kjæledyr;
  • hjelpe et dyr under fødsel, fødselshjelp.

Aibolit veterinærklinikk i Tambov gir medisinsk behandling døgnet rundt, og hvis det er umulig å transportere et sykt dyr, kan en spesialist besøke huset.

Veterinærklinikk "Belyi Klyk", Tambov

Vet Clinic "White Fang" tar imot kjæledyr på adressene Tambov, st. Sovjet, 161 og st. Ryleeva, 100b. Klinikken tilbyr et bredt spekter av tjenester – fra konsultasjoner, laboratorietester og sterilisering til behandling av komplekse kroniske sykdommer hos husdyr og eksotiske dyr. Klinikken har et mobilt laboratorium, ved hjelp av dette kan de nødvendige prøvene tas fra et sykt dyr hjemme.

tambov veterinærklinikker anmeldelser
tambov veterinærklinikker anmeldelser

Personalet på klinikken vil også hjelpe deg med å finne en spesialist for eksklusive tjenester, som utstyr og rengjøring av akvarier i ulike økologiske miljøer, råd om lovverk om beskyttelse av helsen til kjæledyr og ville dyr. På nettsiden til klinikken kan du finne en stor mengde informasjon om ulike spørsmål om dyrehold, det utføres et omfattende pedagogisk arbeid. White Fang-spesialister hjelper fremtidige veterinærer med opplæring og forberedelse til egen medisinsk praksis.

Omtaler om Tambov veterinærklinikker

Innholdsområde ogbehandling av kjæledyr har alltid vært full av motstridende meninger og emosjonell intensitet, siden på den ene siden er dyr ikke mennesker, og for nær oppmerksomhet til deres helse og omsorg forårsaker rimelig indignasjon og misnøye blant mange, visstnok er dette gjort til skade for lidende slektninger som fortjener mer oppmerksomhet.

På den annen side tar eierne av «våre mindre brødre» seg ikke bare av kjæledyrene sine, men populariserer også ideene om human behandling av dyr på alle mulige måter, lærer samfunnet å ta hensyn til de svake og forsvarsløs, noe som til syvende og sist har en gunstig effekt på holdningen til de samme menneskene – barn, eldre, fattige borgere, noe som er viktig for vårt følelsesløse, materielt orienterte samfunn.

tambov veterinærklinikker anmeldelser
tambov veterinærklinikker anmeldelser

Omtaler om Tambov veterinærsentre er også fulle av motstridende meninger, ulike vurderinger, enorm takknemlighet og sinte historier fylt med irritasjon og bitterhet. Hovedobjektene for diskusjon, både positive og negative, er de tre klinikkene som er beskrevet i denne artikkelen. Dessuten sies det en lang rekke gode ord om veterinærklinikken «God Doktor» på gata. Schlichter, nr. 3b, som perfekt utfører sine tjenester til svært rimelige priser og hele døgnet.

Anbefalt: