Hva er den dyreste klokken i verden?

Hva er den dyreste klokken i verden?
Hva er den dyreste klokken i verden?
Anonim

De dyreste klokkene produseres under eksklusive merker. Produsenter av slike klokker har en lang historie. Prisen på disse produktene kan overstige den totale inntekten til noen personer i hele ansettelsesperioden. Det ville virke utrolig, men et så lite tilbehør som en klokke kan være mye dyrere enn en god bil eller en liten leilighet. I denne artikkelen vil vi beskrive de dyreste klokkene, og prisene vil få deg til å snu deg.

dyreste klokken
dyreste klokken

Vår vurdering "Den dyreste klokken" åpner med et lommeur fra merket Breguet 1907BA/12. Kostnaden for denne modellen er 734 tusen dollar. Denne klokken med mekanisk vikling er laget av 18 karat gull av de beste håndverkerne fra dette merket. Håndlaget gravering dekorerer urskiven og urverket til denne klokken. Kassen i diameter er 5,7 cm.

Neste på listen vår er Blancpains 1735 Grande Complication, som faktisk kan kalleset ekte smykke. De er laget av 740 miniatyrdeler, og produksjonen tok mer enn ti måneder med grundig arbeid. Klokkekassen, 3,2 cm i diameter, er laget av platina og dekket med steiner. De har også automatisk oppvikling. Det særegne med denne klokken er at den er utstyrt med en delt kronograf med en minuttveileder, to sekundvisere og en evigvarende kalender. Prisen på en slik klokke er 800 tusen dollar.

Det unike med Louis Moinet Magistralis-klokken, som koster rundt 860 tusen dollar, er at en bit av en ekte månemeteoritt er plassert inne i kassen. Dens alder er omtrent to tusen år. Utsiden av kassen er belagt med 18 karat gull. Dessuten er denne klokken utstyrt med en minuttveileder, en kronograf og en evigvarende kalender. Ved å kjøpe denne klokken kommer eieren nærmere verdensrommet.

dyreste armbåndsur
dyreste armbåndsur

Kostnaden for neste klokkemodell - Black Caviar Bang - er mer enn en million dollar. Dette skyldes det elegante belegget av de sjeldneste svarte diamantene i mengden 322 stykker på kassen i hvitt gull. Skjønnheten til denne Hublot-klokken er fantastisk og fascinerende.

Selv om Chopard Super Ice-klokker ikke er de dyreste, kan de trygt kalles de mest luksuriøse. Den totale vekten av diamanter som pryder denne klokken er 66 karat. Takket være dette leker og skimrer de i solen, som et stykke is, som de skylder navnet sitt. Selvfølgelig kan du ikke kalle dem de mest beskjedne og reserverte. Prisen på slik skjønnhet er omtrent 1,1 millioner dollar.

Brand PatekPhilippe (Sveits), kjent for å produsere de dyreste håndledd- eller lommeklokkene, kom til vår rangering med den mest komplekse Sky Moon Tourbillon-klokken, priset til $1,3 millioner. De har en evigvarende kalender, to skiver og en månefasevisning.

Tour-klokkemodell

dyreste armbåndsur
dyreste armbåndsur

de l'Ile av Vacheron Constantin består av 834 deler og viser, i tillegg til nøyaktig klokkeslett, 2 tidssoner og tidspunktet når solen går ned. Kostnaden for dette mesterverket er halvannen million dollar.

Fullfører vår vurdering "Den dyreste klokken" - Platinum World Time fra den allerede nevnte produsenten Patek Philippe. Kostnaden for denne klokken er 4 millioner dollar. Deres unike og uvanlige ligger i det faktum at de viser nøyaktig tid i tjuefire tidssoner og jobber med en selvopptrekkende mekanisme.

Avslutningsvis er det verdt å si at de høye kostnadene for alle disse produktene ikke bare skyldes feilfri drift og nøyaktighet til mekanismene. Alle disse klokkene er ekte kunstverk!

Anbefalt: