Veggvifte - en trofast livredder i varmen

Veggvifte - en trofast livredder i varmen
Veggvifte - en trofast livredder i varmen
Anonim

I en leilighet eller kontor i varmen og sommervarmen vil en veggvifte redde deg. Den er festet til veggen og tar svært liten plass, noe som er dens utvilsomme fordel. Samtidig forblir veggvifter, selv i en tid med klimaanlegg og luftfuktere, veldig populære, siden de er enklere å bruke og kostnadene deres er ganske akseptable for ulike deler av befolkningen.

veggvifte
veggvifte

Som navnet tilsier, skiller en veggvifte seg fra en gulv- og bordvifte i måten den er installert på - den er festet til veggen. Dette alternativet er best egnet for de rommene der det ikke er nok plass på gulvet eller på bordet for en mobil enhet. Selv en nybegynner kan håndtere installasjonen, da dette bare krever et spesielt feste og to selvskruende skruer. I hvilken høyde du skal henge en veggvifte, bestemmer du selv. Kraften er ganske høy, og bladene er identiske med gulvet, og derfor vil den i enhver posisjon kunne avkjøle selv de fjerneste hjørnene av rommet. I tillegg har den veggmonterte viften også dreiefunksjoner for optimal luftfordeling. MENhvis du trenger å rette viften strengt i en bestemt retning, vil du ha en slik mulighet, siden den har muligheten til å fikse retningen. For enkel kontroll, hver vifte p

veggvifte
veggvifte

denne typen er utstyrt med en fjernkontroll som du kan slå den av og på, endre retning og øke eller redusere blåsekraften.

Nødvendig ytelse av arbeidet vil avhenge av rommet der veggviften skal installeres. Det bestemmes av mengden luft som injiseres på seksti minutter i kubikkmeter og arealet av rommet. Man bør huske på at det for eksempel kreves en kraftigere vifte på kjøkkenet eller badet enn i stuen.

Viftestøy er også et viktig punkt der

veggvifte
veggvifte

th bør være oppmerksom når du kjøper. Husk samtidig at jo kraftigere veggviften er, jo høyere vil den virke. Dette er kanskje deres eneste ulempe, som du bare må tåle. Hvis du trenger å avkjøle rommet mens du sover, sett bare viften på minimumshastigheten, da vil ikke støyen forårsake ubehag om natten. I mer moderne modeller har produsentene begynt å installere nye motorer som gir svært lite lyd, og også legge dem i spesielle deksler som kan absorbere støy.

Derfor inkluderer fordelene med en veggvifte:

  • Monteres på veggen, sparer skrivebord eller gulvplass.
  • Lav pris sammenlignet med mobile klimaanlegg og moderne luftfuktere.
  • Mulighet for fjernkontroll med fjernkontrollen.
  • Høy ytelse, som lar deg kjøle ned luften selv i et veldig stort rom.

Fra manglene kan følgende skilles:

  • Veggfeste kreves.
  • På grunn av den høye effekten, driftsstøyen.

Imidlertid er dets ulemper mer enn oppveid av en rekke fordeler, og derfor er veggvifter ideelle for både leiligheter og kontorer.

Anbefalt: