Levering innen 38 uker. Bebuder om fødsel ved 38 uker
Levering innen 38 uker. Bebuder om fødsel ved 38 uker
Anonim

Fødsel ved 38 uker er ikke uvanlig. Dette er fordi babyen allerede er klar for fødsel eller begynner å forberede seg. I løpet av denne perioden kan barnets lunger allerede fungere uavhengig. Babyen beveger seg også inn i morens bekken. I løpet av denne perioden må du være veldig forsiktig, ikke løfte vekter og ikke delta i tungt fysisk arbeid. Fordi kroppen til den vordende mor kan bli stresset - og arbeidsaktiviteten vil begynne. Ved 38 uker kan babyen allerede slappe av noen ganger, spesielt når moren ikke er nervøs og hviler. På dette tidspunktet bør en kvinne bestå en urinprøve, veie seg, måle blodtrykket og også ta en ultralyd og lytte til babyens hjerteslag.

fødsel 38 39 uker
fødsel 38 39 uker

Hvordan føde tidlig

Det er kvinner som ønsker å indusere fødsel ved 38 uker. Hvordan ringe dem tidlig, vil vi beskrive i denne artikkelen. Den første måten er en lang og aktiv tur. Hvis du vil hver dag myegå, så blir kanskje babyen født tidligere. Den andre måten er sex. Par som har hyppig sex i de siste ukene av svangerskapet er alltid i fare for prematur fødsel fordi mannens sæd inneholder prostaglandiner. De inneholder stoffer som provoserer fødsel. En annen måte er å massere brystvortene. Dette stimulerer frigjøringen av oksytocin i blodet, som vil forårsake livmorsammentrekninger og fødsel ved 38 uker. Du kan også fremskynde prosessen med å få en baby hvis du spiser mye av de matvarene som inneholder fiber: frukt, grønnsaker og frokostblandinger. Du kan prøve aromaterapi. Til dette er jasmin- eller roseoljer egnet. Det er ingen problemer med fødselsinduksjon på fødesykehuset. I den moderne verden er det mange rettsmidler i form av injeksjoner eller piller som kan indusere fødsel ved 38 uker eller tidligere. Spesielt hvis legen så et problem som bare kan løses på denne måten. Derfor vil det alltid være mulig å fremskynde denne prosessen, spesielt hvis du har ventet til 38 uker. Hvordan du fremkaller fødsel er opp til deg.

Forløpere til fødsel ved 38 uker
Forløpere til fødsel ved 38 uker

Barbingers of childbirth

Bebuder om fødsel ved 38 uker er ikke annerledes enn senere. Det første å merke seg er at magen har f alt. Du kan også kjenne på riene, som ofte kalles "treningsbukser" av vordende mødre. I løpet av denne perioden ser det ut til at en kvinne går ned i vekt, fordi det kommer mye væske ut av kroppen. Stemningen til den vordende moren endres. Hun går også ofte på toalettet på grunn av at livmoren trykker på blæren, og proppen begynner å gå av. Hun kan gå umiddelbart ellergradvis. Alt avhenger av kvinnens kropp. I løpet av denne perioden innrømmer mange at de ikke har matlyst. Forbud for fødsel ved 38 uker kan være forskjellige. Noen av dem er til og med savnet. Alt er veldig individuelt. Men hvis du har ventet til 38 uker, har tegn på fødsel sannsynligvis allerede dukket opp. Hvis du føler irriterende smerter, som om du har mensen, eller hvis du merker blod, vil du mest sannsynlig møte babyen din snart.

37, 38 uker med graviditet fødsel
37, 38 uker med graviditet fødsel

Andre fødsel

Hver kvinne venter på fødselen av en baby og er litt bekymret. Og det spiller ingen rolle i det hele tatt om hun allerede har født eller ikke, frykten er fortsatt til stede. Den forsterkes spesielt hvis den allerede er 38 uker gravid. Den andre fødselen er vanligvis lettere og litt raskere. Men dette er ikke alltid tilfelle. Alt avhenger av egenskapene til kroppen din. Vanligvis er slekter delt inn i to typer. Den første av disse kalles rask levering. I dette tilfellet kan en kvinne føde innen to timer. Hvis den vordende mor føder i mer enn to timer, er fødselen normal. Med dem er fødselskanalen allerede forberedt på endringene som er nødvendige for utseendet til et barn. Men dette er bare sant hvis den første fødselen ikke var mer enn fem år siden. Derfor, hvis en kvinne er klar til å føde og hun er 38 uker gravid, kan den andre fødselen være den samme som den første.

levering ved 38 uker
levering ved 38 uker

Hva kvinner fra andre land tenker om fødsel ved 38 uker

Etter en undersøkelse kom det frem at kvinner fra England er redde for å føde, uansett om det er 38-39 uker eller senere. Det som skremmer dem mest er smerten de vil oppleve.under denne prosessen. Samme oppfatning om fødsel og kvinner fra Tyskland, Spania, Italia og Frankrike. Overraskende nok deltok de mødrene som allerede hadde gått gjennom fødsel i denne undersøkelsen, og de sa alle at det ikke var noe mer smertefullt enn dette. Noen klaget på de forberedende timene, som ikke hjalp dem, mens andre klaget på legenes holdning. De opplevde også ulemper under svangerskapet på grunn av at de ikke fikk plass i transport, eller de ikke hadde spesielle privilegier på jobb. Men til tross for alle disse uttalelsene, sa nesten 99 prosent at det å føle seg som en mor for dem var en stor lykke som ikke kan sammenlignes med noe.

38 uker gravid andre fødsel
38 uker gravid andre fødsel

Hvordan føle deg bedre de siste ukene av svangerskapet

For at de siste ukene av svangerskapet ikke skal bli en forferdelig tid for deg, vil vi gi deg noen enkle tips. Mange kvinner kan ikke sovne over lang tid. For å gjøre det lettere å sovne, kan du drikke varm melk. Gå også til sengs på venstre side slik at blodet sirkulerer bedre. Prøv å åpne vinduet om natten. Å ha noen alltid med deg vil hjelpe deg med å være sikker på at du i tilfelle fødsel ringer en ambulanse eller taxi.

Fights

Du kan vanligvis kjenne sammentrekninger ved 30 uker, men som vi skrev ovenfor, er dette treningsrier. De skiller seg fra de ekte ved at de er uregelmessige og kan vare bare noen få timer. Virkelige sammentrekninger intensiveres gradvis og fortsetter frem til fødsel. Dessuten kan treningssammentrekninger vare i opptil 20 sekunder, mensmens de ekte blir lengre for hver time. Hvis du klarte å sovne, så var riene mest sannsynlig trening. For å stoppe falske rier kan du ta en varm dusj, men dette gjelder ikke ekte. Hvis du merker flekker, har du prenatale sammentrekninger - du må gå for å føde. For å være sikker på at du har dem ekte, kan du ta en notatbok og skrive ned hvor lenge smertene varer og hvor lang tid det tar å fornye seg.

Hvordan kvinner opplever sammentrekninger

Kvinner opplever sammentrekninger annerledes. Noen hevder at de har en herding av livmoren og smerter som under menstruasjon. Andre sier de har smerter i korsryggen som noen ganger stråler ut i magen. Alt er veldig individuelt. I begynnelsen av fødselen føler en kvinne mild smerte og etter lang tid. Men litt senere blir de sterkere, og tiden mellom sammentrekningene reduseres. Det er tre typer sammentrekninger: innledende, aktive og overgangsmessige. De første riene varer i 8 timer, aktive - opptil 5 timer, de overgangsmessige kan vare ganske mye.

38 uker tegn på fødsel
38 uker tegn på fødsel

Hvordan lindre smerten ved sammentrekninger

Fødsel ved 38 uker er ikke så skummelt, fordi fosteret allerede er dannet, og kvinnens kropp har forberedt seg på dette avgjørende øyeblikket. For å forhindre at sammentrekninger blir så smertefulle, må du puste ordentlig under dem. Riktig pust vil tillate deg å slappe av og slippe smerte gjennom utpust. Men det er best å lære å puste riktig på forhånd og trene mye, for i stress kan du glemme alle reglene. Du kan også be noen som står deg nær om detfikk en ryggmassasje. Dette vil hjelpe den vordende moren til å slappe av og lindre smerten. Det er veldig viktig å være positiv. Tenk på å møte babyen din snart. Ikke få panikk, fødsel er en naturlig prosess og det er helt norm alt å føle smerte. Det skjer mange endringer i kroppen din som hjelper babyen din å bli født. Hvis du har positive tanker, vil det bli lettere å tåle smerte. I den moderne verden er det mange medisiner som kan ta bort smertene for en stund. Men du bør ikke misbruke dem, fordi de ofte har en dårlig effekt på tilstanden til mor og barn.

38 uker gravid andre fødsel
38 uker gravid andre fødsel

arbeidets varighet

Hvis du har ventet til 37, 38 uker av svangerskapet, kan fødselen begynne når som helst. Hvor lenge de varer avhenger av kroppen din. De løper alle forskjellig. Det er flere faktorer som bestemmer hvor lenge du vil være i fødsel: fosterpresentasjon, om du har hatt epidural, intensiteten av sammentrekningene dine, hvor raskt livmorhalsen utvider seg, om du beveger deg fritt under fødselen, du har født før, og hvor lenge siden det var. Generisk aktivitet kan intensiveres og omvendt. I dette tilfellet kan livmorhalsen åpne seg opptil 10 cm. Når dette skjer, antas det at kvinnen er klar til å føde. Hvis du er i din første fødsel, kan denne prosessen ta opptil åtte timer. Men det hender også at en kvinne føder før 18 timer. Selv om livmorhalsen har utvidet seg med 10 cm, kan babyen dukke opp etter 2 timer. Hvis fødselen ikke er den første, kan de gå mye raskere. Kvinnen vil føde om ca 5 timer. MENetter åpningen av livmoren vil babyen dukke opp i løpet av maksim alt 15 minutter. Noen ganger foregår fødselen veldig raskt, de kalles rask. Etter dem kommer vanligvis morkaken ut. Dette tar opptil 15 minutter. Observer alltid hvordan du føler deg og still spørsmål til legen din. Da blir det lettere for deg å gå gjennom hele denne prosessen. Tenk på det faktum at du snart skal møte barnet ditt. Dette vil gi deg styrke, og du vil lett takle fødsel.

Anbefalt: