Chihuahua stamtavledatabase "Ingrus": bruksegenskaper, anmeldelser av oppdrettere

Innholdsfortegnelse:

Chihuahua stamtavledatabase "Ingrus": bruksegenskaper, anmeldelser av oppdrettere
Chihuahua stamtavledatabase "Ingrus": bruksegenskaper, anmeldelser av oppdrettere
Anonim

Er det mulig å finne ut forfedrene til en hund og om de har titler, bare vite valpens kallenavn? Ja, hvis du bruker Ingrus stamtavledatabase. Hvis hunden er inkludert i den, vil brukeren ha tilgang til informasjon om selve valpen og om dens forfedre opp til åttende generasjon. Hvordan lære å bruke basen til Chihuahua "Ingrus" på egenhånd? Finn ut det i denne artikkelen.

glad chihuahua
glad chihuahua

Chihuahua hunderase

Disse bittesmå jentene har en hel hær av fans. Chihuahua-hunden er vennlig, aktiv og veldig knyttet til eieren sin. Babyer er veldig smarte og enkle å trene. I henhold til standarden skal vekten til en Chihuahua ikke overstige 3 kg. Dette er hunder med lang levetid, de vil glede eierne med sin tilstedeværelse i 14-18 år.

Chihuahua-markedet er nå overmettet, med dusinvis av tilbud lagt ut daglig på en hvilken som helst virtuell oppslagstavle. Men hvordan velge et renraset individ? Her vil eieren komme "Ingrus"-databasen over chihuahua-stamtavler til hjelp. Siden kanbli kjent med valpens forfedre og informasjon om selve babyen.

Alle farger er tillatt i rasen unntatt merle. I dette tilfellet har hunden en marmorpelsfarge. En merle-farget hund vil bli diskvalifisert fra utstillingen, så eierne vil ikke kunne få avlstillatelse. Kampen mot denne pelsfargen i rasen er fordi den er forbundet med genetiske problemer hos Chihuahuaen. Merle-valper blir ofte født deformerte og dør i spedbarnsalderen.

Chihuahua-hunder kan ha både langt og kort hår. På grunn av deres lille størrelse anbefales ikke denne rasen for familier med førskolebarn. Veterinærer anbefaler å mate Chihuahuaen din med tørrfôr av høy kvalitet. Hvis hundens øyne blør, kan det være et symptom på matallergi.

Chihuahua hann
Chihuahua hann

Hvorfor trenger vi "Ingrus"?

Nettstedet inneholder informasjon om hunder fra forskjellige land. Det vil være av interesse for både oppdrettere og vanlige eiere. Siden er enkel å bruke og har et intuitivt grensesnitt. Her kan du finne informasjon om din egen hund, planlegge en parring med en spesifikk oppdretter, finne ut oppdretters kontakter. Hvis du ønsker det, kan du få en lenke til Chihuahua-stamtavlen og lime den inn i bloggen eller nettsiden din.

Alle data legges inn på siden av profesjonelle oppdrettere selv. Så snart babyer er født i huset, kan du lage deres egne sider i stamtavledatabasen for Ingrus Chihuahua. Dette vil i stor grad forenkle salgsprosessen, fordi det ikke vil være behov for lange samtaler om forfedre, du kan bareSend lenke. Og kjøperne selv vil umiddelbart forstå hvordan babyen vil vokse opp. Hvis en valp er nødvendig for utstillinger og avl, vil eierne på siden kunne bli kjent med slektningene hans og forstå om han er egnet for dem.

Fluffy chihuahua valp
Fluffy chihuahua valp

Hvordan legger du inn hundens data i databasen?

Vanligvis utføres denne prosedyren av oppdretter selv en tid etter valpenes fødsel. Han legger selv inn alle dataene om babyen, inkludert riktig navn på fargen hans, fødselsdato og barnehagen han ble født i. Men noen oppdrettere gjør ikke dette, for eksempel på grunn av dårlig orientering på Internett. I dette tilfellet faller det på skuldrene til de nye eierne å legge valpen til Ingrus Chihuahua Pedigree Database.

Først må du registrere deg på siden ved å oppgi e-posten din. Deretter må du velge underpunktet "Legg til en hund" i menyen. Først må du spesifisere foreldrene. Hvis de allerede er registrert i databasen, kan eieren ganske enkelt velge dem. Hvis hundens forfedre ikke er i databasen, må du kontakte oppdretteren din for informasjon om dem.

Etter at foreldrene er påmeldt, må du legge til et bilde av valpen. Den må endres etter hvert som babyen vokser, det er viktig at den alltid er relevant. Etter det fyller du inn informasjonen om oppdretteren. Hvis han allerede er registrert på Ingrus, så kan han bli funnet med navn og etternavn. Hvis det ikke er noen oppdretter på nettstedet, må du legge til data om ham selv. Deretter legger du inn data om vekten til valpen, dens farge og pelslengde.

Søt valp
Søt valp

anmeldelser av oppdrettere

Avle av hunder innebærer å velge en parringskamerat, noe som er veldig enkelt takket være denne siden. Anmeldelser om Chihuahua stamtavledatabasen "Ingrus" fra oppdrettere er stort sett positive. På nettstedet kan du finne ut alt om forfedrene til den interesserte hunden, hans titler, vekt, bostedsland. Men noen oppdrettere la merke til at de noen ganger møtte unøyaktig informasjon om Ingrus.

Anbefalt: