Blondebryllup - hva slags merkedag er det og hva gir de for det?

Innholdsfortegnelse:

Blondebryllup - hva slags merkedag er det og hva gir de for det?
Blondebryllup - hva slags merkedag er det og hva gir de for det?
Anonim

Som høstløv flyr årene i familielivet avgårde dag etter dag. De første fem årene, ti og til slutt det fordømte dusinet - tretten. Hvert jubileum har sitt eget navn. Tretten-åringen har et spesielt poetisk navn - blonder.

Symboler for høytiden

blonder bryllup
blonder bryllup

Hvorfor er det 13. ekteskapet et blondebryllup? Kanskje fordi ektefellene nærmer seg perioden som psykologer kaller midtlivskrisen? Og livet begynner lunefullt og intrikat å snurre dem? Og "miraklene i svinger" minner veldig om verkene til Brabant- og Vologda-håndverkskvinner med spoler? Hvem vet! Navnet «blondebryllup» inneholder et snev av mange ting. Barna har blitt voksne, noe som gjør at problemene knyttet til oppveksten har økt. I stedet for romantikk og lidenskap i de første familieårene, dukket det opp en prosaisk vane og til og med vennlighet mellom ektefellene. Og andres koner-ektemenn virker mer attraktive enn deres egen. Ja, man vet aldri! Hovedsaken er at det menneskeskapte "nettet", dessverre, er skjørt. Det handler om dette ogblonder bryllup advarer! Slik at et ektepar, hvis hun ønsker å fortsette å være det, stopper opp i tide, vurderer situasjonen og tar grep for å redde seg selv. Dette er først. Og for det andre bør det legges vekt på det faktum at et "blonde" bryllup betyr vakkert, storslått, delikat, elegant, som blonden selv. Det vil si at forholdet kan bli slik igjen - hvis begge ønsker det.

Hva du skal gi deg…

blonder bryllup er hvor gammel
blonder bryllup er hvor gammel

Så til spørsmålet: "Et blondebryllup er hvor mange års familieerfaring?" – svarte vi. La oss nå finne ut hvordan heltene i anledningen kan glede hverandre. For det første, blomster. 13-årsjubileet er også et liljekonvall-jubileum. Derfor er de enten i sin rene form, eller i kombinasjon med andre farger, men mannen må definitivt presentere dem for sin sjelevenn. Og dekorer huset med dem, plasser buketter i alle rom og til og med på terskelen til huset. Neste, blonder undertøy. Her vil overraskelsen være gjensidig. La en mann gi damen sin et sjarmerende, dristig, forførende sett, hvorfra han mister hodet. Dette vil blåse en levende gnist inn i forbindelsen deres, gi et glimt og pepper til friske netter. Men la kona ikke gå seg vill, etter å ha kjøpt et par erotiske småting laget av silke, pels og blonder på egen hånd. I dette tilfellet vil "mirakler med svinger" gå tilbake til soverommet deres i lang tid, noe som utvilsomt vil styrke ekteskapet. Ikke glem smykker. Opal og citrin smykker passer til dette jubileet. Ektefeller kan bytte ringer, en mann kan gi sin dame øredobber, og hun kan gi ham mansjettknapper, en nål forslips, klokkearmbånd - selvfølgelig med edelstener! Sett med lommetørklær med blonder og broderi, skjerf, hansker og annet sykle er også gitt.

Når gjestene er på dørstokken

blonder bryllup dekorasjon
blonder bryllup dekorasjon

Selv om tallet 13 har en noe mystisk-negativ klang, er det mulig og nødvendig å feire jubileet. Dette kan du gjøre ved å gå et sted sammen, eller du kan invitere hyggelige mennesker, slektninger. I det andre alternativet krever et blondebryllup en passende design: duker på bord i delikate toner, med blonder. Samme kluter. Elegant tyll på vinduene. Buketter i vaser med blondedekor. Og til og med servere retter på en slik måte at de kan spores til de riktige motivene. Og på den "nygifte" bør det selvfølgelig være en guipurekjole, et blondesjal eller en bluse med en luksuriøs krage. Vel, paret bør få ting som inkluderer blondedetaljer og elementer.

Lykke til deg - 10 ganger så mange dusin!

Anbefalt: