Shirogorovs kniver er et pålitelig merke

Innholdsfortegnelse:

Shirogorovs kniver er et pålitelig merke
Shirogorovs kniver er et pålitelig merke
Anonim

Shirogorovs kniver er veldig populære blant jegere og elskere av ekstrem rekreasjon. Originale designfunksjoner, montering av høy kvalitet, pålitelighet, attraktivt utseende - alt dette tiltrekker seg knivelskere. Et mangfoldig utvalg av produkter designet for et bredt spekter av forbrukere.

Historie

Shirogorovs kniver dukket opp på markedet på slutten av 2000-tallet. Arrangøren og den ideologiske inspiratoren for opprettelsen av "Workshop of the Shirogorov Brothers" var Igor Shirogorov, som dessverre døde utidig i juni 2015. Det var med arkiveringen hans at produksjonen av kniver ble en familiebedrift.

Shirogorovs kniver
Shirogorovs kniver

Uvanlig design, bruk av moderne teknologier og materialer brukt i produksjonen, gjorde det mulig å finne kjøpere utenfor Russland. Ikke bare jegere og turister, men også samlere har lagt merke til et nytt gjenkjennelig merke.

The Shirogorov Brothers Knives Company har gjentatte ganger deltatt i jaktutstillinger og har alltid tiltrukket seg oppmerksomheten til besøkende.

Endringer

Shirogorov-kniveroppfyller de høyeste krav både når det gjelder funksjonalitet og byggekvalitet. Her er noen eksempler med en kort teknisk beskrivelse:

"Flipper-95 "T":

- total lengde 248 mm;

- blad: lengde 103 mm, tykkelse 3,9 mm, bredde 26 mm;

- håndtak: lengde 140 mm, tykkelse 16 mm;

- bladmateriale - Elmax, håndtak - Titanium;

Shirogorov-brødrenes kniver
Shirogorov-brødrenes kniver

"Dolphin 100":

- total lengde 230 mm;

- blad: lengde 100 mm, tykkelse 4 mm, bredde 25 mm;

- håndtak: lengde 140 mm, tykkelse 16 mm;

- bladmateriale - 95x18, håndtak - tre;

"Tabagan 100":

- total lengde 225 mm;

- blad: lengde 100 mm, tykkelse 4 mm, bredde 27 mm;

- håndtak: lengde 140 mm, tykkelse 16 mm;

- bladmateriale - stål 95x18, håndtak - tre;

"Hachi":

- total lengde 223 mm;

- blad: lengde 95 mm, tykkelse 4 mm, bredde 27 mm;

- håndtak: lengde 140 mm, tykkelse 16 mm;

- bladmateriale - Vanax 35 stål, håndtak - G10/Titanium.

Alle modellene ovenfor representerer Shirogorov foldekniver. Rammelåser og akselåser brukes, de er pålitelige og praktiske. Det er en klips på håndtaket. Bladene til "Dolphin" og "Tabagan" behandles ved hjelp av "Stonewash" -teknologien (vask med steiner). Det sikrer langsiktig bevaring av presentasjonen av bladet.

Slike produkter kan selvfølgelig ikke brukes til grovarbeid og de kan ikke hogge vedlykkes. Men de oppfyller fullt ut funksjonene sine med å kutte et lite viltkadaver eller som en kniv på et campingbord til en turist.

Funksjoner

Shirogorovs kniver er laget på en slik måte at de er enkle å bruke. Ergonomisk håndtak, skarpt blad, sikker klips, valg av utvendig håndtaksdesign. Bruken av ultramoderne teknologier forbedrer kvaliteten på produktene betydelig.

bredhest foldekniver
bredhest foldekniver

Til håndtakene brukes kun dyre tresorter, som rosentre, ibenholt. I økende grad brukes karbonfiber (karbonfiber) og G10 med et bredt utvalg av farger. Dette skyldes det faktum at tre krever lang behandlingstid, noe som kompliserer produksjonsprosessen.

Nye maskiner med programstyring gjorde at selskapet kunne mestre en ny type overlegg for håndtaket - 3D-relieff. Disse tredimensjonale overleggene gir volum til håndtaket og lar nesten enhver designers fantasi gå i oppfyllelse.

Sammen med 95X18 og X12MF brukes også importert materiale S30V, S90V, Cronidur 30 for blader.

Utformingen av håndtaket er åpent, noe som gjør det enkelt å rengjøre produktet fra mulig forurensning. Knivene til Shirogorov-brødrene er utstyrt med skiver, de er plassert mellom håndtaksrammen og bladet. Denne designen sikrer jevn bevegelse av bladet. Herdede stoppere og aksler gir ekstra styrke til produktene.

Shirogorovs kniver pris
Shirogorovs kniver pris

Høyteknologisk utstyr brukes til produksjon av deler. Den høye kvaliteten på produktene sikres ved manuell montering.

SkinnSliren lar deg bære kniven på beltet i horisontal posisjon. Det finnes også gaveetuier som understreker skjønnheten til kantvåpen.

Pris

Det er slett ikke overraskende at med så klare fordeler er Shirogorovs kniver høyt verdsatt i markedene. Prisen på individuelle eksklusive kopier kan nå flere hundre dollar. Selv grunnleggende modeller har en anstendig pris - fra $150. Men ifølge kundeanmeldelser, rettferdiggjør de prisen fullt ut.

Det er ikke så lett å kjøpe et slikt produkt. Det er få av dem tilgjengelig for salg. Verkstedet arbeider hovedsakelig etter ordre fra kunder. Alle kniver leveres med sertifikater som bekrefter at de ikke er kantet våpen. Merkets varemerke, et grafisk bilde av et bjørnehode, pryder hvert produkt i selskapet.

Anbefalt: