Stasjonære og nedsenkbare blendere "Mulineks". Funksjoner og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Stasjonære og nedsenkbare blendere "Mulineks". Funksjoner og anmeldelser
Stasjonære og nedsenkbare blendere "Mulineks". Funksjoner og anmeldelser
Anonim

Blendere er gode hjelpere for de som kan og elsker å lage mat. De er i stand til å gjøre prosessen med å tilberede ulike retter enda mer interessant og underholdende. Mange prosedyrer uten dem tar mye tid og krefter, og det er grunnen til at forberedelsene til en familiefeiring eller sammenkomster med venner strekker seg over flere timer. I mellomtiden vil disse enhetene kunne gjøre det samme som en person, men mye mer nøyaktig og raskere.

Mulinex blender anmeldelser
Mulinex blender anmeldelser

Mer enn en blender

Mulinex er godt kjent for forbrukere, siden det har vært i markedet i lang tid og tilbyr utmerkede kjøkkenapparater. Mulinex blendere er veldig populære blant husmødre over hele verden. De tar på seg selv utførelsen av enkle, men ganske tidkrevende handlinger - maling, pisking, blanding. Hvis det er mange produkter kan dette kreve mye krefter og tid, og med denne teknikken vil 10 minutter være nok. Blendere"Mulineks", avhengig av modell, har fra 1 til 16 hastigheter. De kraftigste, i tillegg til vanlig funksjonalitet, kan male kaffebønner, nøtter og krydder, rive mat, elte deigen.

mulineks-blendere

Mulinex blendere har vunnet popularitet blant gode husmødre, og blant ungkarer og blant familiefolk. De vil hjelpe deg med å utføre en rekke handlinger uten problemer:

  • lag deilige måltider;
  • kvern kaffe;
  • lag fruktpuré til babyen;
  • miks en alkoholholdig, frukt eller milkshake;
  • skjær skinken i skiver;
  • elt deig til pannekaker;
  • lage fresh;
  • for hjemmelagde kaker eller eggerøre pisk eggehvite;
  • kutt løk uten tårer;
  • til kaken lag en luftig krem;
  • for paier finhakk kjøttet;
  • mye mer.

Mulinex blendere er delt inn i følgende modeller:

  • stasjonær;
  • nedsenkbar.

La oss vurdere hver type mer detaljert.

Mulinex blendere
Mulinex blendere

Stasjonære blendere

En vanlig stasjonær blender kalles også en shaker fordi den blander cocktailer perfekt. I tillegg, takket være sin høye kraft, kan den brukes til å slå proteiner, blande tette væsker og knuse is. Det er ikke nødvendig å holde slike modeller i hendene hele tiden, fordi alt arbeid med dem er automatisert. Mange av dem er utstyrt med en selvrensende funksjon som tillaterspar tid.

Skålen til standardmodeller kan være laget av glass eller plast. Hvert av disse materialene har sine egne fordeler og ulemper, men generelt sett påvirker ikke denne faktoren kvaliteten på denne enheten på noen måte. Kostnaden for Mulinex-mikseren avhenger av kraften til produktet. For normal funksjon av en stasjonær modell er 400 - 600 W nok.

mulinex stavmikser
mulinex stavmikser

Immersjonsblender

Hånd (nedsenkbar) blender "Mulinex" består av en langstrakt håndtakskasse og knivmunnstykke. Enheten er nedsenket i en beholder og maler alle ingrediensene. Saken kan være enten metall eller plast, men det er fortsatt bedre å foretrekke den første, siden den er mer holdbar, den kan blande varm og piske hard mat. Nedsenkningsmiksersettet kan inneholde forskjellige tilbehør: hakkere, visper for å piske egg og annet.

Mulinex blender: anmeldelser

Hovedfordelen med en stavmikser, ifølge brukeranmeldelser, er dens kompakthet, praktiske, allsidighet og relativt lave kostnader. Den tar også liten plass. På grunn av dysene kan enkelte modeller brukes i stedet for blandebatteri.

Ulemper - færre funksjoner enn stasjonære, under sliping er det en mulighet for sprut av produkter, men den største ulempen er behovet for å ha denne enheten i hendene hele tiden mens du arbeider.

Anbefalt: