Armbånd til menn: bilde, anmeldelse av modeller

Innholdsfortegnelse:

Armbånd til menn: bilde, anmeldelse av modeller
Armbånd til menn: bilde, anmeldelse av modeller
Anonim

Når de møter en mann, retter kvinner oftest oppmerksomheten mot tre aspekter ved utseende: figur, ansikt, hender. Derfor er det veldig viktig å gjøre et godt inntrykk og vise hver av dem i et gunstig lys. Dette kan hjelpe menns armbånd, som understreker stilen og originaliteten til eieren.

Slike dekorasjoner var populære tilbake i perioden f. Kr., da representanter for adelen, herrer og konger fremhevet deres rikdom og opphav ved hjelp av dekorasjoner. I Russland, selv før 1200-tallet, hadde menn sølvarmbånd, armbånd, dekorert med ornamenter på hedenske temaer. Så døde denne tradisjonen gradvis ut og kom tilbake på midten av 1900-tallet, da amerikanske tenåringer begynte å bruke armbånd på hendene. Gradvis ble denne moten tatt i bruk av voksne.

For tiden er slike smykker populære i mange land i verden.

Typer armbånd for menn

Alle smykker for menn er delt inn i to typer: myke og harde.

Myke armbånd er delt inn i følgende typer:

Flettet armbånd
Flettet armbånd
  • kjede - er en vanlig liten kjede;
  • Glider - laget i form av en lenkekjede som er forbundet med hengsler eller en fjærmekanisme;
  • Wicker - er gjennombruddssmykker som er koblet sammen på en rekke måter fra forskjellige materialer.

Harde armbånd er delt inn i:

  • Vårlig, dvs. laget i form av en åpen ring som enkelt kan skilles;
  • Stengt, dvs. laget i form av en solid ring som ikke går fra hverandre;
  • Artikulert, dvs. laget i form som ligner et klokkearmbånd. Har en karakteristisk hengslet lås.

Metalarmbånd

Klassiske typer håndleddstilbehør for menn er oftest laget av gull, sølv, platina eller rustfritt stål. Slike smykker passer for enhver anledning og kombineres selv med en forretningsdress.

Armbånd i rustfritt stål
Armbånd i rustfritt stål

Herrearmbånd laget av stål og andre typer metall kan lages i en konservativ stil, d.v.s. i form av en enkel kjede med forskjellig veving, eller i original stil, dvs. ved hjelp av innlegg, graveringer eller laget av kontrasterende materialer. I tillegg har mulighetene for smykkedesign utvidet seg betydelig de siste årene.

Flettet og gummismykker

Mindre klassiske alternativer er lærarmbånd for menn på hånden, vevd av tau eller tråder, samt satt sammen av perler. Denne typen smykker er populær blant representanter for uformelle subkulturer, kreative mennesker og unge mennesker.

Skinnarmbånd kan lagesved å bruke tynn veving, eller de kan være brede og dekke hele håndleddet. Tau eller vevd tilbehør kan også lages av hvilket som helst materiale og hvilken som helst tykkelse. Oftest symboliserer slike håndlagde smykker vennskap eller et nærmere forhold.

Tau armbånd
Tau armbånd

Gummiarmbånd for menn har lenge vært veldig populære. Smykkelignende sorte gummismykker, kombinert med metallinnlegg, ser vakkert og elegant ut.

Disse armbåndene er ganske lette, så de skaper ikke noe ubehag mens de har på seg. I tillegg ser de stilige og dyre ut. I likhet med metall kan gummismykker lages både i klassisk stil og i en mer original, ungdomsstil.

Armbånd laget av moderne materialer

Nylig har smykker laget av ganske nye typer materialer blitt veldig populære: wolframkarbid og høyteknologisk keramikk.

Tungstenkarbid har nylig blitt brukt til å lage menns ringer, så det er ganske populært. Dette metallet tilhører harde legeringer, så armbåndet bøyer seg ikke, riper seg og beholder alltid sitt originale utseende.

Gummi armbånd
Gummi armbånd

Sammenlignet med wolframkarbid er høyteknologisk keramikk litt mindre hardt og lettere. I tillegg er produkter laget av dette materialet silkemyke og varme å ta på.

Dekorasjonsspesifikasjoner

Til tross for det store utvalget av typer armbånd for menn, foretrekker menn produkter frametall. Derfor bør slike modeller vurderes mer detaljert.

For at metallarmbåndet skal sitte godt på hånden, ikke klemme det for mye og ikke skli av, må det passe med størrelsen på brukerens håndledd. For å gjøre dette må du måle omkretsen til det bredeste stedet på håndleddet der armbåndet skal plasseres.

For å velge en tettsittende passform måler du omkretsen uten å holde målebåndet for hardt mot hånden. For å velge et lett hengende tilbehør, legg til fra én til én og en halv centimeter til det resulterende tallet.

Størrelsene på armbånd er delt inn etter følgende indikatorer:

  • XS -16,5 cm;
  • S - 17,8 cm;
  • M - 19,0 cm;
  • L - 20,3 cm;
  • XL - 21,6 cm.

Typer veving

Typer av vevende armbånd for menn er delt inn i tre typer: «Bismarck», «shell», «anchor» og veving «lace».

Bismarck-smykker er en klassiker. Slike tilbehør er i høy etterspørsel og passer godt med enhver klesstil. Ytterligere bearbeiding med diamanter gir armbåndet en spesiell eleganse og chic. I tillegg lages smykker med slik veving utelukkende for hånd.

"Carapace"-veving er den nest mest populære etter "Bismarck". Forskjellen mellom armbåndene ligger i den spesielle utførelsesteknikken - lenkene til armbåndet har en flat form.

et gullarmbånd
et gullarmbånd

"Anker"-veving er elsket av mange menn. I motsetning til de tidligere typene, allelenkene her er vinkelrett på hverandre. Smykkelenker kan være både små og store. I tillegg gjør originaliteten til veving slike armbånd tilstrekkelig sterke og holdbare.

Blondeveving ligner i utseende på et tau eller et tau. Tykkelsen på denne blonden spiller en stor rolle i dette tilfellet. På grunn av de forskjellige størrelsene, reflekterer smykker forskjellige typer karakter hos eieren. Oftest velger menn armbånd med tung og massiv veving for å understreke eierens fasthet, styrke og besluttsomhet.

Valg alternativer

Artikkelen vår presenterer bilder av armbånd for menn i forskjellige former og materialer. Men når behovet for valg melder seg, begynner øynene å bli store. Velger du selv smykker til en mann som gave, bør du ta valget veldig seriøst. En manns preferanser, stil og smak spiller en veldig viktig rolle her.

For forretningsmenn er den klassiske versjonen av metallsmykker best egnet. Du bør velge et armbånd med en massiv, tykk vev. I tillegg ville det ikke være overflødig å velge en dekorasjon med et komplekst mønster, interessante elementer og utsmykkede overganger.

For menn som fører en aktiv livsstil er ikke veldig massive armbånd i form av kjeder med flat eller slynget veving, samt lær- eller gummiarmbånd perfekt (forutsatt at eieren vil beskytte armbåndet mot kontakt med s alt). vann). Et armbånd bør velges med et diskret og ukomplisert mønster som vil understreke håndens skjønnhet og styrke.

Armbåndfra perler
Armbåndfra perler

Konservative menn vil passe armbånd med ikke veldig komplisert veving med et minimum antall ekstra massive elementer. Elegant, ganske uttrykksfull og ikke trassig dekorasjon passer dem.

Oprørende og ekstravagante menn kan velge hvilket som helst armbånd. De er spesielt egnet for tunge og voluminøse smykker av ikke-standardiserte former og typer.

Når du velger et tilbehør, er det også nødvendig å ta hensyn til en manns kroppsbygning.

For øyeblikket er det mange modeller av armbånd for menn, derfor, gitt alle funksjonene i utseendet og karakteren til den fremtidige eieren, kan du finne smykker for enhver smak.

Anbefalt: