Temaer for en personlig dagbok: hvordan designe og hva man skal skrive for jenter?

Innholdsfortegnelse:

Temaer for en personlig dagbok: hvordan designe og hva man skal skrive for jenter?
Temaer for en personlig dagbok: hvordan designe og hva man skal skrive for jenter?
Anonim

Så du har allerede tatt den viktigste avgjørelsen - du har bestemt deg for å føre en personlig dagbok. Utmerket! Siden flere tiår vil gå - og du vil gjerne lese dine unge opplevelser og bekymringer på nytt, vil et smil fryse på ansiktet ditt i lang tid når du husker barndommen din. I tillegg, i ungdomsårene, er det spesielt viktig å dele dine inntrykk, følelser og opplevelser akkumulert i løpet av dagen. En personlig dagbok er alltid glad for å "lytte" til alle dine innerste hemmeligheter.

Så hvordan begynner du å føre en personlig dagbok?

Emner for en personlig dagbok
Emner for en personlig dagbok

Først og fremst må du bestemme deg for om du vil bruke en ferdig dagbok for oppføringer eller lage den selv. I det første tilfellet er alt enkelt: velg notisboken du liker i butikken. For å legge til farge og originalitet til dagboken din, kan du fullføre den litt. Hvis du ønsker å dekorere din personlige dagbok, er et rosa tema perfekt for en tenåringsjente. Du kan for eksempel dekorere omslaget til notatboken med rosa rhinestone-mønstre.

Når selvlagetdagboken må jobbe hardt. For eksempel kan du ta et stykke blonder og klippe det i henhold til størrelsen på den kjøpte notatboken. Etter det er det nødvendig å lime dekselet til notatboken med lim og lim det forberedte stoffstykket på det.

Etter å ha fullført dagboken, må du begynne å fylle den ut. La oss fokusere på å velge et emne for en personlig dagbok.

Hva skal jeg skrive først?

Det aller første emnet i dagboken din bør være informasjon om deg selv: navn, alder og telefonnummer (i tilfelle du plutselig mister eller glemmer dagboken et sted). Når du gjør det, husk: aldri skriv hjemmeadressen din.

Personlig dagbok rosa tema
Personlig dagbok rosa tema

Et interessant emne for en jentes personlige dagbok kan også være en historie om hennes hobbyer og interesser, for eksempel om favorittmaten hennes, musikk, TV-serier, filmer eller tegneserier.

I tillegg kan du lime inn bildet ditt i dagboken og dekorere det vakkert, for eksempel tegne en ramme med fargeblyanter eller tusj.

Hva annet kan du "fortelle" en personlig dagbok?

Temaer for en jentes personlige dagbok kan være helt annerledes: på en dag kan du skrive om hendelsene den siste dagen, om forhold til klassekamerater, om en krangel med en venn eller en konflikt med foreldrene dine, og på en annen dag kan du skrive ned dikt du liker, sangtekster eller sitater. Dyreoppføringer kan også være et flott tema for en jentes personlige dagbok.

Du kan også tegne, lime inn bilder og klistremerker av dine favoritt tegneseriefigurer, TV-serier eller filmer. Og ogsådu kan lage et "slektstre" og lime inn bilder av slektningene dine i dagboken. Det viktigste, husk, dette er dagboken din - skriv i den hva hjertet ditt begjærer, alt du er så redd for å si høyt, ikke nøl med å uttrykke alle tankene dine.

Hvordan dele dagboken inn i seksjoner om ulike emner?

Temaer for en personlig dagbok kan deles inn i seksjoner i henhold til dine interesser og hendelser i livet ditt. Du kan for eksempel lage et kapittel med tittelen "Jeg er elsket". Skriv ned i denne delen av notatboken komplimentene du har fått, handlingene som er hyggelige for deg, skriv også ned når du selv gjør en god gjerning for noen. Når du føler deg trist, les disse sidene på nytt - du vil umiddelbart føle deg hyggelig og humøret ditt vil bli bedre.

Emner for en jentes personlige dagbok
Emner for en jentes personlige dagbok

Også en flott del av dagboken kan være en historie om dine reiser. Ta en notatbok på turer, lim inn billetter, bilder i den, skriv om selve turen: hva imponerte deg mest, hva ble husket. Skriv ned bokstavelig t alt alle tankene og funnene dine - og du vil aldri glemme høydepunktene på eventyrene dine.

I ung alder er det spesielt interessant å tolke drømmene dine, slik at du kan lage et avsnitt i din personlige dagbok om drømmene dine og deres tolkning. Det vil være spesielt interessant å lese dem på nytt over tid og forsikre deg om at tolkningen av drømmer er sann.

Hvis du liker å lage mat alene eller sammen med moren din, vil temaet matlaging være nyttig for deg. Skriv ned oppskriftene du liker i en egen del av dagboken.

Å føre en personlig dagbok er spennende og interessantyrke. Evnen til selvstendig å velge et emne for en personlig dagbok bidrar til å avsløre din individualitet, lar deg se inn i dypet av din egen sjel, og også for alltid holde i minnet hyggelige øyeblikk og opplevelser som i fremtiden kanskje ikke er så skumle som trodde du først.

Anbefalt: