Hva er fordelene med vitaminer for hunder "8 i 1"?

Innholdsfortegnelse:

Hva er fordelene med vitaminer for hunder "8 i 1"?
Hva er fordelene med vitaminer for hunder "8 i 1"?
Anonim

Vitaminer er organiske komponenter som kreves for å sikre massen av prosesser som skjer i hundens kropp. Ved hjelp av vitaminer dannes sunn hud, stoffskiftet akselereres, syn og beskyttende funksjoner i kroppen forbedres.

Hvorfor trenger vi vitaminer?

Vitaminene og mineralene hunden din trenger finner du kun i super premium tørrfôr. Hvis dyrets diett inneholder annet fôr og naturlig mat, er det nødvendig å inkludere et ekstra kompleks, for eksempel "8 i 1" vitaminer for hunder.

vitaminer for hunder 8 i 1
vitaminer for hunder 8 i 1

Mengden vitaminer et kjæledyr trenger måles i mg eller mcg og avhenger av alder og rase. Hunder trenger spesielt vitaminer under drektighet og fôring, etter sykdommer og tilbøyeligheter til dem, samt i den kalde perioden.

Hvis en hund ikke får den nødvendige mengden næringsstoffer over lang tid, kan det oppstå mangel, som vil bli ledsaget av alvorlige sykdommer.

Vitaminkategorier for hunder

Vitaminer er for:

  • valper;
  • drektige og diegivende hunder;
  • eldre hunder;
  • ull;
  • joints;
  • styrke bein;
  • oppretthold immunitet.

Kjæledyret mottar næringsstoffer fra plante- og dyrefôr. Eierens hovedoppgave er å gi hunden nok vitaminer og mineraler.

Hvilke vitaminer trenger hunder?

anmeldelser av vitaminer 8 i 1 for hunder
anmeldelser av vitaminer 8 i 1 for hunder
  • Vitamin A - for syn og immunitet.
  • Vitamin D - styrk bein og muskler.
  • Vitamin B1 - for energi- og karbohydratmetabolisme.
  • Vitamin B6 - sunt blod, nerve- og immunsystem.
  • Vitamin B12 - for funksjon av enzymer.

Hvilke mineraler trenger et kjæledyr?

  • Kalsium - for styrken av bein og tenner, blodpropp, helsen til nervesystemet.
  • Kobber - forbedrer ben- og celledannelse.
  • Jern - hjelper normal funksjon av røde blodceller som er involvert i transport av oksygen til kroppen.
  • Jod - for funksjon av skjoldbruskkjertelen og riktig metabolisme.
  • Sink - støtter sunn pels og hud.

Vitaminer for hunder "Excel 8 in 1"

Det mest populære vitaminkomplekset blant hundeeiere er Excel 8 i 1. Takket være den balanserte formelen hjelper den å unngå problemer med underernæring og støtter aktivt valper i vekstprosessen.

Det kan sies at "8 i 1" vitaminer er uunnværlige for hunder. Sammensetningen er valgt på en slik måte at kjæledyret ikke trenger ekstra kosttilskudd.

Dette tilskuddet passer for valper og voksende hunder, det inneholder komplett protein, vitaminer, makro- og mikroelementer. Ølgjæren som inngår i komplekset tilfredsstiller hundens behov for vitamin B og PP, selen, fosfor og essensielle aminosyrer. Kilden til magnesium, kalium, fosfor, jern og vegetabilske fibre er hvetekimmel, som er en del av tilskuddet. Ved å legge til 8 i 1-vitaminer for hunder til kjæledyrets diett, vil du gi ham den nødvendige mengden flerumettede fettsyrer fra tunfisk.

vitaminer for hunder utmerker seg 8 i 1
vitaminer for hunder utmerker seg 8 i 1

Komponentene i komplekset er valgt under hensyntagen til behovene til kroppen til unge hunder. I prosessen med deres felles handling styrkes immunitet, muskler, sener, bein og tenner er riktig dannet, appetitten forbedres og metabolismen normaliseres.

8 i 1 hundevitaminer er spesielt relevante for kjæledyr hvis immunitet er svekket etter sykdom.

Komplekset selges i glass med 100 grå bikonvekse tabletter med en spesifikk lukt.

Vitaminer for hunder "8 i 1" har en behagelig smak for dyr, så de spiser dem gjerne. Tabletter kan gis før eller under måltider. Kjæledyr som veier mindre enn 4,5 kg bør gis en tablett per dag, svært unge valper - mindre enn én, over 4,5 kg - to. Opptaksforløpet varer 14-30 dager, gjenta detkan kun foreskrives av veterinær.

Hvis doseringen av stoffet er observert, vil det ikke være noen bivirkninger. Hvis hunden er overfølsom overfor stoffer i komplekset, kan det oppstå allergi.

vitaminer 8 i 1 for hunder sammensetning
vitaminer 8 i 1 for hunder sammensetning

Hvis du leser anmeldelser om "8 i 1"-vitaminer for hunder, kan du bli ekstremt overrasket, fordi alle kjæledyreiere noterer seg bare positive resultater av å ta middelet. Det ser ut til at det ikke finnes noe slikt medikament som ikke vil medføre minst minimal risiko, men takket være en virkelig velvalgt sammensetning er komplekset en gudegave for hundeelskere.

Hvordan velge vitaminer?

Hvordan velge de riktige vitaminene for hunder? Hvis kjæledyret ditt er sykt eller i ferd med å komme seg etter en sykdom, er det best å ta råd fra en veterinær. Hvis hunden er helt frisk og det trengs vitaminer bare for å vedlikeholde kroppen, så må du velge komplekser avhengig av rase og alder.

For eksempel er små hunder som holdes i en leilighet utsatt for fedme, derfor bør komplekser med fiskeolje unngås. Store raser trenger vitaminer for ledd, raser med langt hår trenger definitivt vitaminer for huden og pelsen til hunder "8 in 1".

vitaminer for hud og pels til hunder 8 i 1
vitaminer for hud og pels til hunder 8 i 1

Hvis du er eier av en firbeint venn, sørg for at han får i seg alle nødvendige vitaminer og mineraler og god næring. Da vil han ha en lang, sunn oglykkelig liv. Det bør imidlertid forstås at et overskudd av nyttige stoffer i kroppen ikke er mindre farlig enn mangelen deres, så det er fortsatt verdt å konsultere en veterinær før du kjøper komplekser for å unngå unødvendige problemer.

Anbefalt: