Royal Canin kattemat: mat for steriliserte dyr

Innholdsfortegnelse:

Royal Canin kattemat: mat for steriliserte dyr
Royal Canin kattemat: mat for steriliserte dyr
Anonim

For å oppdra ditt firbeinte kjæledyr må du nøye overvåke hva dyret spiser. Og hvis det er vanskelig å balansere ernæring for en bart hjemme, så har fôrprodusenter tatt vare på det. Og Royal Canin er et av de ledende selskapene innen produksjon av ferdiglaget tørt og vått kjæledyrfôr.

Royal Canin

Royal Canin er et multinasjon alt selskap. Selskapet har spesialisert seg på produksjon av fôr av høyeste kvalitet for katter og hunder. Grunnlagt i 1967.

Fôret produsert av selskapet er balansert. Når man utvikler et produkt, tas det hensyn til dyrs individuelle behov og egenskaper: alder, pelstype, kjæledyrs livsstil og andre.

Royal Canin kattemat

Tørrfôr for steriliserte katter
Tørrfôr for steriliserte katter

Royal Canin har tatt vare på ikke bare riktig ernæring for alle katter, men også for individuelle raser. I fôrlinjen er det spesialiserte produkter for sfinkser,katter av persiske, britisk korthårede, siamesiske raser, samt separat for langhårede katter.

Avhengig av alderen på det firbeinte kjæledyret, kan du kjøpe tørr- og våtfôr til kattunger fra 1 til 4 og opptil 12 måneder, samt til katter fra 1 til 7 år, og også over 7 år gammel.

Utviklerne tok spesielt vare på katter som fører en aktiv livsstil og ofte er utendørs, ivrige til duften av produkter, steriliserte, samt dyr med et sensitivt fordøyelsessystem og har en tendens til å være overvektige.

En egen serie med Royal Canin-matprodukter er rettet mot forebygging av sykdommer som dannelse av plakk og tannstein, overdreven fedme, dannelse av hårballer i mage-tarmkanalen og urolithiasis.

Royal Canin sterilisert kattemat

Royal Canin fôr for steriliserte katter
Royal Canin fôr for steriliserte katter

Utviklere ga spesiell oppmerksomhet til steriliserte og kastrerte dyr. Denne produktlinjen inneholder både våt og tørr kattemat. "Royal Canin" for steriliserte dyr er designet for å normalisere energibehovet til katten og forhindre at det firbeinte kjæledyret går opp i overvekt etter operasjonen. Maten inneholder en moderat mengde fett, som vil bidra til å beskytte dyret mot fedme. Samtidig vil katten med mat få proteinene, kalsiumet og fosforet som er nødvendig for vekst og utvikling.

Mange omsorgsfulle eiere velger Royal Canin for katter. Fôr til steriliserte dyr hjelper til med å kontrollere høyden og vekten, støtter immunitet oghelsen til fordøyelses- og urinsystemet. Takket være den spesielle patenterte formelen er maten velsmakende for kjæledyr i lang tid.

Mat for steriliserte katter
Mat for steriliserte katter

Royal Canin tørrfôr for steriliserte katter selges i tre typer: for kattunger opptil 12 måneder, for katter fra ett til 7 år og over 7 år. Produktet inneholder følgende tilsetningsstoffer: vitamin A, D3, E, jern, jod, mangan, sink, selen. Produktet er også mettet med næringsstoffer som proteiner, fett, mineraler, kostfiber, kalsium, fosfor, kobber. Dette er en unik kattemat. "Royal Canin" for steriliserte dyr av super premium klasse er et komplett balansert fôr, klar til å spise. Det viktigste er å sørge for at katten alltid har vann.

Royal Canin våtfôr for steriliserte katter eldre enn ett år selges i to former: saus og gelé. Produktet inneholder følgende tilsetningsstoffer: vitamin D3, jern, jod, mangan, sink. Dyret kan fôres helt våtfôr, eller blandes med tørrfôr.

Våtfôr for steriliserte katter
Våtfôr for steriliserte katter

Royal Canin kattematanmeldelser

Royal Canins kjæledyrmat er populært. Noen eiere kjøper slik mat til kjæledyrene sine selv, og noen ble rådet av en veterinær.

I følge de fleste anmeldelser er prisen på produkter akseptabel sammenlignet med lignende feeder av samme klasse. Kjæledyreiere legger også merke til at produktet er allment tilgjengelig.

Takket være Royal Canins enorme utvalg av matvarer, kan kunder enkelt og raskt finne det riktige produktet for kjæledyret deres, avhengig av deres preferanser og krav.

Eierne legger merke til den utmerkede appetitten som dyrene tar opp mat med. Ifølge noen anmeldelser av Royal Canin kattemat for steriliserte katter, begynner dyrene virkelig å gå ned i vekt og få sin naturlige form.

Noen eiere hevder at på grunn av den lille størrelsen på matblokkene, begynner dyr med stor appetitt å spise. Denne funksjonen til tørre produkter lar deg raskt og enkelt tygge godbiten, noe som er et spesielt pluss for eldre dyr.

Anbefalt: