Kattemat "Darling": sammensetning, anmeldelser av veterinærer

Innholdsfortegnelse:

Kattemat "Darling": sammensetning, anmeldelser av veterinærer
Kattemat "Darling": sammensetning, anmeldelser av veterinærer
Anonim

Katteeiere foretrekker stort sett tørrfôr, ettersom de prøver å velge det mest optimale kostholdet for kjæledyrene sine, for ikke å snakke om smakspreferansene til katter, fordi legender handler om deres kresenhet. Kjære kattemat er en av de mest populære diettene for masete værhår, hvis kvalitet og fordeler er bekreftet av veterinærer og ernæringsfysiologer.

Composition

kattemat kjære
kattemat kjære

Hovedingrediensen i Darling kattemat er frokostblandinger - en kilde til karbohydrater. Produsenten spesifiserer verken prosentandelen eller den spesifikke typen korn. Den andre komponenten er en annen kilde til karbohydrater, bearbeidede vegetabilske råvarer.

Kjøttingredienser er på tredjeplass og er representert av kjøtt og dets produkter. Den totale prosentandelen i sammensetningen er 10 %, med ca. 26 % vegetabilske proteiner.

Kilde til fettsyreroljer og fett kommer ut. Kosttilskudd - mineralkomponenter og B-vitaminer - er også inneholdt i sammensetningen og er representert av gjær.

Kilden til fiber, til tross for minimumsinnholdet, er grønnsaker. For å gi maten en viss farge, brukes naturlige fargestoffer, noe som er et klart pluss.

Fordeler og ulemper

kattemat darling anmeldelser veterinærer
kattemat darling anmeldelser veterinærer

I anmeldelser av Darling-kattemat legger kjæledyrseiere merke til følgende fordeler:

  • Allsidighet. Passer både for voksne og små kattunger.
  • Forbedre funksjonen til fordøyelseskanalen på grunn av fiberinnholdet.
  • Bredt utvalg av mat.
  • Rimelig og tilgjengelig i de fleste dyrebutikker.
  • Passer selv de mest kresne kattene.

Men Darling kattemat har sine ulemper:

  • Lavt innhold av kjøttkomponenter i tørrfôr og hermetikk.
  • Høyt askeinnhold.
  • Store mengder fiber, innmat og bein i sammensetningen.
  • Tilstedeværelsen av kunstige tilsetningsstoffer rettet mot å øke appetitten og forbedre smaken.

Men katteeiere legger merke til at Darling-maten absorberes perfekt av kroppen og ikke skader selv ved langvarig bruk.

Feedfunksjoner

kjære kattemat anmeldelser
kjære kattemat anmeldelser

Produsenten legger merke til følgende produktegenskaper:

  1. Balansert kostholdfor katter av forskjellige raser og aldre. Flott for kjæledyr med fordøyelsesproblemer.
  2. Produsenten tilbyr et bredt spekter av produkter med forskjellige smaker for bart-stripete forskjellige aldre.
  3. Darling tørr kattemat-formulering ble utviklet av spesialister - veterinærer, zooteknologer og ernæringsfysiologer - under hensyntagen til egenskapene til spesifikke dyreraser.

Riktig valgt mat vil tilfredsstille kattens smak og behov.

Matutvalg

Purina produserer et bredt spekter av fôr, blant annet en diett for full utvikling og aktiv vekst av små Darling Kitten-kattunger. Små fluffies tilbys kylling og kalkun med grønnsaker og saus. Et næringsrikt og komplett kosthold gir kattunger den nødvendige energien og næringsstoffene.

Darling kattematlinjen for aktive voksne presenteres med produkter med forskjellig smak som tilfredsstiller behovene til selv de mest krevende kattene:

  • hermetisk vilt og mais.
  • Høns på boks, kjøtt, kaninkjøtt og and med mais og grønne erter.
  • Tørrmat med kjøtt, fjærfe, kanin og grønnsaker.

Det må huskes at en katt trenger konstant tilgang til rent ferskvann.

veterinæranmeldelser

kjære kattematsammensetning
kjære kattematsammensetning

Leger er veldig kontroversielle om kattemat "Darling", uenige: noenfagfolk anser dem som et nyttig og riktig kosthold, andre - en kilde til skade og et produkt som kan provosere helseproblemer. De fleste leger anbefaler imidlertid Purina-merkeprodukter til katteeiere som en av høyeste kvalitet og mest nyttige.

Den endelige avgjørelsen om å kjøpe Darling kattemat tas av eieren av det luftige kjæledyret, men du bør ikke nekte dem basert på negative anmeldelser.

Fôringsråd

Veterinærer når de bytter til Darling kattemat anbefaler å introdusere det gradvis, i små porsjoner, over en periode på syv dager. Disse verdiene er beregnet spesifikt for katter med moderat aktivitetsnivå og ved normal omgivelsestemperatur. Daglig inntak av mat velges basert på kattens behov, dens helse og aktivitet og bør opprettholde den optimale vekten til kjæledyret. Dyret skal alltid ha rent drikkevann i tilstrekkelige mengder.

Kostnad for feed og hvor du kan kjøpe

Darling tørr kattemat er allment tilgjengelig og kan kjøpes i nesten alle dyrebutikker. Om ønskelig kan katteeiere bestille Darling-produkter i nettbutikker og vente på levering for å glede sine kjæledyr med barter og striper med en ny porsjon godbiter.

Kjøpere blant fordelene legger merke til tilgjengeligheten av fôr: lave priser, kombinert med god kvalitet, regnes som en av hovedfordelene med produkter. Sammen med utmerkede anbefalinger fra veterinærer og allsidigheten i sammensetningen av fôret, regnes de som en av deden beste.

CV

tørr kattemat kjære
tørr kattemat kjære

Ekspertenes meninger om Darling kattemat varierer veldig. Noen veterinærer anbefaler dem som et balansert og komplett kosthold ideelt for kjæledyr av alle raser, aldre og aktiviteter. Riktig utvalgt vitamin- og mineralkompleks støtter kattens helse uten å forårsake allergiske reaksjoner og patologier. Zoovarianter legger også merke til tilstedeværelsen av kunstige komponenter i sammensetningen, som imidlertid er fullt kompensert av nyttige stoffer og lett tolereres av katter selv ved langvarig bruk av mat.

Valget av kattefôr er basert på sammensetningen, næringsverdien, anbefalinger fra veterinærer og kjæledyrspreferanser. Det brede utvalget av Purina Darling-produkter lar deg velge den optimale maten for din firbeinte pels, som ved konstant bruk vil støtte kattens helse og luksuriøse utseende. Tilgjengeligheten og den brede distribusjonen av Darling-fôr gjør dem uunnværlige for katteeiere.

Anbefalt: