Veterinærklinikken i Nizhnevartovsk: beskrivelse og anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Veterinærklinikken i Nizhnevartovsk: beskrivelse og anmeldelser
Veterinærklinikken i Nizhnevartovsk: beskrivelse og anmeldelser
Anonim

Dessverre lider kjæledyr ofte av alle slags sykdommer. Dyr som bor utenfor hjemmet og opplever værets luner, blir i økende grad syke av ulike sykdommer. Dyr som har et hjem har mindre sannsynlighet for å lide av sykdommer, fordi eierne med kjæledyrene henvender seg til veterinæren i tide. Blant forkjølelse er onkologiske, urologiske, nyreproblemer og en rekke andre farlige sykdommer stadig vanligere.

Kjæledyrpleie

Hvis kjæledyret ditt er sykt, bør du besøke den sentrale veterinærklinikken i Nizhnevartovsk.

dyreundersøkelse
dyreundersøkelse

Der vil kjære dyr få kvalifisert hjelp. Spesialiseringer ved den sentrale veterinærklinikken:

  1. Behandling av kjæledyr.
  2. Sterilisering av katter.
  3. Planlagt keisersnittseksjon til katter.
  4. vaksinasjoner mot rabies.
  5. røntgen.
  6. Behandling av papegøyer.
  7. Setter dyr i dvale.

Også, veterinærer ved klinikken tilbyr bet alte tjenester:

  1. Katter undersøkes.
  2. Ta blodprøver fra dyr.
  3. Chipping av katter, hunder og andre kjæledyr

Du kan bruke tjenestene til kvalifiserte fagfolk til å behandle kjæledyrene dine til rimelige priser. Tjenestene leveres etter planen. Du kan betale for tjenester kontant eller med kort. Adresse til den sentrale veterinærklinikken i Nizhnevartovsk: International, 24.

Image
Image

Arbeidsplan:

  1. mandag fra 09:00 til 18:00.
  2. Fra tirsdag til fredag er resepsjonen åpen fra kl. 09.00 til 15.00.
  3. Lørdag og søndag er fridager.

Senteroppgaver

Dydige spesialister ved den sentrale veterinærklinikken i Nizhnevartovsk mener at det å ta vare på de mindre brødrene er en overordnet oppgave. Legene på dette senteret reagerer raskt på problemet med dyret. Ta den riktige avgjørelsen, enten det er kirurgi eller behandling. De kan anbefale et behandlingsforløp ved bruk av moderne metoder og nye generasjons medikamenter. De vil gi deg råd om hvordan du skal ta vare på kjæledyret ditt. De vil tilby høykvalitets og miljøvennlige produkter.

Telefon for informasjon finnes på den offisielle nettsiden til sykehuset. Muntlig gratis konsultasjon tilbys om alle spørsmål: tjenester, tariffer, opptaksplan. Gjør ørene vondt, eller øynene stivner, ellermistet matlyst hos dyret - alle problemer vil bli løst i den sentrale veterinærklinikken i Nizhnevartovsk.

katteundersøkelse
katteundersøkelse

Besøksanmeldelser

Besøkendes meninger om senteret er både positive og ikke så gode. I de fleste tilfeller uttrykker klienter sin dype takknemlighet til legene for deres vennlige holdning til dyr, den høye kvalifikasjonen til de arbeidende spesialistene, for den rettidige hjelpen og de rimelige prisene.

takknemlighet til legen
takknemlighet til legen

Selvfølgelig er det alltid en flue i salven blant en tønne med honning. Du kan også høre noen negative anmeldelser om den sentrale veterinærklinikken i Nizhnevartovsk. Noen likte ikke den sanitære tilstanden, eller det så ut til at legene ikke behandlet dyret veldig høflig. Noen er ikke fornøyd med timeplanen.

Du må uansett se etter legen din - en høflig og flink spesialist. Og dette finner du garantert på veterinærsenteret.

Anbefalt: