Veterinærklinikken i Khabarovsk - 24-timers hjelp for kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Veterinærklinikken i Khabarovsk - 24-timers hjelp for kjæledyr
Veterinærklinikken i Khabarovsk - 24-timers hjelp for kjæledyr
Anonim

Når et kjæledyr blir syk i huset, enten det er en hund eller en ilder, er eierne klare til å skynde seg til alle deler av byen når som helst på dagen for å finne kvalifiserte spesialister som kan hjelpe ham. For å redde en firbeint eller fjærkledd venn sparer de vanligvis verken tid eller materielle ressurser. I noen akutte situasjoner er hvert minutt viktig, derfor må enhver ansvarlig eier på det mest fremtredende stedet i huset eller i veterinærpasset til dyret ha en telefon, etter oppringing som den valgte veterinærklinikken i Khabarovsk vil svare på oppfordringen om hjelp, og kjæledyret vil være i de allmektige gode hendene til spesialister.

Veterinærklinikken i Khabarovsk
Veterinærklinikken i Khabarovsk

Moderne veterinærklinikker i Khabarovsk døgnet rundt tar imot i nødssituasjoner. De beste legene har det nyeste utstyret til rådighet. Hver klient som kommer til resepsjonen får oppmerksomhet og en individuell tilnærming beregnet kun for ham.

Nesten alle større veterinærklinikker i Khabarovsk utfører følgende aktiviteter: diagnostikk, forebygging, kirurgi, dyrepleie, søknadidentifikasjonsmerker.

Diagnose

Ved det første besøket er det svært viktig å stille riktig diagnose. Valget av metoder og midler som vil bli brukt for å gjenopprette helsen til kjæledyret avhenger av dette.

røntgen

Et røntgenrom er utstyrt for vellykket diagnostikk. Basert på de oppnådde bildene bestemmes integriteten til beinvev, ulike sykdommer i leddene: vertebrale brokk, dislokasjoner, dysplasi i hofte- og albueleddene, inkludert for å få et sertifikat. Ved hjelp av røntgen bestemmes betennelsesprosesser i luftveiene, steindannelse i indre organer og svulster i tidlige stadier.

ultralyd

Ultralydundersøkelse vil bidra til å etablere en mer nøyaktig diagnose av organer lokalisert i bukhulen, sirkulasjonssystemet, retroperitone alt rom. Veterinærklinikken "Beethoven" (Khabarovsk) tilbyr å utføre en ultralydundersøkelse av dyret ved å bruke det mest moderne medisinske diagnosesystemet "Logic". Leger som er spesielt opplært i visuell diagnostikk vil utføre det.

Veterinærklinikk Beethoven Khabarovsk
Veterinærklinikk Beethoven Khabarovsk

Laboratorietester

Laboratoriestudie av den kjemiske sammensetningen av ulike biomaterialer vil gjøre det mulig å sammenstille et fullstendig bilde av dyrets tilstand, for å identifisere mikroskopiske parasitter. Veterinærklinikken til Khabarovsk "Beethoven" har muligheten til å utføre følgende typer forskning:

  • Fullstendig blodtelling. I venøst blod tatt på tom mage bestemmes innholdet av blodplater, leukocytter, erytrocytter, noe som lar deg finne utom en betennelsesprosess som oppstår i kroppen, eller om tilstedeværelsen av anemi eller dårlig blodpropp.
  • Vanlig urinanalyse. Den innsamlede morgenurinen vil hjelpe til med å diagnostisere sykdommer i urinveiene og reproduksjonssystemet til dyret.
  • Studium av avføring. Brukes til å gjenkjenne sykdommer i mage-tarmkanalen, for å identifisere parasitter.
  • Biokjemisk analyse. Blod analyseres for den kvalitative sammensetningen av ulike kjemikalier, hvorav prosentandelen er en indikator på at kroppen fungerer som den skal.
  • Mikrobiologiske, histologiske, hormonelle analyser utføres når ytterligere studier er nødvendig for å avklare diagnosen.

Forebygging

Komplekset av forebyggende tiltak som tilbys av Beethoven Veterinary Clinic of Khabarovsk begynner med konsultasjoner og anbefalinger om riktig stell, stell, fôring og vedlikehold av kjæledyr av ulike typer. Om nødvendig kan du kontakte spesialister for en hygienisk eller profesjonell hårklipp. For et kjæledyr med en spesielt delikat fordøyelse eller et eksotisk dyr, vil fagfolk utvikle en spesiell diett som vil bidra til å holde den i god form.

Veterinærklinikker i Khabarovsk døgnet rundt
Veterinærklinikker i Khabarovsk døgnet rundt

Vaksinasjon er et spesielt viktig punkt i forebyggende tiltak. Nesten alle veterinærklinikker i Khabarovsk vaksinerer hunder, katter, kaniner, ildere, marsvin, papegøyer og andre dyr.

Hovedkomponentene i vellykket behandlinget kjæledyr er en rettidig appell til spesialistene på klinikkene og overholdelse av alle deres anbefalinger. Husk dette!

Anbefalt: