Morsomme scener til bryllupet

Innholdsfortegnelse:

Morsomme scener til bryllupet
Morsomme scener til bryllupet
Anonim

Bryllup er uten tvil en av de viktigste begivenhetene i hver families liv. Derfor ønsker alle de nygifte og deres gjester at et slikt arrangement skal være morsomt, luksuriøst og uforglemmelig. Bryllupet er vanligvis veldig langt og nøye forberedt. Alle de små tingene er gjennomtenkt slik at feiringen foregår uten ubehagelige overraskelser.

Hovedbyrden ligger selvfølgelig på arrangørene av bryllupet. Rollen som inviterte gjester er imidlertid ikke mindre viktig. Den generelle følelsesmessige graden av hendelsen avhenger i stor grad av dem. Spesielt kreative og kreative mennesker som ikke lider av overdreven frykt og komplekser, tar gratulasjonene deres med stor ansvar.

morsomme scener gratulerer med bryllupet
morsomme scener gratulerer med bryllupet

For ikke å lage kjedelige og forutsigbare skåler, finner de på ulike scener til bryllupet slik at gratulasjonene deres vil bli husket, og samtidig gi krydder og moro til ferien. Dette er en fin måte å uttrykke deg selv på, muntre alle opp og glede de unge.

Hva er scenene for bryllupet

Poorientering kan alle gratulasjonsscener betinget deles inn i to grupper: omfattende (detaljerte) gratulasjoner og morsomme miniatyrer med humoristisk innhold. Sistnevnte er utformet for å uskadeliggjøre situasjonen og bringe smil på ansiktet til inviterte gjester.

Alle har en annen sans for humor, så det er nødvendig å nøye vurdere de morsomme situasjonene som utspiller seg i scenariene, slik at vitsen ikke forårsaker anstøt blant de nygifte. Hvis du for eksempel vet at en av ektefellene er overtroisk, vil scener tolket som et dårlig tegn (for eksempel en spøk forbundet med tap av gifteringer) helt sikkert ødelegge stemningen til de unge.

Scenarier som spiller ut å teste nygifte for troskap (for eksempel fristelsen av brudgommen av vakre jenter eller bruden av en arabisk prins) vil tydeligvis ikke appellere til altfor sjalu individer, selv om forestillingen tydeligvis er en spøk.

Kule skisser-gratulerer med bryllupet skal forbedre stemningen, ikke ødelegge den. Det er dette kriteriet som må styres etter når du velger gratulasjoner. Nedenfor er eksempler på hva morsomme bryllupsscener kan være.

ATM

For denne miniatyren trenger du en stor pappeske fra under store husholdningsapparater, for eksempel et kjøleskap. Hvis det ikke er noen, kan du lime det selv fra papp. Det viktigste er å lage en imitasjon av en minibank ved å dekorere boksen i riktig farge.

morsomme scener til bryllupet
morsomme scener til bryllupet

Størrelsen på en minibank skal tillate en voksen å gjemme seg inne. Gjest,som vil gratulere de nygifte, klatrer inn i boksen og tar med seg en mikrofon. Gratulerens assistent, etter at esken er brakt inn i salen, erklærer seg selv som bankansatt, gir de unge et kort og inviterer dem til å ta ut penger i en minibank.

Bruden eller brudgommen, avhengig av rollene i den unge familien, setter gavekortet inn i minibanksporet. Under denne handlingen høres stemmen til gjesten som gjemmer seg inne fra minibanken. Den ber deg angi en PIN-kode. Alt kan brukes som PIN-kode, for eksempel en minneverdig date for de unge. Hvis koden er oppgitt riktig, tar minibanken ut penger. Dermed lar skissen for et bryllup fra venner "ATM" deg presentere en banal gave i form av penger på en original måte.

Sjeik med konene sine

Denne scenen - gratulerer med bryllupet krever ikke spesielle rekvisitter. For å implementere det, trenger du en pareo eller gardiner. Gjestene må etterligne sjeiken og hans medhustruer.

bryllupsscener for moro skyld
bryllupsscener for moro skyld

Sjeiken kommer inn i hallen, akkompagnert av haremet sitt, og begynner å gratulere brudgommen og rose valget hans. Han uttaler videre at en mann må ha mange koner, og inviterer brudgommen til å velge flere konkubiner fra haremet sitt. Samtidig ber han konene sine om å utføre en forførende dans for den unge mannen, som kvinner (eller menn i forkledning) villig setter i verk med spesiell iver. Brudgommen avslår selvfølgelig dette forslaget. Etter avslaget gir sjeiken det nygifte paret en gave, tar haremet sitt og rapporterer at brudgommen ikke lenger har en slik mulighet.vil.

I eventyrenes verden

Denne bryllupsscenen er basert på handlingen i et kjent eventyr, for eksempel "Ryaba the Hen" eller "Turnip".

Hvis for eksempel et eventyr om en nepe velges, er det nødvendig å forberede passende rekvisitter, nemlig en nepe (laget av improviserte materialer), som en gave legges i. Gjestene som har samlet seg til feiringen prøver ifølge handlingen i historien å trekke ut kålroten. Imidlertid mislykkes de. Så ber de ungdommene hjelpe dem i denne vanskelige oppgaven. Sammen lykkes de, og den utvunnede kålroten blir høytidelig overlevert til brudeparet. Når de mottar kålroten, kutter de den i to og tar ut gaven som er ment for dem.

scener for bryllupet i form av gratulasjoner
scener for bryllupet i form av gratulasjoner

Scene for én

Ikke alltid par kommer til bryllupet. Det er tider når en gjest kommer alene. Dette hindrer ham imidlertid ikke i å forberede en interessant scene - gratulerer til bryllupet. Helten i denne forestillingen vil være en fattig Chukchi. Av rekvisittene vil han trenge filtstøvler og en pelslue. Ønsker du å komme dypere inn i rollen kan du også ta med deg ski, og du må også forberede en falsk fisk.

En stakkars tsjuktsji kommer inn i festsalen, ser seg rundt og holder denne talen: «Jeg dro til slektningene mine fra jakt. Ja, jeg gikk meg vill. Se, jeg kom til bryllupet. Jeg er dessverre veldig fattig, så denne fisken har jeg kun i gave. Ikke døm. Jo mer de er rike, jo mer er de lykkelige. Med disse ordene gir gjesten den unge fisken en modell av fisk, der han på forhånd satte en gave til anledningens helter. Vedlagt gavengratulerer med ønsket om ekte Chukchi-lykke (mye fisk, hjort, barn og personlig telt).

musikalske scener

Musikalske scener for bryllupet er de mest spektakulære og interessante. Et eksempel på en slik forestilling vil være brudepikenes dans. Jentene kler seg i filler, tar på seg grå parykker og begynner å danse bevisst keitete, etterligner vonde rygger og ledd. Etter dansen går de bort til gjestene og ber dem betale for forestillingen.

Uten å vente på godkjenning og beundring i andres øyne, vender jentene tilbake til midten av salen. Her skjer en mirakuløs forvandling – parykker og filler flyr av gårde, rygger og ledd «heles», og unge, forførende jenter begynner å danse en energisk dans. Denne gangen bryter venninnene jackpotten. Alle pengene som samles inn av jentene, presenteres for bruden. Samtidig melder de at de har ordnet medgift til kjæresten.

bryllupsscene fra venner
bryllupsscene fra venner

Avskjedsbrev

Det trengs to personer for å lage denne morsomme bryllupsscenen. De kler seg ut som postarbeidere og henger tunge poser klar. Ifølge scenariet går to postbud inn i bankettsalen og begynner å lese viktige telegrammer. Meldingstesten kan være:

  1. “Min favoritt, unike, one and only. Vi har bodd sammen i mange år. De gledene og moroa jeg ga deg er ikke lenger i min makt. Jeg følte meg bra med deg, men jeg må si farvel. Tenk på meg en gang i blant … Singellivet ditt.»
  2. “Med dette telegrammet gir vi deg beskjed om at den unge familien(etternavn) begynner en søt periode k alt bryllupsreise. Avsender: Birøkteravdelingen.»
scene gratulerer med bryllupet
scene gratulerer med bryllupet

Telegramtekst kan være annerledes. Hovedsaken er at han er vittig og munter opp alle tilstedeværende på banketten.

La oss gå tilbake til barndommen

Bryllupsscener, morsomme og spontane, kan organiseres med deltakelse av barn. Hvis det er barn på banketten, kan du lære en interessant dans med dem. På et bestemt tidspunkt går barna til midten av salen og erklærer at de er lei av å høre ropene om "Bitter!" De tilbyr voksne å gjenta bevegelsene etter dem, og den som gjør det best av alle får søte godterier. La bevegelsene ikke være kompliserte, men i utførelsen av barn vil det vise seg veldig søtt. Det vil ikke være en eneste voksen i salen som vil forbli likegyldig til slik handling.

morsomme bryllupsscener
morsomme bryllupsscener

Konklusjon

Skisser til bryllup i form av gratulasjoner er en veldig god løsning for en bryllupsbankett. For at bryllupet ikke skal bli en banal fest, er det nødvendig å introdusere kreative notater i feriemanuset, og absolutt alle kan gjøre dette. Morsomme miniatyrer vil perfekt muntre opp alle gjestene som har samlet seg i anledning feiringen.

For å gjøre dette trenger du bare å vise litt fantasi og ikke være sjenert for å vise kreativiteten din. Det viktigste er å velge slike spøk som ikke kan fornærme de unge og deres gjester. Det beste er miniatyrer som tar hensyn til de individuelle egenskapene til de nygifte, deresinteresser og hobbyer. I dette tilfellet er presentasjonen rett i mål. Hvis du tar hensyn til alle nyansene, vil dine gratulasjoner garantert bli verdsatt og husket i lang tid.

Anbefalt: