Afrodisiakumolje. Anmeldelser om afrodisiaka
Afrodisiakumolje. Anmeldelser om afrodisiaka
Anonim

I følge mytene som har kommet ned til oss, hadde skjønnhetsgudinnen Afrodite på seg et belte som utstråler en magisk lukt, uimotståelig attraktiv for alle mennesker, inkludert gudene.

Så, selv i antikkens Hellas visste folk om eksistensen av spesielle stoffer som med hell kan brukes til å vinne hjerter. Til minne om den vakre Afrodite ble de k alt afrodisiaka.

Verden vi måtte bli født i er veldig pragmatisk og aggressiv mot følelser. Alle vet hvor vanskelig det kan være å beholde den uberørte friskheten i et forhold som varer i årevis.

Det er her afrodisiaka, inkludert i essensielle oljer, kremer, parfymer, kommer til unnsetning. Vi skjønner ikke engang hvor ofte disse stoffene finnes i vanlige produkter som vi er vant til. Hva om de ikke er der? du kan legge til…

Ylang ylang afrodisiakum anmeldelser
Ylang ylang afrodisiakum anmeldelser

Hvor effektive er afrodisiaka?

Folk liker å tro på myter. Jeg vil spesielt vise tillit når det kommer til et så spennende problem for alle som seksuell attraktivitet. Det skal i rettferdighet sies at ingen har undersøkt denne saken så langt.

Dessuten teller US Food and Drug Administration (FDA) alle historier omstoffer som øker libido, folklore. Men menneskeheten fortsetter hardnakket å tro på dem.

Hva overbeviser oss til å erkjenne at dette middelet er et afrodisiakum? Tilbakemeldinger fra andre mennesker. Selvfølgelig kan personlig erfaring tilbakevise andres mening, men hvis du starter prosedyren med et positivt resultat, vil du få det. I dette tilfellet spiller det ingen rolle om det er virkelighet, placebo eller folklore. Tross alt er det resultatet som teller, ikke sant?

Urteafrodisiaka for kvinner

Mer enn én plante kan betraktes som et afrodisiakum. Anmeldelser av kvinner bekrefter i det minste dette. Det rettferdige kjønn i dette området har brukt dem i lang tid og med stor suksess, både individuelt og ved å kombinere forskjellige komposisjoner.

Det er verdt å studere egenskapene til hver urt nøye før bruk, for ikke å skade helsen. Og du bør definitivt ikke bruke afrodisiaka i store mengder – eksperter sier at effekten kan være motsatt av det som er forventet.

afrodisiakum for kvinner anmeldelser
afrodisiakum for kvinner anmeldelser

De mest brukte plantene er:

  • Selleri - utvikler følsomhet, stimulerer produksjonen av feromoner.
  • Ginseng - lindrer tretthet, øker lysten.
  • Damiana - behandler frigiditet og impotens.
  • Angelica - øker glede og tilfredshet, fornyer energi.
  • peruansk maca - behandler hormonelle ubalanser og syklusforstyrrelser, styrker fruktbarheten.
  • Melissa - foryngende, flott antidepressivum.

Men oppmerksomhetmenn er fortsatt det mest ettertraktede afrodisiakum for kvinner. Tilbakemeldinger fra det rettferdige kjønn bekrefter denne ideen igjen og igjen.

Fantastiske naturgaver

Ulike eteriske oljer er mye brukt som afrodisiaka. Her er de mest kjente av dem:

1. Ylang-ylang - øker tiltrekningen, skaper eufori, frigjør. I tillegg gir det selvtillit, øker potensen, skjerper intuisjonen.

2. Jasmin - eliminerer frigiditet, forhindrer for tidlig utløsning, forsterker følelser. Dette er en fantastisk afrodisiakumolje. Anmeldelser levner ingen tvil om effektiviteten.

3. Patchouli - gir glede, øker følsomheten, forynger.

4. Bergamot - vekker fantasi og fantasi, eliminerer nervøs spenning, perfekt for sensuell massasje.

6. Muscat - øker utholdenheten, øker blodsirkulasjonen.

7. Sandeltre – begeistrer, øker styrken.

Av alle de ovennevnte produktene regnes ylang-ylang (afrodisiakum) som det mest populære og effektive. Anmeldelser om det er strålende.

olje ylang ylang afrodisiakum anmeldelser
olje ylang ylang afrodisiakum anmeldelser

effekten av afrodisiaka på kjønnsområdet

Hva er årsaken til en så kraftig effekt av afrodisiakaoljer? Noen av komponentene deres har en hormonlignende struktur. De har evnen til å produsere endorfiner og påvirke hypofysen.

I tillegg til effekten av eufori, kan disse stoffene forverre lyster og virke smertestillende. Dessuten regulerer de det endokrine systemet, fjerner giftstoffer, fyller på energi ogstyrke nervesystemet.

Takket være alle disse egenskapene hjelper afrodisiaka effektivt mot impotens og frigiditet. Det er mange måter å bruke dem på som eteriske oljer:

  • for luftduft;
  • when massaged;
  • søk på kroppen for forførelse;
  • legg til bad.

Lurer du på hvordan du bruker et bestemt afrosidiakum? Tilbakemelding vil fortelle deg den beste måten.

Anmeldelser av afrodisiakumolje
Anmeldelser av afrodisiakumolje

De mest populære alternativene

Hvis du prøver å identifisere de mest populære virkemidlene for å øke seksuell attraktivitet i dag, vil kanskje listen være: ginseng, sjømat, ylang-ylang, sandeltre, okse- og fårekjøtt, kardemomme, yohimbin.

Er ylang-ylang olje et afrodisiakum? Anmeldelser overbeviser: dette er en av de kraftigste seksuelle stimulantene. Det har vist seg å være ekstremt effektivt.

Og likevel er ikke dette det viktigste afrodisiakum. Anmeldelser av mange kvinner, så vel som deres oppførsel, tvinger oss til å tro at den mest levende seksuelle tiltrekningen er … penger. Som dette. Ban alt og slett ikke romantisk.

Hva er feromoner?

Dette er spesielle stoffer med biologisk aktivitet, som i svært små doser skiller ut levende vesener for å tiltrekke seg personer av det motsatte kjønn.

De såk alte epagonene (sex-attraherende midler) finnes også hos mennesker. Det er de som gjør oss attraktive. De fleste av disse stoffene produseres i armhulene og nasolabiale folder.

Parfyme medafrodisiakum anmeldelser
Parfyme medafrodisiakum anmeldelser

Lukten de produserer er ikke sterk, men ganske tilstrekkelig til å bli fanget opp av spesielle reseptorer som befinner seg i vomeronasale organet i neseborene. Kanskje det er derfor vi er så svake for lukter. I visse tilfeller kan de være et afrodisiakum. Tilbakemeldinger fra folk bekrefter denne ideen.

Sexy Fragrances

Det ville vært veldig rart om folk ikke kom på bruk av parfymer med afrodisiaka. Anmeldelser legger merke til den høye effektiviteten til slike midler for å tiltrekke oppmerksomhet.

Dufter for menn:

1. Cedar aroma - inspirerer manifestasjon av følelser, skjerper persepsjon, frigjør.

2. Patchouliolje – øker aktiviteten, forbedrer stoffskiftet, normaliserer hormoner, skaper feriestemning.

3. Furuduft - vekker fantasier, forsinker utløsning, gir selvtillit.

Kvinnelige dufter:

1. Bergamot - slapper av, hjelper til med å stille inn til nytelse, forbedrer erotisk tiltrekning, fantasi, lindrer depresjon.

2. Geranium - spesielt anbef alt for kvinner i moden alder. Inspirerende, gir en romantisk stemning.

3. Rosmarinolje - gjør forhold varme, åndeliggjør dem, forlenger kontakten.

4. Ylang-ylang er et universelt afrodisiakum for menn og kvinner.

afrodisiakum anmeldelser
afrodisiakum anmeldelser

Triks for handelen

Kanskje du kan bruke noen tips:

  • Avstanden mellom deg og ønsket objekt bør ikke være mer enn en halv meter. Dette vil sikre en aktiv utvekslingferomoner.
  • Siden hovedkilden til disse biologiske stoffene er i nasolabialfoldene, bør du bytte kyss med favorittkyssene dine (i det minste vennlige) oftere.
  • Rengjøring av porene etter en dusj vil øke frigjøringen av feromoner.
  • Bugs og sommerfugler legger alltid sexferomonene sine på blomster. De tilhører selvfølgelig ikke en person, men det er kanskje ikke tilfeldig at kvinner får buketter?

Anbefalt: