Afrodisiaka for menn i produkter (liste)

Innholdsfortegnelse:

Afrodisiaka for menn i produkter (liste)
Afrodisiaka for menn i produkter (liste)
Anonim

Moderne, ganske stressende og konfliktfylte liv forstyrrer eller kompliserer ofte intime forhold. Løsningen på slike pikante og skjelvende problemer kan finnes i visse matvarer og oljer, som er inkludert i listen over afrodisiaka. Alle disse elementene er delt inn i rent feminine og maskuline. Derfor er det urimelig å bruke det samme for alle. I dag skal vi se på sterke afrodisiaka for menn i produkter. Vi vil gi en liste over sunn mat spesielt for deg.

Afrodisiaka til menn

Mennes naturlige afrodisiaka stimulerer skånsomt og regulerer funksjonen til det reproduktive systemet. For å gjenopplive sensualitet og skaffe seg en ny runde med intimt liv, er det verdt å inkludere mat som er rik på vitamin A, B1, E og C. For å finne ut hvilke matvarer som har afrodisiaka for menn, er det verdt å gjennomgå mattabellen og velge de som kvalitativt påvirker mannlig libido.

afrodisiaka for menn i produkter
afrodisiaka for menn i produkter

Østers er en uforlignelig kilde til naturlig sink, som stimulerer sunn testosteronproduksjon og forbedrer den generelle tilstanden til det mannlige reproduktive systemet. Fet fisk er en fantastisk leverandør av selen til den mannlige kroppen, somstimulerer sædceller til å bevege seg intensivt. Koriander og solsikkefrø gir kroppen vitamin B1, hvis fravær eller mangel påvirker ereksjonen negativt.

Nyper og sitrusfrukter er representanter for naturlig vitamin C, som påvirker syntesen av kjønnshormoner, og derav den reproduktive funksjonen. Duftpartikler, spesielt sitrusfrukter, er den perfekte stimulansen for seksuell lyst. En middag fylt med en så fristende aroma vil sikre den kommende nattens eufori.

hvilke matvarer inneholder afrodisiaka for menn
hvilke matvarer inneholder afrodisiaka for menn

Afrodisiaka for menn i daglige matprodukter er den perfekte løsningen, ikke bare for falmende lyst, men også for å styrke sensualitet, som igjen fører til nye horisonter for intimitet. Hovedregelen for praktiseringen av den seksuelle menyen er variasjonen og saftigheten til rettene som serveres. Et attraktivt utseende på mat er det første signalet for mannlig libido, så det er verdt å leke med det.

Grønnsaker og krydder

Den mest velduftende hvitløken inneholder en aktivator av visse deler av hjernen. Dette produktet, i selskap med løk, normaliserer hormonbalansen til en mann perfekt.

Selleri inneholder ikke bare en enorm mengde androsteron - en styrkeforsterker, men har også en ekstra og effektiv egenskap: selleri etterlater kroppen med svette, virker på kvinner som et søtt feromon. Dermed er grønnsaken en "agent" med dobbel betydning.

La oss nå snakke om hvor det finnes afrodisiaka for menn i produkter. De kansanke i krydder - syrlig kardemomme, anis og den fineste kanel øker den riktige produksjonen av hormoner. Og bergamott og mystisk vervain forsterker romantikken, og viktigst av alt, lidenskapen til en romantisk kveld. Selv om lavendel anses som en plante med en avslappende effekt, stimulerer den mannlige libido som ingenting annet.

afrodisiaka for menn i produktlisten
afrodisiaka for menn i produktlisten

Hvis du beskriver de kraftigste afrodisiaka for menn i produkter, så må du definitivt huske mat som honning og ginsengrot. Honning øker overraskende styrken, og i selskap med pinjekjerner gjør den utrolige mirakler med det mannlige reproduktive systemet. Ginseng er en bioaktivator av høyeste standard, dens tinkturer forbedrer kvalitativt blodstrømmen til kjønnsorganene til både menn og kvinner, noe som har en fantastisk effekt på samleie.

Egg og grønt

Eggehviter vil bidra til å øke produksjonen av nødvendig testosteron, og i selskap med saftig persille og ung dill aktiverer de de mest skjulte reservene av mannlig libido. Persille skjuler apigenin, som forsiktig beroliger kvinnelige hormoner i en aktiv mannlig kropp. Dill, derimot, utvider blodårene nøye og delikat, noe som har en helbredende effekt på reproduksjonssystemet.

afrodisiaka for menn i produkter oppskrifter
afrodisiaka for menn i produkter oppskrifter

En like effektiv aktivator for sexlyst er varmende ingefær, som hjelper til med å takle kolesterol (en skadedyr ved seksuell aktivitet) og blodtrykk.

Delikate "midler" for generell hormonellstater vil bli vaktelegg. Et slikt utsøkt afrodisiakum er verdt å se etter. Vaktelproteiner fremskynder arbeidet i blodsystemet.

Annen sunn mat

Miljøvennlige trøfler og morkler vil bli et vinn-vinn afrodisiakum. Lignende varianter av sopp er utmerkede aktivatorer av seksuell lyst. Casanova selv unnet seg regelmessig morkler for tapre seire i sengene til adelige damer.

Mange sjømat er også kjent som et kraftig afrodisiakum for menn. Derfor er valget ditt. Tross alt kan afrodisiaka berikes ved å konsumere ikke bare skalldyr, men også høykvalitets og utvalgt kaviar (rød, svart). Å kombinere en så krydret og sofistikert libido-aktivator er verdt det med saftig grønt og lett vin.

Valnøtter (godt tørkede) nøtter - naturlig Viagra for den mannlige kroppen. Legg merke til at en så mild aktivator av seksuell lyst i verden ikke lenger eksisterer. Nøtter er rike på vitaminer og essensielle mineraler og bidrar til å øke testosteronproduksjonen.

Eksotiske frukter

Eksotiske og utrolig velduftende fiken er også bra for å aktivere mannlig libido. Pasjonsfrukt er full av mineraler både friskt og tørket krydder. Partneren hans vil være søte datoer. Det er de som øker potensen ved regelmessig, men dosert bruk.

Den fineste avokado metter blodårene følsomt med nødvendig oksygen og fettsyrer, som styrker og gjenoppretter normal funksjon av blodårene. Duftende sesamfrø er også skjulte afrodisiaka for det sterkere kjønn.

Afrodisiaka for menn i produkter: oppskrifter for potens

Salat basert på sesamfrø eller ruccola sammen med pinjekjerner er en flott aktivator for ikke bare intimitet, men også en romantisk samtale før den.

de sterkeste afrodisiaka for menn i produkter
de sterkeste afrodisiaka for menn i produkter

Modne bananer er ikke mindre effektive mannlige libido-aktivatorer. Disse positive og søte fruktene er rike på bromelain, som perfekt regulerer den seksuelle sfæren, samt kalium og de viktigste B-vitaminene.

Søte afrodisiaka vil være sjokolade (spesielt svart av høy kvalitet) og marsipan (naturlig mandelmasse). Det populære jordbæret, dekket med et sjenerøst lag med smeltet sjokolade, vil åpne opp de uutforskede høydene av seksuell lyst.

Afrodisiaka for menn kombinerer perfekt med hverandre i produktene til de enkleste og rimeligste. En salat av en ung grønn løk, flere egg (kylling eller vaktel) i selskap med en skje olivenolje er en utmerket rett som inneholder så mange som tre aktive afrodisiaka.

sterke afrodisiaka for menn i produkter
sterke afrodisiaka for menn i produkter

Italienske oliven og deres motstykke svarte oliven er et flott tillegg til en aperitiff eller i salater. Det er ikke for ingenting at italienerne ble kjent som edle elskere og lidenskapelige friere. Elementene som finnes i oliven har stor effekt på blodstrømmen og den generelle hormontilstanden. Du vil ikke finne et så delikat afrodisiakum i verden.

Sunne drinker

I tillegg til at det finnes afrodisiaka for menn i produkter, finnes de også idrinker. Gløgg er en utmerket "agent" i oppdraget om å øke seksuell lyst. Varm syrlig vin blandet med koriander, kanel og velduftende vanilje er en mirakeldrikk for det mannlige reproduktive systemet.

Slik virker forsterkere av seksuell lyst: anistinktur, smakstilsatte likører, eksotisk tequila, villrom. Hovedregelen i spillet med drinker er en klar dosering, et overskudd av alkohol kan provosere en soporisk effekt.

sterke afrodisiaka for menn i produktlisten
sterke afrodisiaka for menn i produktlisten

Konklusjon

Nå vet du hvilke sterke afrodisiaka for menn som skjuler seg i produkter. Vi har gitt deg en liste over denne maten. Vi håper at du vil være i stand til å lage en slik komplett meny for deg selv for en romantisk kveld.

Anbefalt: