En hund med lange ører er en ekte venn og en utmerket jeger

Innholdsfortegnelse:

En hund med lange ører er en ekte venn og en utmerket jeger
En hund med lange ører er en ekte venn og en utmerket jeger
Anonim

Mange dyreelskere lurer på hva en hund med lange ører heter? En slik popularitet skyldes det faktum at et slikt trekk ved ørenes anatomi gjør hunden unik og eksotisk for de vanlige innbyggerne. De vanligste rasene som skiller seg ut for denne egenskapen er blodhunder og spaniels.

Beskrivelse av Bloodhound-rasen

Den langørede blodhunden er et stort dyr. Det viktigste som representanter for denne arten elsker, er friheten til å være utendørs. Dette fører til at eiere får problemer med å holde slike kjæledyr.

hund med lange ører
hund med lange ører

Det skal bemerkes at en hund med lange ører har et ganske voldsomt sinn. Fra en representant for denne rasen kan du forvente både entusiastiske hopp og raske løp. Slike kjæledyr er egnet for familier, kommer godt overens med barn. De er ideelle jegere, siden de ikke mister oversikten etter flere timers søk.

Features of the Bloodhound-rasen

Det skal bemerkes at rasen er preget av flere typer vanligsykdommer. En av dem er hofteleddsdysplasi. Riktig ernæring, samt opprettholdelse av en aktiv livsstil for kjæledyret, vil bidra til å unngå dette.

hva heter en hund med lange ører
hva heter en hund med lange ører

Disse hundene har en kort og tykk pels som krever konstant stell i form av kjemming. Fargen på dyret er svarttået, rød eller brun. Hvit farge er uakseptabel for denne hunden med lange ører. Bildet lar deg sette pris på skjønnheten og elegansen til slike kjæledyr som Bloodhound.

Spaniel - skjønnhet og ynde

I dag er det et stort utvalg av arter av disse hundene. Imidlertid er de forent av en unik funksjon: langstrakte ører. Det antas at historien til denne rasen begynte i det fjerne X-tallet, da riddere og kvikke firbeinte kjæledyr dro på felles jaktturer. Imidlertid er det også kjent asiatiske spaniel-arter, som har en eldre opprinnelseshistorie.

hunder med lange ører bilde
hunder med lange ører bilde

Rasevarianter

  • Den langørede hunden, Springel Spaniel, er den eldste jaktarten i England. Hovedformålet med slike dyr er å oppdra vilt for jakt. På grunn av størrelsen kan de enkelt bringe en drept hare til eieren. En hund med lange ører er godmodig, kommer godt overens med andre og barn.
  • Cocker Spaniel er engelsk og amerikansk. Den første arten er den ideelle hunden for jakt. Takket være det kompetente arbeidet til genetikere, var det mulig å avle opp sterke, hardføre, velbygde og aktive kjæledyr,som vil gi betydelig bistand til eierne under jakten. Den amerikanske cocker spanielen blir mindre og mindre. Kjæledyrets pels er lang og krever konstant pleie. Fargen varierer fra sjokolade til svart.
  • Irsk vannspaniel. Denne hunderasen er designet for å jobbe på vannet. De er utmerkede badevakter. Kjæledyr elsker å svømme, så eiere bør ta vare på hundens konstante tilgang til dammen. Dyrets vekt når 30 kg. Kjæledyrets høyde er 61 cm.
hunder med lange ører
hunder med lange ører
  • Clumber Spaniel. Denne rasen er den største av alle oppdrettede. Vekten til hunder kan nå 39 kilo. Dette gjør dem mindre mobile og aktive enn andre spanieler. Men eiere foretrekker også å ta kjæledyrene sine på jakt etter vilt.
  • Russisk jaktspaniel. Denne typen hund oppsto på grunn av behovet for å tilpasse seg et vanskelig klima. Representanter for rasen er aktive, knebøy hunder som er utmerkede jegere og vaktmenn. Når de trenes, blir de vennlige og lydige. Disse dyrene er veldig lojale mot eierne sine.

Anbefalt: