Hvilke spørsmål kan du stille en jente: instruksjoner for gutter

Hvilke spørsmål kan du stille en jente: instruksjoner for gutter
Hvilke spørsmål kan du stille en jente: instruksjoner for gutter
Anonim

Etter å ha satt opp en date med en vakker jente, vet mange gutter, på grunn av sin uerfarenhet, ikke engang hva de skal snakke om med henne. Hvilke spørsmål kan du stille en jente? Vi vil snakke om dette i artikkelen.

Hvilke spørsmål kan du stille en jente
Hvilke spørsmål kan du stille en jente

Noen timer før møtet må du komme med spørsmålene du skal stille jenta på en date.

For å gjøre dette, ta et stykke papir og skriv ned 10 emner der du i det minste forstår noe. I dette tilfellet må du følge reglene:

1. Temaene du velger bør vekke en følelse hos jenta (interesse, latter, intriger).

2. Du trenger ikke snakke om problemene dine. Hvis du snakker om jobben din, så ikke i noe tilfelle ikke klag på en dårlig sjef eller en konstant lønnsforsinkelse.

3. Vis deg selv fra den beste siden. Ikke fortell i noe tilfelle hvor rik, sjarmerende og smart du er. Jenta selv burde se disse egenskapene i deg.4. Ikke tenk på dine tidligere forhold. Dette vil ikke være av interesse for noen jenter.

Interessante spørsmål for jenter
Interessante spørsmål for jenter

Hvilke spørsmål kan du stille en jente på en date?

1. Hva er hennes interesser eller hobbyer.

2. Barndom. Alle elsker å mimre om barndommen sin. Spør henne om hvilke leker hun lekte med? Var du rolig eller en hooligan?

3. Elsker hun dyr? Hva?

4. Har hun noen gang reist? Hvor likte hun det best?

5. Hennes favorittfilm, skuespiller, utøver.

Og her er de mest interessante spørsmålene for jenter:

- Tror du på kjærlighet?

- Hvis du hadde 1 dag igjen å leve, hva ville vært de tre siste tingene du ville gjort?

- Vil du bo på en øde øy?

Lurer du fortsatt på hvilke spørsmål du skal stille en jente? Det er en annen måte: prøv å gå jevnt fra ett emne til et annet.

Jenter bruker vanligvis denne teknikken selv når de snakker med vennene sine på telefon. Historien begynner med en handletur, så husker hun oppskriften på ansiktsmaske hun prøvde i dag, uten å glemme å merke seg at været bare er forferdelig, og ender med en klage på en spiker som knakk i går.

Det er et par hemmeligheter til: Vær alltid i godt humør, og ikke gå rundt med rynker, smil oftere. Jenter elsker optimister!

gode spørsmål til jenter
gode spørsmål til jenter

Prøv å ikke stille mer enn to spørsmål på rad når du snakker med en jente. Vel, hvis du etter spørsmålet vil si din mening. Du kan til og med krangle litt. I øyeblikket når du hører på en jente, ikke vær stille, men legg inn frasene "mg", "ja", "ja", "du vet, jeg tror det også", osv. Hvis du legger merke til atjenta mister interessen for et emne, bytt det og start det neste.

Og til slutt. Hvis du vil møte en jente du liker på gaten, men ikke vet hvordan du gjør det, kan du prøve å stille henne et par spørsmål.

De beste spørsmålene (jenter vil elske dem):

1. God ferie til deg jente!.. Hva betyr dette, hvilken høytid? I dag er dagen for godt humør!

2. Kan du hjelpe meg? Jeg trenger virkelig en kvinnes mening. En time senere møter jeg bestevennen min og kjæresten hans, men jeg aner ikke hva jeg skal unne dem på en kafé. Kan du fortelle meg hva jenter liker?

3. Kan du fortelle meg hva klokken er?… Dag eller natt?… Å, takk. Du hjalp meg virkelig!

Nå vet du hvilke spørsmål du kan stille en jente. Jeg ønsker deg lykke til og lykke til!

Anbefalt: