Artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan dekorere bryllupsbriller med egne hender

Innholdsfortegnelse:

Artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan dekorere bryllupsbriller med egne hender
Artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan dekorere bryllupsbriller med egne hender
Anonim

Hvis du ikke er begrenset i midler, så kan du selvfølgelig overlate alle slike spørsmål til en spesialist. Selv om du, hvis du ønsker det, enkelt kan gjøre det selv: du vil ikke bare spare penger til det fremtidige familiebudsjettet, men også ha mye moro! Du kan invitere alle venninnene dine til ditt sted og arrangere en liten mesterklasse om emnet "Hvordan dekorere bryllupsbriller med egne hender." Du kan forresten lage flere par på en gang - du vil tradisjonelt knekke det ene ved synet av kameraer, og la det andre være et minnesmerke.

hvordan dekorere bryllupsbriller med egne hender
hvordan dekorere bryllupsbriller med egne hender

Eksperttips

Før vi forteller hvordan vi kan dekorere bryllupsbriller med egne hender, vil vi gi noen nyttige og interessante anbefalinger. For det første trenger de ikke å være identiske i form. Det ser veldig uvanlig og stilig ut, for eksempel når brudens glass er langstrakt og avrundet i form, det vil si ligner på en jentes silhuett, og brudgommens glass er lagetstrengere, men de er dekorert i samme stil, noe som understreker styrken til foreningen. Et annet tips - ikke ta tak i glassene i utgangspunktet. Utsett dem til senere, når det er bestemt i hvilken stil bankettsalen skal dekoreres, hva som blir kjolen og dressen til de nygifte. Så brillene vil passe godt inn i atmosfæren og se harmoniske ut.

dekorere bryllupsbriller med egne hender
dekorere bryllupsbriller med egne hender

Måter å dekorere

Så, hvordan dekorere bryllupsbriller med egne hender? I dag finnes det mange metoder og teknikker – fra de enkleste til de helt komplekse. Velg den som passer din smak. For eksempel ser rhinestones fantastisk ut: hvis glasset i hendene dine glitrer og skimrer, vil det se mer enn imponerende ut på bildet (og i virkeligheten). Velg mellomstore rhinestones i forskjellige farger og bruk spesiallim for å feste dem til glasset. Om ønskelig kan du legge ut en inskripsjon, en blomst eller en figur, eller du kan begrense deg til bare et ornament. På mesterklasser dedikert til høytiden, er bruder ofte interessert i: hvordan dekorere bryllupsbriller med egne hender? Designere anbefaler vanligvis å bruke blonder, da dette alternativet anses å være det enkleste. Bare velg openwork blonder i hvilken som helst stoffbutikk og pakk glassene med dem, fest dem med lim. Fra silke eller sateng, om ønskelig, kan du lage et "skjørt" eller en sløyfe rundt bena - det ser veldig søtt og festlig ut.

Perler, fjær, blomster

Alle disse materialene er veldig nyttige for de som ønsker å dekorere bryllupsbriller med egne hender. Blomster kan enten være kunstige ellerlevende: levende ser selvfølgelig bedre ut, men stoff vil definitivt vare gjennom hele banketten og vil ikke falme. Fjær og perler kan limes langs kanten av glassene. Forresten, ikke glem fargesymbolikken - det er tradisjonelt "kvinnelige" og "mannlige" nyanser. For eksempel passer en mørkerød, nesten burgunderrose til brudgommen, og en blekrosa blomst til bruden.

Gravering og maling

Bryllupsbriller dekorert med bånd og blomster ser luksuriøse ut. Noen nygifte foretrekker imidlertid å uttrykke sine brennende følelser ved hjelp av en passende inskripsjon på tynt glass. For å gjøre dette må du henvende deg til en spesialist: han vil dyktig overføre dine ømme bekjennelser, løfter om evig troskap eller bare navn til glasset.

Anbefalt: